måndag

Kom hem för en liten stund sedan, har varit i stan med Jessica och fikat. Det var ett bra tag sedan jag träffade henne, hon och jag som brukade ses väldigt ofta förr i tiden och prata om allt, saknat det! Fick reda på en hel del som hänt i hennes liv och saker och ting i livet är inte alltid så lätt. Be strong!

Imorgon börjar jag jobbet klocka 07-16, vilket innebär uppgång vid 05 för att ta bussen 06 vid brommaplan, tur som fan att det serveras en smarrig frukost på jobbet.

 always sis

 


trötter











Dags att sova, såhär trött är jag just nu, kim lyckades fånga mig mitt i en gäspning ...



natti!

söndag

Satan vad helgen har gått fort, har varit full rulle hela helgen. Började med att jag och kim träffade sofia och tim hemma hos dom och drog vidare till bowlingen där våran bana fuckade ur 2 gånger, vilket slutade med att vi fick bowla i två timmar och en timmes gratis bowling när vi ville, schyyysssst! Kvällen var iaf trevlig :)

I lördags åkte vi hem till kims mamma som skulle firas med alla syskon etc. Vi var ute och käkade, sen gick vi upp tillbaka hem till dem och åt tårta och drack kaffe, mysigt! Direkt efter det hade vi bråttom för att åka hem till pappa för inflyttningsfest/födelsedagsfest. När vi kom dit runt 21.30 så hade nästan alla dragit, men lennart, lasse, mats, carola + barn och några till var kvar så satt där en stund med dem och pratade lite och åt tårta och drack kaffe (igen). Var även tvungen att smaka maten, den såg så god ut, de hade beställt från en catering firma, pastasallader lax och massa godsaker! :) Drog därifrån kanske vid 23-23.30 och skjutsade hem brorsan sen åkte kim och jag hem till mig och tittade på tv och somnade.

Idag har vi varit i Bromma Blocks och i Solna centrum och shoppat lite. Jag köpte en kofta från gina tricot och ett pas sommarskor från H&M :) Kände att det var lika bra att passa på när man hittade något man ville ha. Alltid kul med nya saker ...

Imorgon är jag ledig, ska bli fett skönt, sova ut och chilla hela dagen :D :D :D Men nu ska jag mysa med mamsen framför solsidan med kaffe och choklad! :) Så hejsvejs på er så länge!!! <33333333

Lägger upp lite bilder senare också! ;)


fredag!!!

Idag var det jobb från 7 - 16, vilken tur att jag fick syn på farmor i butiken så jag fick skjuts hem :) alltid trevligt! Bad mamma köpa hem kött till mig nyss, så sjukt hungrig, så en saftig köttbit med bea å klyftisar, mumma! Hoppas jag hinner tilllaga efter mamma kommit hem när det nu är ...

Nåväl, ikväll blir det hem till soffen och proppen ( hahaha) tim och sofia, vi ska discobowla, snacka om taggad. Farmor bowlar ju 2 dagar i veckan så hon gav mig ett tips på hur man ska göra som hon tydligen hade fått som tips av instruktörerna. Men det är hemligt! Eller nej, jag delar med mig ... vi tjejer som farmor uttalade sig, har lite större ändå, å därför ska man vrida fötterna till höger ungefär en centimeter så går dte mycket lättare, hahaha! Jaja ...

Nu ska jag nog tvätta fötterna, luktar tåbira som fan! "/


22 februari

Hej bloggen, det är mycket som har hänt nu men jag väljer att helst inte skriva ut mina känslor och tankar i bloggen. Mina vänner kan jag prata med irl istället för att skriva ut saker här och göra samma misstag som med förra bloggen.

Bortsett från det jobbar jag ganska mycket nu och det är faktiskt jätteskönt, få tankarna på annat och glömma bort saker för en sekund. Jag hade önskat att jag jobbat hela helgen också, men tyvärr är jag inte schemalagd då och alla vakanta tider är nog redan upptagna. Jag har fått mitt nya schema nu också, det blev ganska bra tycker jag, endast en dag jag börjar 07 och en dag jag börjar 06, dock är det en lördag, men wtf!

Fick även ett brev tillsammans med schemat där det stod om sommaren och ledighet. Antingen får man välja att ta ledigt från vecka 26-29 eller 30-33. Man ska skriva upp sig på white board tavlan om sitt önskemål. Dock vet jag inte än vilka veckor jag vill ha ledigt, vore ju skönt att ha semester lite senare så man får längta lite extra och spara det bästa till sist liksom. Men jag vet inte ...

Nej nu ska jag nog gå ut och röka eller gå in i duschen. Skönt med lite sovmorgon imorgon iaf. Btw så skulle jag börjat 14 på fredag och slutat 18 (as skönt) men nej, blir tvungen att ta westbergs pass istället (7 - 16) eftersom han drar till göteborg, segt!


16 februari

Förlåååt för jätte jätte jätte dålig uppdatering. Jag jobbar ju numera på coop i danderyd med kims kära "bror" och det är faktiskt riktigt roligt att jobba tillsammans med honom, mycket skratt! Igår och idag började jag 06.00, vilket har inneburit att jag fått ta bussen 05.00 från brommaplan, vilket i sin tur har gjort så jag fått gå upp vid 04.00. Kul? Därför somnade jag direkt när jag kom hem igår och tänker göra detsamma idag igen. Men innan dess en liten uppdatering.

Jag jobbar till och med lördag denna vecka. Cash cash cah ... Hmm, vet inte vad jag ska skriva. Äsch tror jag skriver senare ikväll / eftermiddag när jag vaknat och är lite piggare, natti natti gott folk.

Ps. Sofiiiiiia, du är saknad!!!


danish - hon



Jag diggar texten grovt!

6 februari

Sorry för dålig uppdatering, men det har varit så sjukt mycket just nu. Börjat jobba och sen har det varit lite knas från olika håll så har liksom inte riktigt haft suget att vilja blogga. Men idag ska jag iaf jobba igen från klockan 16 - 19. Inte så länge, men det ska bli kul, är fortfarande lite nervös eftersom allt är väldigt nytt. Men man lär sig ju mer man jobbar... Så idag ska jag få mitt schema för månaden också. Hoppas att det blir bra! :)

Nej nu ska jag äta någonting, sen om ett tag tänkte jag börja röra mig mot jobbet, vill vara där i god tid för att se vart jag ska ta vägen och så! :) Bye Bye!


RSS 2.0