Fredagen

Glömde nämna gårdagen. Träffade Sofia i sumpan efter hennes jobb och åt middag på en uteservering. Sen efter lite shoppande i Solna centrum drog vi till medis där det var proppat med folk. Iaf, vi satte oss där och tog en drink och inväntade Westberg och när han väl dök upp ville han dra med oss på bögförfest, men där fick jag hejda honom eftersom jag lovat Jessica att hon skulle få träffa honom. Så vid 22.30 tiden kommer hon och margarita förbi oss och hälsar. Sen var Westberg iaf tvungen att dra men kom tillbaka typ en timme senare med en bög och en Lebb. Han ville Iaf ha med oss på en bögklubb också men var tvungen att tacka nej då jag jobbar idag, men annars hade jag inte bangat. Juste, missa det viktigaste, Westberg försökte pussa Jessica hela tiden men hon ryckte bara bort men tillslut fick han en puss på munnen men han var tydligen inte tillräckligt nöjd. Nåväl, kom hem runt halv 2 tiden inatt och nu är det dags för jobb till 18.30, tagga!


Mardröm

Hade precis världens vidrigaste mardröm och det hjälpte inte att jag vaknade upp hela tiden för varje gång jag somnade om så handlade den om samma sak. Jag spyr, den var så sjukt verklighetstrogen, vet fortfarande inte om den är sann eller inte, jag skakar!


Solig fredag

Snart ska jag träffa Sofia så ska vi ut och äta på något mysigt ställe. Skulle helst vilja sitta ute men det kanske blir för kallt om det inte finns värmelampor förstås. Ska jobba imorgon också, känns lagom kul faktiskt, hade hellre supit mig full idag. Men men... Cash is king! Lönehelg + fint väder, kommer innebära mycket folk imorgon på jobbet!


typiskt

Jag skulle precis beställa en klänning till bröllopet som jag tyckte var jättefin, men när jag trycker på "kassa" så är såklart varan slutsåld. Men men, what to do, what to do ... Bara att leta vidare eller hoppas på att den kommer in snart igen, för den var verkligen gudomligt fin!

Drive in

Så härligt väder ute, sitter just nu i ute drivern och det händer ingenting här. Som tur var så kom jag nyss hit. Funderar på att ta ut min stol och sola lite.


IKEA

Igår var jag och Kim på Ikea och handlade saker till mitt rum. Köpte en klädställning, galgar,en byrå och en kudde. Detta ska monteras upp såfort jag har blivit av med allt annat i mitt rum, vilket kommer att ske när Kim får tillbaka sin bil så vi kan åka och slänga allt det gamla på soptippen. Det kommer att bli så sjukt snyggt i mitt rum efter att jag har fixat i ordning det. Dessutom ska jag ju måla om väggarna i sommar till vita istället för rosa. Känner att det är dags att växa upp och göra sig av med de rosa väggarna som jag haft i 11 år nu. Det kommer iaf gå succesivt famåt med mitt rum, vet redan nu att jag måste köpa mer saker från Ikea och andra affärer. Men det får jag ta en annan helg eller dag. Just nu är jag bara grymt glad över att jag vet att det kommer bli så jävla tufft!

Mysfika


Grilldags


Älskling!


Blocket

Sålde just min första sak på blocket och blev 4000 kr rikare. Eller bara 2000 då jag bara fick hälften! Men ändå! Skitnöjd!


Trädgårdskassan

Nu har jag pyntat lite i mitt kassabås


Jobb

Sitter på jobbet just nu. Lika dött som igår i trädgårdskassan. Hoppas verkligen jag har mer tur än igår när det gäller att räkna kassan. Var så stressad över att hinna med min buss så jag slapp vänta i 30 min så fick diff 3 gånger tror jag och hela min räkning blev bara fel. Jaja... Kom och köp blommor!!!


Life is about creating yourself.


Chicken nails


Off to work

Dags att börja bege sig till jobbet strax!


...


inköp

och detta ska införskaffas till helgen

schysst

 

 


:)))

Precis betalat in till skolan nu. Ska strax ner till postlådan och posta utbildningskontraktet! Wie! Visar bilder senare på allt jag köpte också. Fick 30% på ett plagg från bilbok eftersom jag hade deras app ( eller jag laddade snarare ner den i provhytten när jag såg skylten )


Shoppingtur

Nu drar jag in till stan för att shoppa. Har inte gjort det på väääldigt länge så kände att det var på tiden. Hoppas bara jag kommer hem med massa saker, för nu är kontot redo! ;)


Godnatt

Jag måste verkligen fylla på mina läppar snart, Funtar på att göra det när lönen kommer! ;)


Jobbb

Dags att gå upp ur sängen nu för ytterligare en jobbdag med 100% ob. Money! Hoppas bara att tågen går som dom ska idag för igår var allt kaos!

Ser faktiskt fram emot att jobba idag, kanske för att jag hade så roligt igår, haha! Ja ja , dags att gå upp nu!


Finmiddag

Igår var jag som sagt hos mormor och morfar och åt middag. Dom hade dukat i finsalongen med tända ljus och bjöd på god mat och vin. Först satt vi och snackade massa om skolan och jag berättade om allting och dom var så glada. Sen blev det förrätt, löjromstoast med Skagen. Efter det blev det varmrätt, kött, gorgonzolasås, sallad. Till efterätt blev det något jag aldrig hade ätit förut. Grädde/glass (egengjord) med en sked kakao, en sked farinsocker, en sked kaffe och ett äggskal fyllt med konjak som man skulle hälla över allt och sen blanda alla smaker. Det var iaf något helt nytt för mig och det var väldigt roligt att äta, eftersom det inte var likt de vanliga typiska söta efterrätterna jag brukar äta.

Nåväl, helt plötsligt hann klockan börja närma sig 23 och jag kände att det var dags att åka hem. Tiden bara flög iväg!


Come back

Just nu ligger jag bara och gråter och kan inte sova. Jag tänker så mycket på dig farmor och jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag saknar dig. Det finns ingen som förstår hur det känns att se världens finaste person försvinna ur mina händer. Att aldrig få chans att få se henne igen, skratta med henne. Livet är så jävla orättvist. Jag mår så dåligt av att tänka tillbaka på hur du hade det den senaste tiden hemma. Jag minns det som igår när jag satt vid din sida av sängen och vi åt revbensspjäll och pratade. Jag minns hur du sa "du får lova mig att komma och hälsa på mig när jag kommer till hemmet" jag förstod inte vad du menade med det, så jag svarade bara ja. Nu i efterhand förstår jag vad du menade. Jag försökte göra allt för att du skulle må bättre, men det enda jag såg var hur du sakta försvann mer och mer och jag var så hjälplös. Varför just hon?

Varje gång jag kom och hälsade på dig på sjukhuset så sken du upp. Du sa att jag var din solstråle och du blev så glad när du såg att jag satt vid din sida. Jag försökte vara glad jämt, men det gick inte, tårarna bara rann. För varje dag som gick hade jag förlorat dig mer.
Du andades tungt medan jag höll dig i handen och sa att jag älskar dig, sen försvann du från mig. Jag inbillade mig att jag såg dina andetag när du låg där men det var tomt på luft och du var borta föralltid!

Varför?varför?varför?


Glädjerus

Inte för att skryta, eller jo förresten, jag är så jävla stolt över mig själv. Det var värt varenda sekund av nervositet vid intagningstesten, and I fucking did it, AGAIN!

Nu är jag bjuden hem till mormor och morfar på middag för att dom är så grymt stolta över mig! Jag är lycklig, jag är lycklig, jag är lycklig!


Blöh

Har haft världens sämsta sömn inatt. Sovit oroligt fram till halv 4a imorse. Vaknat konstant och vridit och vändigt på mig och inte hittat någon skön sovposition. Inte fått någon djup sömn alls. Tittade på klockan vid tolv inatt, sen vid halv två sen vid halv fyra så gav jag upp hoppet att få somna om igen tills jag skulle upp kvart över sex. Och jepp, där låg jag helt klarvaken! Just nu sitter jag på bussen och är skitpigg, tror dock jag kommer vilja somna på min rast sen! Suck!!!


Påskägg

Snäll dotter min mamma har. Fast detta förtjänar hon! :)


Ledig

Jag är ledig idag och det är typ jätteskönt? Tränade igår så imorse när jag vaknade hade jag träningsvärk och var helt mör i hela kroppen, så vägrade att gå upp förens för 30 minuter sedan. Har varit jätteseg idag, det kanske beror på att jag inte är van att jobba och gå upp så pass tidigt. Fast det sköna är att jag inte är speciellt trött när jag ska upp halv 5 på morgonen utan känns som klockan är 8 liksom, as skönt! Dessutom somnar jag runt 21-22 på kvällarna också. Men imorgon blir det jobb igen och efter det ska jag träffa mitt hjärta. Han har ju lång ledigt nu eftersom det är påsk och röda dagar på fredag och måndag. Jag är också ledig på fredag men jobbar på påskafton! :( It sucks, så det blir nog första året jag inte åker till landet under påsken. Men ska förmodligen med hem till Kims familj och grilla lite på lördagskvällen efter jag slutat jobbet.
Jaja, nu ska jag väl göra något vettigt utav denna soliga dag. Kanske ta en promenad eller liknande! 

Juste glömde det viktigaste, jag är ju rödhårig, fast det kanske jag redan har nämnt i något inlägg, minns inte. Menn nu vet ni det iaf. Så jävla hett. Tycker det är så sjukt roligt att testa sig fram med alla möjliga färger och frisyrer. Tycker det är så sjukt tråkigt med såna som inte vågar ändra någonting på sig själva. Men men ... 




Katt

Titta vad jag hitta vid pendeln, undra om han frös ute :(


Jobbdags

Dags att röra sig mot jobbet snart och tjäna lite pengar ;) råkade säga ja till ett pass imorgon klockan 6.45, hur tänkte jag då? Aja, pengar pengar pengar!!! Fick min deklaration häromdagen också, får tillbaka några tusen, så det känns grymt. Måste iväg till Nordea på onsdag och anmäla mitt konto så jag hinner få pengarna innan midsommar!


Mot Åland

Nu drar vi till Åland, lite spontant sådär! Herrå!!!


RSS 2.0