centralen

Ska strax röra mig mot stan å möta upp Sofia som är påväg hem från Danmark! :D wiwiii! Nämen ska bli trevligt, har mycket att prata om :) Blir att vara med henne imorgon också tror jag, :D


Gahhh bråttom, sofia har noll lokalsinne så alla vet, lite irriterande :(


---

Det känns som förr, förr då man blev utnyttjad och bara kunde användas för en sak. Då enda anledningen man sågs var pga sex. Jag blir ledsen, men samtidigt blir jag typ inte det, för jag är så van, så van att folk bara vill ligga och sen dumpa en när det är över. Man är inte värd ett skit efteråt, ... Jag blir äcklad av att tänka tillbaka, tänka tillbaka på hur smutskastad jag blev, egentligen har jag det bra nu iaf. Jag blir inte nerkastad på golvet, jag behöver inte fly klockan 6 på morgonen och jag känner mig trygg att jag har någonstans att sova och någon som pratar med mig efteråt. Men vill jag ha det så? Kan ingen bara tycka om mig för den jag är...


torsdag

Ååh jag blir så glad, glad för att jag har så fina människor runt om mig. Jag älskar er, jag älskar folket på mitt jobb. Ni gör mig så glad med era fina ord, tack, ni lyfter mig!

Tre dagar kvar innan jag slutar på jobbet då, vad ska man säga? Vet inte om jag vill? Jag vill sjukskriva mig men ändå inte, jag vill ha full lön, men ändå vill jag bara supa skallen av mig och glömma alla problem ... Ännu värre när jag släppt bomben, var deppmode idag på jobbet... jag uppskattar att man kan betyda så mycket för några man bara känt i 6 månader, tack, ni är guld värda!

Ännu en sak, jag saknar min zoulmate, min andra halva, vart är du när jag behöver dig som mest? Jo i danskeland, :( Vi ses snart, då ska jag hålla om dig, gråta av lycka, och skratta av glädje.
Man inser verkligen vem som är ens sanna vänner, och du är den bästa, du är bättre än alla andra.

Me love You



torsdag

Jag har ångest, jag vill inte tillbaka till jobbet. Har nog aldrig känt attt jag inte vill gå dit, men vad ska jag dit å göra? Låtsas vara glad? Får väl bli så ...


onsdag

Skulle egentligen åkt till pappa idag, men eftersom mamma inte kommer hem förens imorgon så stannar jag nog här en natt till. Skönt att vara ensam, fast helt ensam är jag ju inte, har ju min älskade katt. Imorgon åker jag till pappa och stannar där över helgen + några dagar eftersom han är ute med båten. Så ensamt stort hus blir nice, dock finns det ingen mat där hemma så måste införskaffa mig det innan jag åker dit.

Juste, åkte till vällingby igårför att köpa office paket så jag kan skriva om mitt CV etc. Gick in på ONOFF eftersom jag har kort där och för att det är rea, dock fanns det typ inga varor kvar på hyllorna. Så jag frågade en som jobbade där om de hade något officepaket kvar men han sa att han inte trodde att det fanns, så jag frågade tjejen i kassan och hon hade ETT kvar, sån jävla tur. Och ännu mer tur var att jag tydligen hade 712 kr på ONOFF kortet och officepaketet kostade 699 kr :) Happy! Dock gick det åt helvete när jag skulle försöka installera det, men nu tror jag att det har fixat sig ... krångligt när ingenting vill fungera som det ska! :/ hehehehe!


:(

Det känns tomt, jag känner mig sviken, jag fick inte ens en chans, fastän de lovade. Alla ljuger! Jag älskade mitt jobb, det var något speciellt, jag trivdes så bra. Såg alltid fram emot att gå dit och jag hade så galet kul när jag väl var där och det enda jag snackade om när jag inte var där, var just mitt jobb. Mitt älskade jobb med mina älskade kollegor. Helt ärligt, jag känner mig sämst nu. Jag blir så sjukt sårad över att de lovar en sak som de sedan inte kan hålla. Mina ögon fylldes med tårar, men jag försökte hålla tillbaka och låtsas som ingenting. Utanför dörren brast det, jag grät, jag grät på bussen, jag grät på tunnelbanan ... Tack för att du är världens bästa vän som alltid finns där för mig. Vad skulle jag gjort utan dig, Sofia!


arbetslös

MMH DAGS Å SÖKA NYTT JOBB DÅ ...

-

Jag hatar dig så mycket, så jävla mycket. Du är svin, ett korkat svin. Du är inte värd mig, inte ett jävla skit från mig. Du är en lögnare, en svikare, en jävla förädare. Du är ingenting, inte ett jävla ting i mina ögon längre förutom den elakaste och idiotiska människan som finns, jag hatar dig!

:(

Känns inte skönt, har blivit ännu mer öm i halsen nu och mitt öra gör sjuuukt ont nu också. Snälla gör så att jag blir frisk snart och att locket försvinner!


porr porr porr



Herråååå

---

"Det är inte problemen som förstör utan när man slutar lösa dem tillsammans"

Att bli lämnad när man redan mår som sämst. Ensam starkast, thats it!


Fan vad jag ska ligga nu!


Detta fält måste fyllas i - sorry bloggen

Ååååh, har precis varit hos dorren och fick pencelin mot öroninflammation, yayyyy!!! Ska strax börja baka en sockerkaka tror jag, himelskt gott, mums säger jag som den lilla tjockis jag är! Nåväl, vill bara bli frisk just nu och att man halsonda ska försvinna, inte kul att ha haft ont i halsen i över en vecka nu ...

Så vad händer i veckan? Inte den blekaste, vill ut, vill sitta på uteserveringar, men neeej, måste nog bli frisk först. Sen vill jag på kryssning också. Händer i helgen då? Eeehm, ska ut på landet på söndag vet jag iaf, beror på vilken tid jag ska vara där, annars kanske jag följer med Sofia på en sak på lördagen. Det visar sig vad som händer... Just nu ska jag tråka lite mer, ladda ner en rulle, dock ingen prulle, det fick jag nog av i barca, smask!




helt skev som vanligt dåra ...


barcelona

Hemkommen från barca idag. Resan var nog den roligaste någonsin, tror jag aldrig garvat så mycket, allvarligt talat! Helt rätt person att åka med. Dock var jag sjuk under hela vistelsen och det blev bara värre å värre för varje dag som gick. Men än så länge är jag vid liv. Vi solade och brände oss som bara faaaan, alla kommenterade det! :( Bubblan höll på att drunkna mitt i sin simtur i havet, såg henne i chocktillstånd när hon nådde vattenytan. Dock tänkte jag bara på att rädda hennes solbrillor, :D synd bara att jag inte fick denna syn på bild, roligste på länge. Som tur är lever den kvar i minnet och lär göra ett bra tag. Bjussar på lite bilder!













"ååååååh madre" undra hur många gånger vi använde den frasen, haha!


flygdags

Heej bloggen, ska strax bege mig ner mot nattbussen som går vid brommaplan. Har inte sovit en bolnd inatt, möjigtvist somnade jag till i några minuter. Halsen värker fortfarande, sitter just nu med en kopp te med ingefära. Juste, min kära sötis, kom förbi mig igår helt spontant och gav mig ett paket tuggumin, så gulligt! Alltså inför flygresan! Hejdå!


sjuk....

Känns förjävligt, jag har ont i halsen, är täppt i näsa, varm i kroppen, rethosta samt allmänt seg och virrig. Snälla Gud gör så jag blir frisk tills torsdag natt! Jag måste vara frisk, jag måste kunna sola, bada, shoppa och dricka. Jag måste vara pigg!!! Har varit på apoteket och köpt vitamintabletter, förkylningsmedicin, nässpray, hoppas det kommer hjälpa inom kort! Tänker inte ligga sängliggandes, jag vägrar! Snälla snälla snälla, gör så att ett mirakel sker! Amen


2 dagar kvar

Blir att åka iväg in till stan och möta upp Sofia för att växla lite pengar, sedan direkt hem för att vila resterande dagarna innan vi åker. Måste bli frisk, eller iaf lite piggare och mindre huvudvärk. Har knaprat ipren och vitaminer, blir att köpa lite nyponsoppa + mer vitaminer och citron. Nu: Dags för vitlöksmat!


4 juli

Tjaa, igår firade jag och Kim 2 år och var ute och käkade i gamla stan, supermysigt! Jag åt pepparstek med potatisgratäng och han åt oxfilépasta. Smarr! Sedan gick vi och fikade! =)

Min mat:






Kims mat:




I lördags tog jag mitt första dopp och det var inte ens kallt, utan as skönt, låg i ganska länge och simmade. Vi hade med oss picknick dit och satt och åt hallon och baguett med skagenröra. Senare på kvällen blev det utgång. Kan lägga upp allt i bilder...






Bilder












1 juli

Har precis varit nere vid Bromma Akuten och tagit första sprutan motlivmodercancer. Sköterskan som tog sprutan på mig var urgullig, varnade henne för att jag var livrädd för sprutor så hon satte sig brevid mig på britsen och så började vi diskutera rean i stan. Men ont gjorde det :( Blääk. Ska tillbaka dit om 2 månader och ta nästa spruta. Snacka om att det är dyyyyrt, hade frikort för att besöka läkaren, sen över tusen kronor för en spruta, lika mycket för de resterande två. Sen inte nog med det så var man tvungen att betala 200 kr för att besöka sjuksköterskan som skulle ta sprutan, för då gällde inte frikortet. Nåväl, klarat första iaf! :)


RSS 2.0