pippi långstrump

Vet ni vad jag har gjort nyss? Jo tittat på fyra avsnitt av pippi långstrump. Så jävla bra! Haha, tok tittar som ett litet barn, tycker att det är lika bra som jag tyckte att det var när jag var liten. Är så faschinerad av alla Astrid Lindgren filmerna. Visste ni föresten att Tommy och Annikas pappa är med i "Män som hatar kvinnor"? Och spelar Josefs svenskdubbade röst i Beck? Lite ballt!





Vs.




29 november

Kom nyss hem från stan, kan visa en bild på linnet jag köpte. Dock var det svarta slut överallt, hon i affären sa att det hade gått åt som bara den. Ångrar lite att jag inte köpte det i fredags när jag såg flera styckna hänga i affären. Men men sånt är livet, köpte det vita istället. Kanske roligt att variera färgvalet lite, med tanke på att 95% av mina kläder är svarta!







Sen kan kag visa en bild på skorna jag fick av mamma också.
Dock revar nitarna upp mina leggings hela tiden, så har massa hål i dem! :(



Kanske inte världens bästa bild, men den får duga!


28 november

Idag har jag julbakat, dvs bakat lussebullar. Mina bullar blev väääldigt stora, men ju större desto godare, mums!

Imorgon ska jag nog in till stan och köpa det där linnet jag glömde köpa i lördags. Sen ska jag väl kolla runt i lite olika affärer om jag hittar något mer jag vill ha.

Kan lägga in lite bilder från bakningen:







Slänger även in en bild på tårtan farmor hade köpt till min födelsedag



Sen måste jag bara lägga in 2 bilder på mina älskade djur också

Mina älsklingar ♥♥♥






28 november

Idag var jag och hämtade ut min jacka som jag hade lagt undan på H&M, fick ju trots allt 25% också, blink blink! ;) Sen följde vi med hem till Jessica och tittade på hennes urgulliga kattunge hon köpte idag, så jävla söt. Ragdoll hette rasen och gud så lekfull den var, supersöt. Kan visa en bild på den.
Här är hennes sötnos vid namn Joy :)


Efter det började Jessica jobba så jag robin och kim följde med henne till jobbet (sf) och gick på bio och såg Harry Potter. Fattade knappt någonting utav filmen, haha. Men det var myyys ändå! :D

Bild tagen för över 2 år sedan

Bild tagen igår, skillnad?


Shopping med mamsen

Hej bloggen, har precis kommit hem från en väldigt bra shoppingrunda med mamma. Brukar alltid ha så svårt att hitta saker och det brukar ta sjukt lång tíd innan jag bestämt mig för vad jag vill ha. Men idag gick det super snabbt, hittade sakerna på direkten som jag fastnade för och köpte. Fick med mig hem, ett par skor, två leggings, en ansiktsmask och en kavaj. Precis vad jag ville ha och behövde! :D Jag är super nöjd! Imorgon ska jag dock in till stan igen, jag la undan en "jacka" som jag ville ha, men glömde mitt presentkort hemma. Hoppas på att robin kan möta upp mig också så jag kan få 25 % rabatt! :) Sen ska jag även köpa ett linne på Bik Bok som jag hittade som var super gulligt! :D Jag är så glaaaad nu!

Strax ska jag ner till farmor och äta middag och tårta och få ännu mer presenter, wiiie. Efter det blir det att gå ut på krogen med Dagny, Freddan, Kim, Tim och Sofia, I guess?

Nu ska jag fortsätta sitta i min säng och vara supernöjd över mina saker jag fick av mamsen! Snälla underbara mamma! :D


--------error---------

1. Vad heter du: Isabelle
2. Ett ord på fyra bokstäver: Iglo
3. Flicknamn: Ida
4. Pojknamn: Isak
5. Yrke: Ingenjör
6. Färg: Isblå
7. Klädesplagg: Ijin (märke)
8. Mat: Isterband
9. Sak i badrummet: Idominsalva
10. Plats/stad: Istanbull
11. En orsak att vara sen: "Imorse fick bilen punka"
12. Något man skriker: Idiot
13. Film: I taket lyser stjärnorna
14. Något man dricker: Iste
15. Band: In Flames
16. Djur: Igelkott
17. Bil: Isuzu
18. Sång: Imse vimse spindel
19. Aktivitet med mer än en deltagare: Ishockey
20. Känsla: Irriterad
Jag utmanar; Alla som läser detta ;)

sleeptime

Kan någon hjälpa mig? Då menar jag med att ge mig lite tips hur man kan bli piggare? Jag sover konstant och är jämt trött, det är inte normalt! Jag sover ungefär 11 timmar per natt och då tvingar jag mig själv upp och är helt död hela dagen och vill bara lägga mig och sova ännu mera. Jag vet att man kan bli trött av att man sover för mycket, men jag måste bli av med denna vana på något sätt. Det är inte kul att gäspa och känna sig slö i hela kroppen när man bara har varit vaken i några timmar. Finns det några tips på hur man kan göra? Läste lite på internet och där stod det att man ska försöka få frisk luft, skratta, spola kallt vatten på handlederna och dricka mycket vatten etc.

Ska upp vid 7.00 imorgon, jag undrar hur detta kommer att gå, jag fruktar det! Det spelar ingen roll hur tidigt jag än lägger mig, för min kropp vill ändå ha mer sömn. Hur ska jag klara av dagen imorgon från klockan 10-20 utan att gäspa och vilja somna? Hjälp mig!!!


22 november

Jag har precis varit på AF, allt gick suveränt, så nu väntas mina första pengar komma innan nyårsafton, wiiiie! Dock glömde jag fråga honom hur många jobb det är man behöver söka för att kunna få denna jobbgaranti. Man måste tydligen redovisa varje vecka vad man sökt för jobb och om man jobbat något etc. Bara jag inte glömmer detta :( Ska tillbaka dit om en månad och få papprerna påskrivna och sedan skicka in dem. När jag satt och kollade igenom pappret när jag kom hem kom jag på att jag inte riktigt fattade en punkt och vad man skulle fylla i där, så får väl fråga Dagny sen när jag träffar henne så hon får förklara för mig, vill ju liksom inte göra fel så jag inte får några pengar! :'(

Btw sitter och äter prinsesstårta, så jävla gott!!! Gjorde den helt själv, eller mamma bakade kakan och jag garnerade! :D




Söndag 21 november

Idag kommer släkten hit för att fira min födelsedag som är på torsdag. 19 år, inget speciellt över huvudtaget, värdelös ålder helt enkelt. Men idag blir det paket från släkten och middag och tårta. Just nu är Kim iväg och träffar sin mamma så han kommer tillbaka ungefär när alla andra kommer.

Imorgon ska jag på möte med AF och prata lite jobb och ungdomsgaranti antar jag? Dock är det 13.30 jag ska vara där, tur det, med tanke på att jag sover till 12-13 på dagarna. Haha!

Btw Dagny åkte hem till Freddan nyss, utan att han visste om det, hon ska prata med honom om massa saker. Dock hade hon glömt portkoden in till hans lägenhet så hon ringde mig ivrigt och berättade det. Hm! Ja killar är inte de lättaste varelserna att prata med, hur mycket man än försöker så hjälper det inte, det får aldrig in informationen i huvudet ändå. Trots det så försöker man så mycket ändå för att man alltid hoppas att det någon gång kommer ske någon förändring ...


19 november

Onsdag den 24 november ska jag börja jobba från klockan 10.00 - 20.15, sen även den 25, rolig födelsedag. Dock nämnde jag att jag fyller år då och bad om att få ta den 23 istället, men det gick inte för sig. Så hon blev lite butter och sa att jag skulle komma den 24 "och sen behöver du väl inte komma dagen efter då". Fast jag ska försöka komma då ändå. Får se hur det går på onsdag helt enkelt!


freeeeeeeedag

Jag har världens bästa vänner, vad skulle jag gjort utan er?  Det finns nog ingen som förstår mig lika bra som ni, som alltid ställer upp och stöttar. Puss på er!







18 november

Precis utkommen från duschen och ligger nu i sängen med en ansiktsmask på, känner mig fräsch som en lärka! Ska väl snart gå och koka lite kaffe hade jag tänkt och ta en lussebulle till det, mumma!

 

Imorgon väntar jag ett oerhört viktigt samtal, tycker jag själv iaf. Saken är den att jag inte vet vad samtalet gäller, eller lite vet jag, men jag vet inte vad som kommer sägas, så det är både spännande och nervöst! Jag hoppas på det bästa, det kan inte bli bättre om det nu går som jag vill att det ska!


Fyller år om en vecka!

Kära dagbok, kom precis hem från södertörns högskola, vad jag gjorde där är ännu en hemlighet. Dessutom var jag på ett hemligt möte imorse kl 11.00 och vad det gällde är också hemligt än så länge! Nåväl det gick finemang hos tandläkare, eller gjorde det verkligen det ? haha!

Btw kan svara på den anonyma som kommenterade i inlägget nedan angående fula namn. "du" skrev att det inte var så svårt att gissa vad **r* står för ? hahahaha svar: nej det har du rätt i, en del av poängen! blink blink blink blink ;D

hejhejhej, jag vill ha en sån här!


Btw, tycker att det är vääääldigt omoget att blocka någon på facebook, hoho! Fast det är dock inte bara min åsikt!


17.11.10

Har precis duschat och ska alldeles strax bege mig hem till Dagny måste bara klä på mig, höhö! Vi ska göra hemmagjord pizza, mucho gott! Tjockispower, but i dont care ....

Det här använder vi oss av:


Tisdag 16 november

Heeej kära bloggläsare! Idag kom jag hem från kim och direkt när jag satte mig på bussen från honom så ringde jag Dagny och vi pratade tills jag klev in genom min dörr i bromma, Dvs i ungefär 1 ½ timme.  Gahh tjejer fattar iaf det här med att snacka i telefon till skillnad från killar! ;) Imorgon ska jag träffa Dagny och vad vi ska göra vet jag inte ännu, hm hm ... Ska iaf ringa tandläkaren och boka tid så att de kan laga om min tand, bäst att passa på nu innan årskiftet så att jag slipper betala massa pengar.



Btw, det finns personer man inte gillar, eller snarare inte kan få grepp om. Man vet liksom inte om man ska tycka om dem eller inte. Såna personer som ständigt visar olika personligheter, det är det som är så svårt. Men jag tycker iaf att du är konstig, elak och jätte tråkig! Haha, funderar på att göra en "euuw-fula-äckel-namn-lista" vad tycks? Dvs, att skriva ut namn som jag tycker är fula och motivera varför! Ska jag, eller inte? Låter oerhört lockande, finns så många fula som t.e.x **r*, **m* mfl ... blink blink!


15 november

Hej bloggen! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte riktigt haft tid att blogga. Jag åkte hem till kim i torsdags kväll och vi satt och pratade i en busskur vid honom i flera timmar, sedan gick vi hem till honom och sov. Jag har helt enkelt varit med kim hela helgen och jag är fortfarande kvar hos honom för de som undrar. Igår kväll lånade vi westbergs moppe och åkte runt i hela svinnigen i typ 2 timmar, det finns så sjukt fina villor här. Det finns två som ligger vid vattnet som är så coola och snygga, helt nybyggda. Tror pappa byggde på dem förra sommaren.
Vi kanske ska träffa Nicklas idag, men jag vet inte ännu vad som är bestämt! Får se när jag beger mig hem också. De skulle höra av sig från det där jobbet jag var på och boka en intervju tid, så jag får hoppas på att de hör av sig snart! Vore så skönt att få jobb, dock har jag skrivit det hela tiden, men det kommer aldrig riktigt något jobb jag trivs med. Men man kan ju inte få sitt drömjobb såhär på en gång. Men jag funderar på att börja plugga snart faktiskt, men problemet är att den utbildningen jag vill gå kostar alldeles för mycket och jag har inte råd med det nu. Vem har råd att lägga ut 100 000 kr för en utbildning? Jag vill, men måste nog tänka igenom saken först, det är ju trots allt väldigt mycket pengar. Sedan måste jag även tjäna ihop pengarna och därför måste jag ha ett jobb för att kunna göra det. Jag hoppas! Jag vet vad jag vill!

---

Jag tror jag aldrig känt mig såhär sårad inombords förut ...

                                                    ... Jag är så arg på mig själv att jag inte vågar göra någonting tillbaka


Skillnaden mellan snygg och söt

Snygg tjej   Olivia wilde  (Alex från OC)



Söt tjej       Rachel Bilson (Summer från OC)


09.11.10

Sitter just nu och tittar på bartenderskolan med Louise, riktigt bra! Imorgon ska jag till doktorn för min stortå som gör förbaskat ont, nageltrång! :( Inte att leka med!

Btw, jag och Dagny hade ett väldigt roligt samtal med varandra som stämmer, haha, gud så vi skrattade.

-Vad tycker du om att tuttknulla?
-Jag vet inte, har aldrig gjort det.
-Va, varför?
-För min tjej har inga tuttar


Hahahaha, säger bara stackars de killarna vars tjejer ser ut som E4an liksom, HAHA!!!!!!!!

9 november

Kom hem till mamma för ett tag sen och tog Louise med mig också. Igår var vi hemma hos henne och bakade kladdkaka och tittade på pensionäsjävlar och drack kaffe, mums! Idag har jag sökt lite jobb här hemma medan Louise läste en tidning. Snart ska jag laga mat innan mamma kommer hem vid 18.00 tiden. Jag vill ha jobb!


Långt test, för de som orkar läsa

FEM SKULLE

Skulle du vilja vara längre?
Jag är nöjd, tycker att tjejer inte ska vara speciellt långa.

Skulle du vilja väga mer?
Eeeh nej

Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Jag skulle bli ledsen, besviken och känna mig sämst i världen.

Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Hm, nej det skulle jag inte.

Skulle du vilja dricka dig full nu?
Inte just nu, om jag hade bra sällskap och var på det humöret.

Tio KAN

Kan du röra på öronen?
Haha nej!

Kan du slicka dig på näsan?
Alldeles för kort tunga för det, så nej.

Kan du kolla i kors med ögonen?
Ja!

Kan dina föräldrar lita på dig?
Ja, det tycker jag!

Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Haha om jag sover så visst, men annars tror jag inte det.

Kan du vara på fest utan att dricka?
Ja, det skulle jag nog, men föredrar nog att dricka om jag är på fest, vad är annars vitsen med att vara där.

Kan dina vänner lita på dig?
Ja det tycker jag att de kan.

Kan du tänka dig att pierca naveln?
Det har jag redan, men skulle nog inte klara av att göra om det, smärtan var för grov.

Kan du suga?
Beror på vad? Och det kan inte jag svara på!

Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Ja det kan jag, om det är så att jag inte vill ha något från affären.

Femton HAR

Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
Jag vet inte, men det har jag säkert gjort.

Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
Ja det har de säkert, men inte så jag minns. Eller jo mamma minns jag ...

Har du ett syskon?
Ja, jag har en storebror.

Har du varit full den här månaden?
Nej, det har ju bara gått 5 dagar på denna månad.

Har du någonsin haft sex med någon?
Ja det har jag.

Har dina föräldrar ljugit för dig?
Det har de säkert gjort.

Har du redan tröttnat på dom här frågorna?
Nejdå! :)

Har du borstat tänderna den senaste timmen?
Haha nej, gjorde det senast imorse!

Har du pussat någon som är fyra år äldre?
Eeeh aah

Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
Nixen!

Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
Nej!

Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Nej, aldrig faktiskt! Tycker bara det är dumma människor som är osäkra på sig själva och livet och inte står stabilt med båda fötterna på jorden som håller på med droger. Jag själv skulle aldrig testa på det, det vet redan alla om.

Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det?
Mmmm

Har du haft sex med mer än tre personer?
Ja det har jag

Har du ljugit på någon fråga än då?
Nej, ingen!

Tjugo VEM


Vem är din bäste vän?
Svårt att definera en bästa vän. Har egentligen ingen riktigt bästa bästa vän, utan har nog några få väldigt bra vänner istället som jag trivs väldigt bra med och berättar allt för.

Vem älskar du?
Många människor, min familj, mina vänner och min pojkvän.

Vem hade du senast sex med?
Kim

Vem vill du bli full med?
Sofia Nissen, inget snack om saken.

Vem är den bästa artisten?
Haha, jag har ingen aning. Bryr mig inte så mycket om artiser, tycker om lite olika låtar här och var från olika artiser.

Vem pratade du senast i telefon med?
Dagny.

Vem har du en liten crush i?
Min pojke

Vem är snyggast i världen?
Det vet jag inte ...

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Till min mamma

Vem är snällast i världen?
Det vet jag inte, finns många som är snälla.

Vem vill du prata med?
Ingen speciell

Vem sov du med senast?
Kim

Vem såg du full senast?
Det kommer jag inte ihåg, Kim?

Vem vet allt om dig?
Ingen vet allt om mig, men de som vet mest är Dagny och Sofia.

Vem kysste du senast?
Kim

Vem kramade du senast?
Måste ha varit Dagny.

Vem kan berätta allt för dig?
Mina vänner och Kim.

Vem kan du berätta allt för?
Jag kan berätta allt för Sofia och Dagny, de är de två som jag litar mest på och som alltid lyssnar på mig.

Vem hatar du?
Jag hatar nog ingen, men finns ju en del man ogillar däremot.

Vad blir ditt namn baklänges?

ellebasi

Har du gjort en snöängel i år?

Nej, men ska göra när snön kommer! ;)

Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Ett dygn tror jag! (?)

Har en dröm gått i uppfyllelse?
Det vet jag inte, säkert ...

Tycker du att sengångare är söta?
Vad är det?`

Har du någon gång testat karate?

Haha nej

Första sporten du gick på?

Gymnastik tror jag

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites

Vad längtar du mest till just nu?
Att få jobb och flytta hemifrån

Hur gammal har du tänkt bli?
Det vet jag inte, men inte fööör gammal

Har du haft vattkoppor?
Ja det har jag

Vad drömde du inatt?
Att en ung tjej var fastbunden i en brasa och någon skulle elda upp henne. Precis innan detta skedde så satt jag och pratade med henne och hon bad mig springa därifrån. Sen blev det kolsvart ute och jag plus många andra var tvugna att springa och gömma oss i mörkret för att inte bli upptäckta och dödade. Så vi var tvugna att ta ut simkortet på mobilen och slänga allt vi hade för att det inte skulle ge spår och leda till oss ...

Vilken tv-serie är bäst?
Two and a half men

Vad åt du senast?
Äggröra! :(

Höga eller låga strumpor?
Låga, mycket snyggare och skönare

Vad är du mest rädd för i hela världen?
Att förlora dem jag tycker om mest.

Läser du på baksidan av mjölkpaketen? 

Nej, förstår inte grejjen med det

Vad har du för färg på ditt påslakan?
Daahh, rosa såklart!

Bikini eller baddräkt?
Bikini.

Snyggaste läraren?

Ingen.

Är du mörkrädd?
Ja det är jag.

Har du någon gång haft på dig ett par trosor?
Ja, jag har ju det.

Riktig gran eller plastgran?
Riktig gran, julkänsla!

Tänt eller släckt när du ska sova?
Helt släckt!

Godaste drickan till frukosten?
Hm, vatten, mjölk eller juice.

Vill du bli president? 
Nej tack!

Har du spelat tjej i en teater?
Jag hatar allt som har med teater att göra, tycker det är äckligt!

Duscha eller bada?
Duscha är fräschast, men bada kan vara väldigt skönt också.

Har du gråtit i skolan nån gång?
Hehe ja det har jag gjort några gånger, tur att jag hade min kära vän Sofia att gråta ut hos.

Hur tar du dig till skolan?

Jag åkte tunnelbana.

Har du någonsin sminkat dig som punkare?

Nej, det har jag nog aldrig gjort..

Sjunger du på toa?

Nej

Vilken färg har din jacka?
Svart

Använder du långkallingar?
Nej gud nej

Är du höjdrädd?
Ja, jag hatar höjder.

Vilket land vill du åka till?
Karlifornien, alltid velat!

Vad var det senaste som fick dig att skratta?
Något jag läste i en blogg

Vad ska du göra NU?
Ringa Sofia

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Ja :)

Har du sett din bästa vän gråta?
Ja, det har jag

Vilka vitaminer åt du när du va liten?

Ingen aning

Har du fått någon komplimang idag?
Nej

Har du varit med i en rättegång?
Jag har suttit och lyssnat

Är du polare med grannarna?
Nej

Vilka språk talar din mamma?
Svenska

Vilka länder har du bott i?
Sverige

Senaste piercingen?
Naveln

När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?
Kommer inte ihåg

Gay?
Nop!

Har du däckat/spytt för att du druckit?
Haha jaaa

Har du äggat någon?
Nej

Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nej, varför skulle jag?

Suger det här?
Nej

Har du varit på stranden?
Ja flera styckna

Har du haft en stalker?
Nej

Minns du din/dina musiklärares namn?
Nej

Hur bra är din syn?
Jovars

Har du varit på ett party?
Ja gud ja, många partyn!

Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?

Aldrig i livet!

Vad skulle du säga om jag sa att jag va kär i din bror?
Du är störd

Har du varit utomlands?
Jadå, turiket, grekland, frankrike, spanien, dominikanska republiken, england, danmark, finland, thailand, de jag kommer ihåg!

Har du sett din bästa vän naken?

Haha, ja det är väl klart!

Vilket är de bästa bröllopet du vart på?
Har aldrig varit på ett bröllop!

Var är dina syskon just nu?
Jobbar antar jag.

Vad var den senaste drömmen du minns?
Om du scrollar upp så kan du läsa ...

Vilken tid gick du upp i morse?
7.30

Vad ska du göra i helgen?
Vara med Kim, men vad vi ska göra vet jag inte. Kanske titta på Saw 3D!

Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?
":( hallå" från Sofia.

När va du riktigt sjuk senast?
Blev sjuk för två veckor sedan och helt frisk för bara några dagar sen.

Vem är den senaste kändisen du tog på?
Har jag tagit på en kändis?

Vad finns i din bakficka?
Vilka bakfickor?

Har du färglinser?
Nej det har jag inte, men vore ballt!

Vad gjorde du kl 2 inatt?
Sussade galet.

Vad är det första du gör på morgonen?
sträcker på mig och ligger och drar mig lite ...


05.11.10

Det var inge gott med äggröra, smakade lite på det och gillade det inte, usch! Sen började min kära katt också smaka så då var det bara att kasta! Gahhh! Dags för kaffe!


5 november

Sitter i sängen och kelar med min söta katt, hon är så sjukt kelig. Hon vill gosa hela tiden och tar alltid fram huvudet och börjar kela mot mitt huvud, sötnosen! Sen när man börjar klia henne under halsbandet så börjar hon alltid slicka sig på tassarna, reflex? haha!Ska vara kattvakt åt henne hela helgen, då min mamma är på landet.



Ställde klockan på 7.00 imorse eftersom jag skulle på intervju idag borta vid globen och det tar ju ett tag att åka, faktiskt 30 minuter med tunnelbana från mig. Det gick rätt fort, vi satt i en grupp först och så presenterade en tjej företaget etc. sen fick man individuellt bli intervjuad och det gick väldigt fort. Hehe! Så det var skönt iaf, kom hem för en halvtimme sedan kankse. Köpte med mig 4 kanelbullar hem från brommaplan också, endast 15 kr. Blev väldigt suktade av de två stora choklad muffinsarna också för 10 kr, men dock hade jag inte en 10.a löst! :( Så blir fika lite senare, med kaffe och bulle, mumma! Innan dess blir det att duscha och äta lite lunch! :)


04.11.2010

Jag vill bli liten igen, vara ett litet barn som springer omkring och leker och inte har något speciellt att tänka på. Jag vill busa, skratta och ha roligt i en sandlåda. Jag vill inte växa upp och bli stor, jag vill inte känna press och ta ett ansvar. Jag vill leva som ett barn som inte behöver tänka på något.


3 veckor till min födelsedag

Bättre lycka imorgon, jag hoppas på det! Men jag har inga förväntningar alls, men hoppas på det bästa, är trött på detta nu! Vore dessutom skönt om det är det jobbet jag tror att det är (osäker), för då var tiderna väldigt sköna och dessutom så ligger det nära där jag bor. Men men, vi får se hur det går helt enkelt ... Och får se om jag gillar det hon kommer berätta om företaget också, kanske känner redan från början att det verkar pain in the as, det vet man aldrig. Men som sagt, jag hoppas på det bästa! :)

Ska titta på criminal minds som börjar klockan 21.00, sen hade jag tänkt att gå och lägga mig. Är så trött nu för tiden och känner mig inte på humör alls. Detta kan förvisso bero på en viss sak! "/

Slänger in lite gamla bilder på mig också:












4 november

Hej bloggen, idag är en sån där tråkig dag, dock är vädret väldigt härligt, men finns inte så mycket att göra. Hittills har jag hunnit titta på en beck film och ätit lite mat. Om ett tag ska jag hjälpa mamma med några saker till hennes jobb. Annars vet jag inte vad som händer, titta på fler filmer antar jag ...

I helgen är jag ensam hemma, mamma åker till landet och min brorsa har ju flyttat hemifrån. Jag antar att Kim kommer hit då och gör mig sällskap, vi snackade om det förut iaf så det lär väl gälla fortfarande!

Jag är jätte shoppingsugen, det bara kliar i fingrarna på mig. Kollade igenom 4 H&M kataloger och 2 Ellos kataloger igår och herregud så mycket jag vill ha. Har kryssat för en hel del och hoppas på att jag får lite till födelsedagen och lite till julafton. Men jag vill shoppa nu, funderar på att klicka hem något via nätet, men jag har ju inte några pengar, åååh!!!

Satt och sökte lite jobb igår och ska väl fortsätta med det och se om det ger något resultat, jag ger fan upp snart! Dessutom var jag och delade ut CV.n igår med dagny i Solna, dock var det väldigt svårt, fick inget napp någonstans, känns lagom kul ...



3 november 2010

Nu har jag tagit mod till mig att ringa och säga att jag inte vill jobba kvar. Det känns skönt med samtidigt väldigt tråkigt. Jag som blev så glad över att äntligen ha fått jobb, men jag insåg direkt att det inte var någonting för mig. Tur att jag kunde ringa och säga det så pass tidigt så jag inte behöver gå dit idag ens ... Dagen i ära ska bestå av att dela ut CVn, dock har jag ungefär bara 4 styckna, måste försöka hitta ett bibliotek som är villig att låna ut en skrivare så att jag kan skriva ut flera eftersom våran inte har något bläck, annars får jag nöja mig med 4.a än så länge. Jag vet inte vart jag hade tänkt att dela ut dem, men ska väl glida runt någonstans i förorterna, kanske Solna? Farsta? vad vet jag, inte stan iaf, där ligger väl chanserna på 0 ungefär. Önska mig lycka till!

Jag vill jobba i butik, är det för höga drömmar?!?!


glädje blir till tårar

Åt helvete med allt nu, ska fan aldrig ha några förhoppningar och drömmar om något i livet. Allt blir bara skit i slutändan ändå. Jag som var glad för några sekunder, men se hur fort det kan vända... Seriöst vafan går livet ut på? Att ständigt ha en kamp och kämpa för något? När man inte orkar det då? När fan ska man lyckas? När fan ska man känna sig nöjd? Livet är en ständig kamp. Jag hatar livet!!!


01.11.10

Glömde berätta en sak, igår när vi hade gått av båten och väntade på tunnelbanan vid gärdet går en supersöt hund lös på perrongen? Hur dum får man vara att inte ha sin hund kopplad bland massa fulla människor och riskera att hunden kanske springer ner på rälsen eller blir ivägputtad och skrämd? I alla fall, jag gosade lite med hunden, tyckte så synd om den, den såg så rädd ut och behövde lite kärlek.

Pytteliten sak, hur söt som helst!




Sen lite bilder på våran pumpa som vi gjorde i fredags, mycket nöjd!





01.11.10

Jag köpte en as söt klänning idag som jag velat ha ett tag och idag blev den min, är jättenöjd! :) Dock kommer hela befolkningen vandra omkring i den snart, men det är inte mitt problem.


RSS 2.0