Biomys

Ska möta upp Kim strax och gå på bio med honom. Vad vi ska se vet jag inte än ... Men kan med säkerhet säga att jag ska köpa något gott till i såfall! Så jävla sugen!


Nya inköp

 

 


<3

Igår hade jag släktmiddag här hemma och det var jag som hade gjort all mat själv! Sen drog Kim och jag ut och det blev lite för mycket alkohol för min del. Spydde som en gris och min babe tog hand om mig och hjälpte mig hem. Tackar gudarna för att jag har honom när alla andra bara sviker! Fuck you!


...


live love laugh

HAPPY HAPPY HAPPY!

Jag ska provjobba på måndag i en butik i gallerian! Jag är så glaaad. Jag hoppas verkligen att det kommer gå bra och att hon blir nöjd med mig. Jag ska göra mitt bästa! Jag ser ljuset .....

Grattis till mig på 20 års dagen!

Åååh har nyss varit på bolaget, hihi! Fick en rolig födelsedags present av Kim på morgonen , haha ! Han känner mig lite för väl ...


Onlinekuponger


.

Det finns alltid en anledning till varför backspegeln är så liten och vindrutan så stor, för dit du är på väg är mycket viktigare än där du har varit.

Life is hard


love me

Tänkte slänga in lite old pics ;)















breaking dawn

Idag var jag och såg Breaking Dawn som hade världspremiär i natt i stockholm och premiär idag. Jag älskar twilight filmerna och jag kan inte få nog utav dem. Tack världens bästa kusin för biljetterna! 







viktminskning

Nu ska jag försöka nanna kudde lite, det är ju trots allt en stooor dag imorgon *skämt å sido*
Ska möta upp Jessica imorrn och hämta de efterlängtade biljetterna och sedan gå på världens bästa biofilm! Åååh så jag längtar till imorgon! :)

Juste, när jag var hemma hos pappa förr förra helgen så vägde jag mig och idag när jag var hemma hos farmor så vägde jag mig också. Jag hatar annars att väga mig, men ville kolla om nå¨got hade hänt och enligt hennes våg (båda var digitala) så vägde jag 5 ½ kilo mindre än jag gjorde närjag var hos pappa. jag har kört LCHF i 3 veckor nu, så jag är skiiit stolt och det kommer bli ännu bättre när jag börjar träna också! :D

Fast jag varken känner eller ser någon skillnad :'( ...


when the dream come true





Jag vet att det är väldigt mycket bilder på Mary-Kate och Ashley Olsen just nu i bloggen. Men som de flesta vet så är de mina idoler och har varit sen jag var 8 år gammal.

När jag var yngre skrev jag ute 100tals bilder på dem och hängde upp på mina väggar i mitt rum, jag köpte ramar och ramade in bilder. Jag köpte böcker och mappar där jag tog reda på all information om dem. Jag tyckte de var så söta och eftersom att de var tvillingar så blev det något alldeles extra. Jag hittade sajter på internet där jag försökte maila dem och komma i kontakt. Ja säg något jag inte har gjort ... skrivit egna låtar om dem, räcker det?

Nåväl, i dagens läge är de fortfarande de två personerna jag faschineras av. Jag läser om dem dagligen på olika hemsidor, jag tittar fortfarande på deras filmer och jag har fortfarande en dröm om att få träffa dem en dag.

Hjälp

Ja jag vet, bloggen ser uuurtråkig ut. Gjorde ett försök med att försöka fixa designen och det gick som det gick. Saken är den att jag vill ha en bredare blogg. Alltså så att inte texten enbart sitter i mitten utan från sida till sida liksom så att stora bilder får plats och så att det får plats med mer än en bild bredvid varandra. Någon som vet hur man fixar det? Har försökt googla som en tok...
Nu har jag iaf gett upp. så nu ser den ut såhär, orkar inte fixa och försöka förstå mig på massa konstiga koder.



sleepy

Kanske dags att sova, så godnatt!!!


here i am

jag lever ... Har varit och delat ut mina cvn idag i sundbyberg, gick som på räls. Är oerhört stolt över mig själv att jag vågade ta det steget. Det var inte så farligt som jag trodde, fast iofs alla var inte lika trevliga.. men men, man kan inte kräva allt. Och eftersom jag var i sumpan så passade jag på att lunchdejta med Sofia också, (min plånbok mår dåligt nu). Kändes väldigt vuxet kom vi fram till förutom att jag inte har något jobb! :( Haha!

På onsdag blir det Twilight för hela slanten, ååååh så jag längtar. Ska gråta, le, och få rysningar i kroppen.

blake & dylan

VS



naglar

Idag har jag varit och gjort om mina naglar. Denna gång testade jag med små glitterkorn och en lite starkare färg.
1.




2.




3.



stuck on you

Jag har gjort ett fel val i mitt liv som kommer påverka hela min livssituation. Redan i grundskolan var jag säker på vad jag ville bli och vad jag ville läsa för inriktning på gymnasiet. Men jag föll så lätt för grupptrycket och ville inte att alla andra skulle se ned på mig eller tycka att jag var konstig som inte ville läsa sam eller natur. Jag ansökte till samhällsprogrammet och in kom jag och gick där i 3 år när jag egentligen ville läsa något helt annat som hade gett mig ett av de roligaste arbeterna (enligt mig). Jag har alltid varit kreativ, jag har alltid tyckt om att måla och pyssla och fixa och att allt ska se perfekt och snyggt ut. Jag har alltid älskat sådant. I dagens läge eller redan under gymnasie tiden insåg jag att det inte var här jag ville befinna mig. Jag ville göra något som jag trivdes med och som skulle få mig at lyckas och göra något som jag brinner för. Jag tror att en av anledningarna var att jag tänkte "jag kommer säkert tröttna på detta och då har jag knappt några valmöjligheter i livet". Men än idag står jag kvar vid mitt ord och önskar att man kunde spola tillbaka tiden. Jag önskar jag hade trott på mig själv och hade haft bättre självkänsla för att kunna utbilda mig till något som jag skulle tycka vara roligt istället för att gå en linje som "alla andra" gick. Jag är besviken på mig själv. Men jag vet att man inte kan spola tillbaka tiden och att jag hade min chans. Jag kan fortfarande få delar av mina drömmar att gå i uppfyllelse men det skulle kosta mig en förmögenhet och jag vet inte om det är värt det när jag kunde ha fått samma utbildning gratis för 4 år sedan.

Jag ångrar mig så mycket! Jag är inte den typen av tjej som ska sitta på ett kontor framför en dator. Jag ska skapa och forma saker. Det är något jag skulle älska och vilja göra varje dag.








<3


VS



before i die

'

hellenius hörna

Igår var jag på inspelningen av "Hellenius hörna" med kim. Ni vet David Hellenius? Vi var på två inspelningsprogram och den första gästen till programmet som ska sändas näst nästa vecka var Björn Skifs. Det var as kul att vara där och se hur dom spelade in. Det blev några omtagningar och vi i publiken var också tvugna och delta i vissa saker. Kim och jag satt längst fram "såklart". Dvs 2 meter från scenen.
Den andra gästen i programmet som ska visas nu på fredag var Mia skäringer. Ååååh vad jag tycker om henne. Jag tyckte hon var jättelik sin rollkaraktär i solsidan, hon var så rolig. Hon avslöjade att i nästa säsong av solsidan så kommer tjejerna ta mer plats. Sedan fick vi se massa sketcher och en liten snutt av en "serie/film" med mia och david, som verkade väldigt rolig! Juste, eftersom vi var med i två program och var samma publik på båda programmen så var vi tvugna att byta plats mellan programmen så att det inte skulle synas att det var samma inspelningstid. Så då satte Kim och jag mig på andra raden! :D haha!




finaste

Tittade nyss på "värsta pojkväns akademin" och dom skulle skriva och sjunga egna låtar till sina flickvänner. Jag blev tårögd av en låt, ååh jag älskar sånt här. Så undeeeerbart! Lyckliga tjej som fick en sådan fin text sjungen av sin pojkvän!




RSS 2.0