storhandling

Nu har jag mamma, brorsan och basse precis varit och storhandlat på City Gross, det tog 2 hela timmar. Herrejesus, känns som vi har mat för ett helt år nu. Men jag klagar absolut inte för det! :D haha!

vill ha

+ en kofta från Gina Tricot som inte finns på hemsidan.

Btw, såhär ser min skärm ut just nu. Ser inte ett piss!!! Min kära katt har varit och klivit på tangenterna. Någon somvet hur ma återställer i Google Chrome?


whatttaaafffaakkk

Svek svek svek, löften hit och dit som inte kan hållas. Mycket snack liten verkstad. Fuck allihoppa!

-

Jag är så jävla trött på alla jävla människor. Såå jäääävla trött på att ställa upp på allt å alla hela jävla tiiiden men bara få en påsen skit tillbaka. Är det tacken man får för att alltid ha hjälpt till?!?!?! Seriöst, allt å alla kan slänga sig i väggen!

everything changes

Blir så trött, hade precis skrivit ett inlägg då min data blev helt blå med massa text och tillslut dog, kult! Har varken någon dator eller mobil kvar snart känns det som. Min dator stänger av sig själv och det sjukaste av allt, den är till och med igång trots att jag tar ut batteriet, hur sjukt är inte det? Blev faktiskt rädd att det spökade när det hände. Det sjukaste var att jag tog ut och satte i batteriet ett flertal gånger och datorn var fortfarande igång. Den lät och knapparna lös men skärmen var stendöd. Ibland sker det konstiga "Mirakel". Det är väl bara en tidsfråga innan den kraschar totalt.

Min mobil är helt skev också, den stänger av sig själv heeeela tiden. Varje gång jag smsar och fäller ihop tangentbordet så dör den. Varje gång den är på laddning och jag öppnar tangentbordet så dör den. Ibland när jag svarar i telefon så dör den. Behöver verkligen lämna in den satans telefonen, men det sorgliga är att jag köpte den på ONOFF och de har ju gått i konkurs, så nu är min fråga, vartfan ska jag lämna in den?!?!?! Jag vill fan inte ha betalat för en garanti på 700 spänn för att inte kunna få den lagad. jävla skit!!!

Ska strax titta på en film som heter "The house buddy" sen blir det läggdags för min del, trots att jag är så sjuuuukt pigg. Men men ...

Juste, jag har ju en till blogg som ingen vet om, hihihi. Dock kommer jag aldrig ge ut den till någon för den är fööör privat. Så nu fick ni något att suga på därute!


amerikans pannkaka

Jag gjorde nyss min första amerikanska pannkaka i hela mitt liv. Ååhh shit så stolt jag är just nu. Har alltid velat testa en sån pannkaka men det har aldrig kommit till kritan. Men nu är det gjort, dock hade jag ingen sirap som man ska hälla på men fick duga med lite socker. Det smakade faktiskt helt okej, inte som en vanlig pannkaka men god ändå! :) Väldigt mättande också, puuh, dog efter halva.




kamomill



Du är mitt allt

Försvunnen

Idag ska jag på bio med Kim och se "försvunnen", typiskt mig film! :D Men först blir det en tur i Täby Centrum i hopp om att finna något snyggt.

Whatever, håller på att ladda ner The OC säsong 1, insåg att jag bara hade säsong 2, 3 och 4 hemma! :/ Hihi! Btw, så sa jag ju att jag skulle lägga ut bilder igår på kläderna jag köpte, men jag vet inte om jag är villig att göra det. Finns ju personer som enbart kopierar ens garderob i brist på egen fantasi och smak. Tråkigt men sant! :/

Så bjuder på en glädjespridande bild istället!

calling

Idag har jag varit i stan och shoppat lite, behövdes verkligen. Minns inte ens sist jag shoppade kläder. Katastrof! Hittade iaf två "klänningar" och ett par leggings. Visar bild senare! ;)

Just nu håller jag på å gör kaffe och väntar på att Sofia ska ringa. Undra vad vi ska "prata" om denna gång. Våra samtal går mestadels ut på "aha, mm, jasså" etc etc. Intressant det där! ;)


friiiday

Godmorgon, vaknade nyss, vilket innebär väldigt sent för min del. Brukar annars vakna runt 8. Men men, det var skönt att sova ut! :) Helgen ska spenderas med Kim, det var faktiskt sjuukt länge sen jag var med honom en hel helg, har alltid haft annat för mig så vi bara setts på söndagen eller några timmar på lördagen. Nåväl, vad han och jag ska göra vet vi inte riktigt ännu, men jag ska iaf till landet på lördagen och ta upp båten och äta kräftor som varje år och förmodligen får mamsen och jag skjuts ut dit av Kim. Vore toppensnällt! :D

Juste, jag sökte ju 4 kurser igår men ska kika runt ännu mer och hitta flera att söka. Hängde faktiskt på "låset" klockan 13.00 när dom öppnade ansökan! Haha! ;)


playahead

Ååååh dör, hahahhaha! Länge sen jag hörde den här låten. Minns att jag hade den på PA förut! Hahaha! Tagg


friends with benefits

Tittade nyss på Friends with benefits. Det är den filmen som inte haft biopremiär i Sverige än. Kan meddela att jag tyckte den var sjuukt bra, jag älskar sådana filmer. Kärleksfilmer med lyckliga slut och snygga skådisar. Mila Kunis är dööösnygg men tycker faktiskt inte att Justin Timberlake är snygg, inte min typ av kille alls, men fick duga.


turn the tide



Har fastnat för denna underbara låten

snott från kazoo

Dagens humör: Tyst
Dagens mående: Trött och seg
Dagens borde: Söka jobb
Dagens frisyr: Plattat och uppsatt i toffs
Dagens smink: Foundation, mascara och bryn
Dagens klädsel: Strumpbyxor och en blus
Dagens planer: Titta på bio med Sofia
Dagens materiella vill ha: En iphone
Dagens fundering: Vad som händer resten av veckan
Dagens beroende: Vatten
Dagens tråkigaste: Att inte kunna slösa pengar
Dagens längtan: Att få någonting gjort
Dagens superlängtan: Att bli miljonär och åka till west village
Dagens tidning: Inte någon

jag saknar dig

Idag blir det biomys med Sofia, vi ska se "jag saknar dig". Jag tycker den verkar sjukt bra och berörande. Så ska bli skiit kul att äntligen se den! :D Och för er som inte sett trailern så lägger jag upp den! :)


måndag morgon

Godmorgon, sitter och äter yoghurt just nu och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Min bror kommer och hämtar mig om 20 minuter och då ska vi åka till sjukhuset. Jag hatar att befinna mig på sådana platser, sjukhus är skit, händer aldrig något bra där. Jag håller tummarna och hoppas på att allt blir bättre snart.

Min katt sover ruset av sig, hon försökte väcka mig imorse men kunde inte jama alls. Hon försökte och försökte men det gick inte. Förmodligen har hon jamat så mycket att hon tappat rösten. Stackaren! "/


min krigare är tillbaka

Mitt hjärta hittade hem, hon är min krigare, hon är min solstråle. Hon kan knappt röra sig, hennes bakben fungerar inte som dom ska, hon klarar inte av att gå knappt och när hon vill upp någonstans så måste vi bära henne. Jag tycker så synd om henne, men hon är så stark och hon klarar allt. Min älskling, min lilla krigare som lyckades ta sig hem trots hur ont hon hade. Jag är så glad att hon är hemma.

Har burit henne till min säng, så just nu ligger hon där och sover ruset av sig och jag hoppas innerligt att hon blir bättre snart. Gav henne mängder med räkor när jag träffade henne och borstade henne och kelade. Hon är världens finaste katt.






you are my everything

Kom hem, du är det finaste jag har.

Jag älskar dig!


friday night

ÅÅåååååh snart kommer min baby hem. Jag har längtat så mycket efter henne. Pussgurkan. Morgan kommer även med hem hit också, sötgubben.

Fredag idag, soooft! Ska hem till pappa idag och slagga där och imorgon ska champagnen flöööda. ;) Puss på er!


Min babe i vintras





when words are not enough


c-ya


Jag tar en gura, tar en bira


kattsök

Jag vill köpa en katt, sitter på blocket och tittar och har hittat hur söta som helst, jag döööör! Jag vill ha en norsk skogskatt tror jag, älskar deras fluffiga päls och toffsarna på öronen, så jävla fina. Jessica har ju sin lilla Joy och efter att hon skafade henne kom suget för en kattunge. Karin har 2 st små rackare och nu ska Sofia också köpa en. Dock är problemet att jag fortfarande bor hemma vilket gör att jag får vänta tills jag flyttat hemifrån. Men längtan är såå stor.





Hur sööta är inte dessa små gosisar? JAG DÖR! Ge mig! <3 Den första är en 100 % norsk medan den andra är 75 %.


high on life


tack för tipset



Nu kommer Kim å Nicklas hit. De ska dricka medan jag ska dricka kaffe. Mummmmms

gårdagen

Godmorgon, vaknade klockan 8. Jag fattar inte varför jag inte kan sova ut dagen efter jag druckit, det går bara inte, vaknar alltid supertidigt då!

Gårdagen var både bra och dålig. Jag och Sofia drog hem till Jessica i gröndal, där Robin Christoffer och Robins kompis August var. Vi käkade lite kräftor och drack. Sedan körde vi ett drickspel som jag aldrig kört förut, men det var faktiskt väldigt roligt.  Dock föreslog Jessica att vi skulle köra "jag har aldrig" men det protesterade Robin och Christoffer grovt på, "fyfan va äckligt, jag vill inte veta". Vilket är helt förståeligt! Haha, inte bästa spelet att köra med släkten! ;)

Nu börjar hemskheterna!

Sedan skulle jag Sofia, Robin och August springa till bussen och mitt i allt så går min väska totalsönder. Det var katastrof, så fick försöka knyta ihop den på något sett, men det lossnade hela kvällen.

Väl inne i stan så ska vi testa och gå in på Rose, dock blir vi nekade, satan i gatan så sorgligt. Men gänget med killar som var bakom oss som var ungefär runt 24 kom inte heller in. Så vi skyller på åldern ;) Det var ju trots allt 23 års gräns! Nåväl, sedan skulle vi göra ett tappert försök igen att komma in när Jessica, Lisa och Margarita kom vid 00 snåret, men det gick inge vidare då heller. Så jag och Sofia drog till svampen och mötte upp Karin, Johanna och Kimberly och drog till Lobby. Inget höjdarställe enligt mig, men fick duga. Köpte in en shot och med det flytet jag haft under kvällen så välter jag ut den, smart Isabelle smart!

Karin tog en taxi hem då en kille tydligen spydde ner henne på dansgolvet. Så jävla äckligt! Så jag Sofia, Johanna och Kimberly var kvar och sedan drog jag och sofia hem vid halv 4 snåret.

Idag har jag sprängande huvudvärk och betydligt för lite sömn. Blir att köpa huvudvärkstabletter och knarka kaffe hela dagen för att hålla mig vaken och pigg. Vill ju inte förlora en sådan solig dag som denna och ligga inne. Så ska försöka kriga mig upp och äta lite strax.







gissa bajset


kräftafton

Ikväll blir det kräftfest hos Jessica. Sedan utgång. Ska hem till Jessica först med Sofia där Robin och Christoffer även kommer att vara. Så det blir att äta lite kräftor och föra och sedan drar ut. Vart vi drar, det visar sig alltid. Detta kommer bli en bra kväll! :D





eller vad säger du? ;)


spöregn

Det öööser ner bokstavligt talat, jag hoppas att det inte blir sådant väder imorgon bara. Jag vill ju platta frillan och det går inte för sig om det regnar :(

Har precis varit vid brommaplan och handlat kräftor, mums! Sen skulle jag fylla på mitt accesskort, men det gick inge vidare så jag gör det imorgon istället. Det är nämligen så att från och med idag så gäller enbart mitt kort på kvällar och helger och inte på vardagar och det finns inget alternativ att jag kan fylla ut det med vardagar också. Så eftersom jag inte har den bästa ekonomin så har jag inte råd att köpa ett nytt accesskort och fylla ut med ett terminskort + ett fritidskort. Så jag funderar på att bara fylla ut det med ett terminskort imorgon så att det iaf räcker dygnet runt en månad till och sedan fylla ut det ytterligare nästa månad. Puuuh så skönt det var att skriva av det. Nu har jag det nedskrivet hur jag ska göra, schysst! hahahaha!

Aja, eftersom det regnar så sablans mycket så blir det dags att kolla ännu mera criminal minds! Löööve!


happy girl

Just nu känner jag att jag kommit fram till vad jag vill göra med livet, alltså vad jag vill arbeta med i framtiden. Dessutom har jag kollat på kurser också och jag har hittat en som passar perfekt på det jag vill göra. Den börjar i vår och jag känner mig faktiskt sjukt glad över att jag äntligen kommit fram till vad som intresserar mig. Får se vad min studievägledare säger imorgon om mitt förslag. Jag ska iaf söka in till den kursen och sedan efter att den är klar så är det en annan kurs jag vill söka in till. Detta kommer att bli toppen! Världens bästa och roligaste jobb. Eller? Det visar sig! Jag tycker iaf att kursbeskrivningen låter oerhört intressant, det kan inte bli bättre. Jag är så glad!


RSS 2.0