välkommen hem

Stoor säng, nya fräscha laka, kan det bli bättre? Saknat dig rummet.

Eftersom jag inte suttit vid min egna dator så har jag inte kunnat lägga upp bilder heller, himlans trist! Därför bjuder jag på en bildbomb! tjuuz.

Vaniljbullar








Tyresö


Äcklig tvestjärt i Kims rum


Min gosis kom


Simpis sprang efter mig som en hund


Simpis är påväg att spy av all skinka jag gav honom








Simpan njuter


Mina gosisar





31 augusti

På fredag ska jag vara med denna människa, det kommer bli awesome. Vad vi kommer göra återkommer jag till senare ... Tjingeling, nu ska jag ut och gå!
Ps, sista sommardagen idag, depp. Hösten börjar imorrn, pepp?

utbildningar

Jag har suttit och tittat på kurses/utbildningar hela morgonen nu och jag har hittat en jag förmodligen tänker söka till VT 2012. Det är en kurs som äger rum i södertörns högskola, så det blir ingen flytt än så länge. Jag ska såklart scrolla vidare och hitta fler kurser att söka för att vara på den säkra sidan att komma in någonstans. Dock vet jag inte om jag är villig att flytta pga plugg. Möjligtvis när det gäller en utbildning, men inte bara en liten kurs.

Ska ju trots allt till en studievägledare på fredag. Jag hoppas hon kan hjälpa mig lite på traven, berätta om det finns några liknande kurser som jag hittat etc. Kanske till och med få in mig på andra banor eller helt enkelt bara hjälpa mig och se vad som finns inom det området jag är intresserad av. Tycker faktiskt det ska bli sjukt spännande. Blir taggad på att börja plugga igen nu när man vet att det finns saker som intresserar än och till och med kan motivera och tycka att det är kul. Jag hoppas iaf!

the best thing in the world

Har nyss haft en mysig kräftmiddag med mamma, bror, farmor och kim. Det är så skönt att se hur kul vi kan ha tillsammans och skratta och skämta. Jag älskar verkligen min familj, de är så underbara. Är verkligen glad att jag har dem jag har vid min sida. Världens bästa människor! ♥
I veckan blir det att söka lite jobb och kolla lite kurser. Jag ska ju trots allt till AF på fredag på möte för att se vad jag vill plugga. Men ska kika lite innan också, men det är så svårt att veta vad man vill. Vill ju inte hamna på fel bana för att sedan hoppa av på en gång. Men samtidigt är det nog bra och lärorikt att prova sig fram så att man känner efter vad som är rätt.

west village


its time for ...

Idag är det fredag, naaajs! Ska alldeles strax bege mig till vällingby för att ha möte på AF, ska bli "kul"! Efter det blir det att åka hem en sväng och tvätta? Och sedan dra ner till brommaplan för att ta en andra spruta. Jag vill verkligen inte, har sådan fobi för sprutor. Usch!

Juste, jag glömde ju alla mina underkläder hemma hos kim, jag skulle ju tagit med dom hem för att tvätta, men nej, dom hänger kvar i hans rum, bläää.... what to do?!?!?!


identical

Hola! Har precis kommit hem och det ska bli sjukt skönt att sova i sin egna stooora säng inatt, inget illa menat ;) höhö! Nåväl imorgon är det fredag och jag hoppas på fint väder så att man kan grilla, eller? Vi får se vart kvällen leder någonstans ...

Har inte så mycket på hjärtat för tillfället, så jag skriver mer imorgon, tjoooz!

Biiilder:

Ibland tycker jag verkligen om Svinninge, friiihet, men njaa ändå inte


En jääävligt regnig fredagskväll



tisdag

tjoooo! Bor hemma hos Kim just nu för tillfället and i löööve it. Just nu är han på jobbet, vilket är jävligt segt för jag vet inte vad jag ska hitta på. Ska strax börja med maten iaf och invänta honom. Sen ska vi nog hitta på något att göra, för jag blir så galet rastlös av att bara sitta hemma hela dagarna och titta på film.
Äsch, jag skriver senare istället och lägger även upp lite bilder också, sååå tjing!

utgång

Jag är så död, så jävla bakis, känns som mitt huvud ska explodera närsomhelst. Gårdagskvällen/natten var grym, jag och Sofia drog först till Arken och tog en drink + en shot för att komma igång. Sedan drog vi vidare till cafét och därinne träffade jag på Mange, haha. Vi fortsatte vår runda med shots efter shots och cider. Tillslut slog det slint i huvudet, hahaha. Juste Jesscia + hennes vänner kom också förbi så vi hängde med dom också. Såg Elita Löfblad inne på Café Opera också, tror jag råglodde sönder henne faktiskt.

Nåväl, slutade med att vi hamnade inne på donken och sen började hela världens snurra. Tror jag aldrig har varit så koncentrerad på att hålla ögonen öppna när jag åkt tunnelbana. Haha, jag klarade mig iaf till min slut destination. Där var det fritt fram att spyyy, ååh satan vilken lättnad det var för alla som ville veta liksom. Dock är mina converse inte lika glada för det! :(

Idag blir det en chill kväll med kräftor och film, kommer bli superskönt! :)


gyn imorgon

Ska till Gyn imorgon och det ska bli så jävla skönt att komma dit, äntligen! Jag har varit lite orolig för mina kramper sen vill jag se om min cysta har försvunnit också. Men främst detta med kramperna. Pratade med mamma idag om det och hon tyckte att jag skulle bokat tid efter första gången jag fick det, dvs typ 4-5 veckor sedan. Dessutom gjorde hon mig väldigt orolig och sa att det kunde vara äggstocksinflammation/äggledarinflamation vilket måste behandlas fort annars kan det minska risken att få barn etc. Och det vill jag inte! Så jaaa, jag är fett nervös, men jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra imorgon. Ska nämna allt för henne och be henne undersöka mig noggrant, vill inte gå runt med någon dold sjukdom och helt plötslig aldrig kunna få barn, då skulle mitt liv vara förstört!

Önska mig lycka till imorgon, det kan behövas!


tokig måndag

Blir galen, vet inte hur många samtal jag ringt idag och vet inte hur många papper jag tittat igenom och funderat över, jag blir tokig. Jag förstår mig inte på a kassan ett dugg, blir bara jävligt förvirrad. Men efter många om och men och till och med efter några tårar så har jag kommit fram till att jag måste fråga min arbetsgivare om arbetsgivarintyg imorgon också som jag inte behöver skriva ut utan som han gör på plats. Så imorgon blir det att hämta omdöme, arbetsgivarintyg + referens. Kanoners!

Jag har dock inte ringt gyn än men belsutade mig för att göra det imorgon istället då allt är så förvirrande just nu. Vill göra en sak i tagen, dvs ha papprerna påskrivna och klara av the old boss först. Sen kan jag börja tänka på annat som till exempel vad brevet ska innehålla till a kassan. Blir bokstavligt talat tokig!

Nej, nu blir det dags för lunch, behöver lite energi känner jag. Sen får vi se hur jag orkar göra med min garderob. Gahhh, ligger ju fan kläder över hela golvet. Dags att rensa igen och städa, suck orkar verkligen inte.


att göra idag

  • Ringa jobbet och fråga om omdöme
  • Ringa a kassan och ta reda på lite mer info
  • Ringa gyn för återbesök
  • Måla naglarna
  • Fixa ihop min garderob som rasat
  • Söka några jobb

mardröm

Jag drömde en mardröm inatt. Jag hade en kille, en kille jag trodde älskade mig och aldrig skulle göra mig illa. Han var på fest, jag var hemma, han lovade att han inte gjorde någonting med någon på festen, jag trodde honom. Han puttade mig, så att jag ramlade, jag låg hemma den kvällen och hade ont medan han gick på fest igen. Jag ville att han skulle ligga bredvid mig och ta hand om mig. Dagen efter hittade jag honom och en annan tjej i hans bil, jag frågade vem det var och om de hade gjort något. Han fortsatte neka, att han aldrig skulle göra något. Jag kände mig trygg. Jag frågade folk på festen och de sa att han inte gjort något utan att han är den kärleksfulla killen som aldrig bedrar sin tjej. Tillslut var det någon som försa sig, jag blev så ledsen, gick till honom igen och frågade och han fortsatte neka. Jag sa att jag visste sanningen men han ville ändå inte erkänna. Tillslut erkände de båda, det var därför jag inte fick följa med, det var därför han inte stannade hos mig när jag hade gjort mig illa. Jag grät ...

Det var länge sen jag drömde sådana mardrömmar faktiskt, men nu verkar de vara tillbaka. Hemskt, jag hatar dem!


please, make my dream come true




åskar

tjuu, nu har jag packat lite smått, övervägde att ta den stora resväskan sen kom jag på att det kanske var lite väl överdrivet. Förövrigt så hatar jag att packa, vet aldrig vad jag ska packa ner och allt spårar bara ur när jag packar, jag tänker alldeles för långsint och har svårt att bestämma mig vad som ska med och vad som ska stanna hemma, så det slutar  alltid med att onödga saker hamnar i väskan, ångest!
Fast denna gång tror jag att jag klarat mig hittils, dock tänker jag " men tänka om jag spiller då måste jag ha en till sån" "tänk om det spöregnar då måste jag ha andra skor med mig också" etc etc ...



Nåväl, faaan vad det åskar. Min katt är livrädd och jag är livrädd. buuuhuu!!! Väldigt läskigt faktiskt. Får hoppas på att det inte är sånt här väder ute på sjön sen bara.



Ett tips till alla filmälskare som känner för att se på en film denna regniga åskiga onsdag. The next three days, den rekomenderar jag starkt. Dock orkar jag inte berätta vad den handlar om, men den var grymt bra!



Fräsch tjej! Känner inte för att fräscha upp mig idag.




riga imorgon

Imorgon åker jag och det ska bli så skönt att komma bort!



Btw, jag tål inte myggbett


Jag vill känna mig älskad, behöv och saknad ...

kroatien

Tjaaa! Fredag idag, wiihoo! Har nyss kollat runt på lite resor, är så sjukt sugen på att komma iväg och denna gång till Kroatien. Har bara hört bra saker om det landet, fint, fräsch, rent och kristallklart vatten. Låter ganska lockande. Så jag har faktiskt hittat lite olika resor, det lönar sig att leta ett tag för att hitta bra pris. Känns faktiskt skönt att kunna lägga pengar på upplevelser och inte bara småköp hit och dit.
Jag har även kommit fram till att jag vill ta en tripp till skärgården och tälta och mysa, med lekar och bad. Känner mig urusel som inte har varit ute på sjön något i år. "/ I juuust lööve it...

woooppp

Yayyy imorrn är det fredag, finally! Dock kommer vädret att bli sämre till helgen, men what the fuck? Imorgon står det grillat och drinkar på menyn, kommer bli awesome. Längtar redan! På lördag blir det fekke framåt kvällskvisten så blir att ta en taxi hem senare. Ibland är det allt jobbigt att vara kattvakt, men samtidigt väldigt mysigt!

På torsdag drar jag iväg till Riga, ska bli sköönt att komma bort ett tag. Får se vad denna staden har att erbjuda då! ;)

Juste vaknade med galna krampe och värk i magen inatt, kunde inte ligga still så var tvungen att gå upp och gå runt och gå. Dock vaknade Kim av mina ylande skrik och tårar, gjorde så sablans ont. Det har iofs inte försvunnit helt har jag insett, har fortfarande lite smärtor kvar men inte som inatt, det var katastrof!


resume av helgen

I fredags hade jag lite smått tråkigt på dagen och kände att jag verkligen ville göra något på kvällen. Sofia var inte i Sverige, så den idén var ju bara att skippa, å tillslut insåg jag vilka torrisar alla är.

Men slutade med att jag åkte hem till Per i Norrtälje med Nicklas och Kim, supermysigt faktiskt. Vi grillade, snackade och drack och jag stod för snacksen till drinkbordet, haha skämt å sido. Framåt lite senare på kvällen kom Pers grannar över och deras lilla dotter på 8 år som blev min bästis för kvällen, vi bytte nummer och allt, haha. Per hade en jättesöt katt som såg precis likadan ut som mormor och morfars gamla katt, supersöt och han ville mer än gärna vara med oss och spela kubb och sprang bums efter pinnarna som kastades.

Lite senare mot kvällen bastade vi, dock kunde jag inte sitta där inne för länge, höll på att dö av värme, det var ju trots allt över hundra grader! :O men mysigt och trevligt hade vi iaf! Sen somnade jag bums i Pers säng med min nyfunna bästis vid min sida och vaknade vid halv 4 när Kim väckte mig och sa att vi skulle gå och lägga oss och berättade att de hade spelat Guitarr Hero på högsta volym, men jag hörde inte ett smack, sov som en prinsessa!

Dagen efter åkte vi in till Norrtälje och käkade pizza, så jääävla gott! Dessutom hade jag svarta kläder på mig och det var tokvarmt ute, så när vi hade droppat av Nicklas åkte vi till ett ställe i Svinninge och badade, så sjuukt skönt, dock strandsatte jag mig på en flotte mitt i vattnet och insåg att det inte var någon bra idé eftersom jag precis hade blivit torr och behövde hoppa i vattnet igen för att komma i land.

Det var väääl typ min helg i stort sett, as skön helg. Älskar att spela kubb på kvällarna, verkligen totalälskar sånt. Så jag tycker att det var en skitlyckad kväll.









Kims å min goooda ceasarsallad:


chris medina


typ det godaste



herrå, nu blire ännu mer OC

RSS 2.0