Mot Täby

Nu beger jag mig till pappa för att sova där, för imorgon åker han och jag till Blekinge! Tjuuuuuz!!!!!!

Ps. Feta påsar under ögonen på bilden!


hejdå stockholm

Gjorde nyss en tabbe (igen), att jag inte lär mig??? Nu kommer jag säker få mardrömmar igen ...

Nya naglar

Har precis gjort mina naglar, 1000 kr fattigare och det känns förjävligt! Men fina blev dom, fick massa tips om hur jag skulle sköta dom för att dom skulle hålla längre. Blev även tvungen att köpa en special nagelfil för 100 kr. Det svider ... Varför har jag problem med att säga nej!!!? Nu ska jag iaf laga någon mat, är jättehungrig!

 




Västermalmsgallerian

Sitter just nu i västermalmsgallerian och äter banan och knäckebröd, försöker fördriva tiden. Har varit inne på hm och handlat en bh, nödvändigt? Nja! Pusshej!


-

Hur mycket ska man behöva ge utan att få något tillbaka? Jag har aldrig varit en människa som velat visa mig i centrum eller få uppmärksamhet av folk för att jag ska synas och andra ska lägga märke till mig. Jag har alltid avskytt det och hellre tyckt om att fokusera på att andra ska få synas och bli uppmärksammade. Men tro mig, trots det så har jag också ett hjärta som kan bli krossat. Jag försöker vara alla till lags med att fixa, överraska, bjuda på saker bara för att andra ska bli glada och känna sig uppskattade, helt ärligt jag tycker det är roligt att fixa till något så man ser att andra blir glada, den härligaste känslan som finns. Men är det för mycket begärt att jag ska kunna få bli sedd någon gång? Jag är van, men ibland önskar jag att det blev en vänding, att jag kan få synas, att folk ger mig en chans för att kunna hitta tillbaka glädjen i mig ...

massage

Äntligen fredag, som om det gör någon skillnad för mig ändå? Skitsamma, jag har iaf bokat en härlig 50 minuters massage denna fredag, det ska bli så otroligt skönt. Jag hoppas på att få bort min nackont, rygg ont och huvudont av denna massage, kan knappt röra mig längre pga av alla mina knutar i rygg, nacke och smärtan i huvudet. Trots att jag har en duktig mamma och pojkvän som brukar massera mig så känner jag att jag måste ha någon som är utbildad. Jag älskar ju hård massage, när det gör ont. Det är det skönaste som finns, att känna smärtan samtidigt som att det är så otroligt skönt och jag tror att utbildade massörer orkar hålla ut tempot mycket längre. För Kim får bara ont i fingrarna och tror att jag trycker sönder min skalle. Till saken iaf, har längtat efter detta och det kommer bli grymt (hoppas jag). Puss



Ibland gör du mig överlycklig


Torsdag

Igår träffade jag som sagt Westberg i stan, vi satt och fikade och snackade en massa. Herregud så min käft höll igång, haha! Efter det skulle han vidare till Solna och jag åkte hem och chillade bara.

Nu idag ska jag till AF, min handledare ringde mig imorse och ville ha in mig på ett möte, jag hade tydligen glömt att kontakta honom som det stod att jag skulle göra i handlingsplanen. Gosh, vem kommer ihåg sånt efter ett halvår? Nåväl, efter det ska jag in mot stan och träna och sedan blir det middag hos mormor och morfar i vasastan! 

Herrrååå!!!!

3 saker ni inte visste om mig (eller?)

Jag har ganska tråkigt så tänkte nämna 3 små saker ni kanske inte visste om mig? Fast iof mina närmsta vet nog redan om det ... :( men men, kanske finns någon annan själ därute som "bryr" sig! Haha

1. Jag har telefonfobi - jag hatar att prata i telefon, såfort min mobil ringer så ignorerar jag den och får panik. Efter att signalerna har gått så sitter jag och överväger om jag ska ringa upp eller låta det vara så att personen i frågan kan prata in ett meddelande eller skicka ett sms.

2. Jag är folkskygg - Jag känner mig inte trygg med att vara eller enbart prata med personer jag inte känner väl. Jag får oftast ett väldigt dåligt intryck på personer, även fast jag aldrig träffat dem, men tror alltid det värsta och vågar därför inte öppna mig och släppa in folk i mitt liv som jag inte känner mig säker hos.

3. Jag "lider" av tvångssyndrom - Mina närmsta vänner och min pojkvän känner till det tydligt. Jag har haft det så långt tillbaka som jag kan minnas. Det är oerhört jobbigt och har alltid önskat att bli av med det. Jag får röster i huvudet som säger åt mig vad jag ska göra. Vissa jag berättar det för, tycker att det bara låter allmänt konstigt, men det är sant och det är något jag plågas av varje dag. Och för er som inte vet vad det innebär ...

Tvångssyndrom utgörs av tvångstankar och tvångshandlingar som kan yttra sig på flera olika sätt. Tvångstankar är återkommande tankar, impulser, eller bilder som upplevs som påträngande, ofrivilliga, och obehagliga. Tvångstankar kan utlösas genom inre tankar eller genom yttre stimuli som påminner om innehållet i tvångstankarna. Vanligtvis uppfattas tvångstankar som motbjudande, framkallar starkt obehag eller ångest, och brukar vara svåra att kontrollera eller få bort. Tvångstankar uppfattas vanligen som meningslösa. Innehållet kan anses oroväckande, motbjudande, hädiskt, oanständigt etc. Den vanligaste typen av tvångstankar yttrar sig i form av "tänk om"-tankar (t.ex. "tänk om det börjar brinna", "tänk om jag har fått en smittsam sjukdom").

Tvångshandlingar är återupprepade beteenden (t.ex. att rengöra, tvätta, upprepa handlingar) eller tankemässiga handlingar (t.ex. att räkna, kontrollera, tänka på vissa ord) som en person känner sig tvingad att utföra oftast som en reaktion på en tvångstanke eller rigida ritualer. Man känner sig driven att upprepa tvångsbeteendet om och om igen med syftet att uppleva en lättnad från obehaget och ångesten.


Godmorgon

Sitter just nu och äter frukost och ska snart fixa i ordning mig för att dra till gymmet.  Känns skönt! Imorgon blir det en vilodag, ska förmodligen träffa Westberg då. Sen på torsdag körs det igen! Taggad!!! Nu jääävlar vill jag se resultat!

Naglar

Har precis bokat tid för naglar, men blev inte hos tjejen jag brukar gå till utan en annan som kissie och alla går till. Hon hade nämligen 20 % rabatt och min tjej hade höjt sina priser, så blir att testa en ny och se om hon är lika duktig! Dom ska iaf göras på måndag klockan 3, så hinner träna innan, tiden på fredag hann bli fullbokad, men får iaf fina naglar lagom till Blekinge och Kims födelsedag. Nu återstår det bara att se hur jag ska göra dem!!!


Hemma igen

Träningen gick galant, alltid skönt att ha det första passet klart i veckan. Nu är det dags för lunch och kanske film! :)


måndag

Hey, nu är det måndag igen, sjukt vad veckorna går fort. Ska alldeles strax ta mitt pick och pack och åka till gymmet för att bränna liiite av det jag stoppat i mig under helgen. Kommer kännas skönt, men är fortfarande besviken på mig själv att jag inte kan välja att äta rätt när jag väl börjat träna. Men jag antar att jag faller för grupptrycket och inte kan stå emot när någon annan vill ha något gott eller sitter och tuggar på massa gosaker... synd!

Idag åkte farfar hem förövrigt, men jag träffar honom snart igen, om 1 ½ vecka faktiskt. Ska bli skönt att komma ner till blekinge och träffa alla och bara komma bort från stockholm. SKa ladda med massa filmer på vägen ner och hem, eftersom vi har inbygd tv och video i bilen! :D kommer bli awesome!

Dags att börja göra sig i ordning och sen sticka till gymmet!!! :))))) Puss

fredag

Ska precis dra och träna, mitt 3je träningspass på gymmet denna vecka, känns grymt skönt! Ikväll blir det bio med Kim för att se Hamilton, längtar sönder lite faktiskt, med tanke på att den har fått så bra omdöme och för att persbrandt typ är BÄST? den hade ju jämförts med den amerikanska bondfilmen, så bra lär den nog vara, eller snarare jäääävligt bra!!! Aja, adios amigos, dags å bränna massa kalorier!

Vila i frid

Hej farmor, idag hade vi din begravning och allt var så vackert, kistan och alla dekorationer var det finaste jag sett.

Jag satt längst fram med pappa. Prästen berättade om ditt liv, det var jobbigt men samtidigt väldigt fint och rörande. Mitt namn nämdes mycket under talet, hon citerade meningar jag sagt om dig. Jag fick tårar i ögonen när jag hörde det hon sa och låtarna som spelades. Allt var så vackert, ljusen, blommorna, kistan, fotot, musiken, dikterna och sångerna. Jag vet att du var med oss idag farmor!

Jag kände mig så vuxen idag, jag fick så mycket beröm av dina väninnor för hur mycket jag ställt upp och ordnat med allt. För mig var det en självklarhet, du var min livskamrat.

Farfar var där idag också farmor, han kom till Stockholm i förrgår. Vi satt och tittade igenom bilder på er från erat bröllop och från när jag och Christoffer var små. Det känns overkligt att du inte finns bredvid oss mer, men som prästen sa det är inte slut än, vi ses på andra sidan.

Jag älskar dig, vila i frid världens finaste farmor!

 

 


Begravning

Idag är det din dag farmor

 


Åh, vilken äcklig hora

Hahahahahahahahahaha, det ända jag kan säga ...

Hundvakt

Sov hos pappa inatt för att jag skulle vara Hundvakt idag. Har inte haft någon mobil på ett dygn nu men det känns som en evighet. Sjukligt hur beroende man kan vara. Har pratat med tele 2s kundtjänst typ 10 gånger och varit och besökt the phone house tre gånger och till och med fått ett nytt sim kort och ytterligare ett nytt som är Påväg. Har pillat som en tok på mobilen, satt in nya sim kortet, stängt av den och satt på den miljoner gånger. Startat om abonnemanget, återställt alla inställningar etc. Men nu äntligen funkar den, tog bort auto på nätverksoperatören och gjorde den manuell ist, puuh! Hoppas det inte är tillfälligt bara, för då åker den in på service!!!

Nåväl, städerskan kom imorse och några byggubbar som förövrigt var livrädd för lilla lyra som skällde som bara den. Dom vågade inte gå i närheten av henne. Så passade på att gå en långpromenad med henne runt rönningesjön, men vi kom bara halvvägs för hittade inte runt så vi vände efter halva vägen och gick tillbaka. Snacka om att hon hade energi, blev helt anfådd och svettig av den rundan. Hon ville springa så jag var tvungen att kubba efter henne i världens fart, sen blev det massa slöstop för att hon var tvungen att hälsa på alla hundar som gick förbi. Lilltjejen var även tvungen att leka mitt i allt, att sno kopplet från mig är tydligen jätteroligt, så hon fick gå ut och gå med sig själv. Trots det så var Jon fortfarande rastlös när vi kom tillbaka så vi fick leka i trädgården med att kasta boll. Himla kul!!! :))) nu är både hon och jag helt döda!

 


Söndag

Hej bloggen! Min bror är här nu, som vanligt på söndagar :) hihi! Imorgon ska jag ställa klockan och träna på morgonen sen ska jag förmodligen åka till pappa för ska nog vara hundvakt där på tisdag.

Juste, hon från jobbet har messat och pratat in på min mobil och sagt att hon hör av sig så fort hon får reda på någon mer information! Låter vettigt, men hoppas inte det blir för hastigt bara eftersom att det är mkt som händer nu denna vecka. Men hon lär väl ha lite framförhållning! :)

Har suttit och skrivit på mitt brev i flera veckor nu. Det känns jättebra, då hinner jag tänka ännu mer och få fler idéer på vad jag ska skriva. Så jag slipper ha en text där det står massa onödig fakta som jag skrivit ihop på en dag. Ska försöka få ihop mer text och sen skicka in det innan månadens slut. Ska hålla alla tummar och tår på att dom ringer tillbaka till mig. Ska faktiskt även skicka till två andra skolor men dom kräver inget brev. Hoppas på det bästa, därför måste brevet bli perfekt!

Bjuder på supersöta bilder från idag + på min pizza som var grande. Dom kom ut med en bricka för att den skulle få plats!

 

 

 


Godmorgon

Ligger fortfarande kvar i sängen, känns sjukt skönt. Ser ingen mening med att gå upp när det inte finns något att göra, då ligger jag hellre här och värmer mig och lyssnar på stormen.


you are stuck in my heart forever

Minns du när vi var på ridläger i flera år i rad, bara du och jag. Jag minns så väl. Jag hade en häst som hette Idun, jag var så lycklig med dig där farmor. Minns du schäferhunden som bodde på gården? Han var så stor och han brukade sova i vår säng.



 

Farmor, minns du när vi red ut på ängen, det var som i en dröm, en dröm av befrielse och lycka. Du gav mig allt farmor, vad hade jag gjort utan dig?



Jag kommer aldrig förlåta att de inte läkte dig, jag kunde aldrig tro att det skulle sluta såhär. Jag försökte göra mitt bästa, det var en kamp med tårar. Vem ska jag nu dela hemligheter med farmor? Det var bara du som förstod mig i vissa lägen, vem ska jag nu vända mig till? Vem ska ge svaren på mina frågor? Vem ska nu visa mig världen?

Vem ska nu berätta alla historier och känslan om hur det var att ha sett hela världen? Vem ska nu imponera på mig för att vågat bada med hajar? Vem ska jag nu åka på krokodilsafari med? Jag är så solt över dig för den du var, du var en hjälte farmor och den modigaste personen jag visste om.

Du var så betydelsefull för mig farmor, du gav mig så mycket som ingen annan gett mig.
Minns du när vi gick i hötorgshallarna och de trodde att du var min mamma? Du var så ung och vacker farmor, du var en ängel utan vingar på jorden.




Jag älskar och saknar dig så mycket, jag är föralltid din solstråle!

biggest loser

Satt och tittade på biggest loser idag och jag blev så faschinerad av hur mycket dom går ner i vikt. Detta avsnitt var det sista innan finalen och det var två systar som gick i final med varandra. Det är helt sjukt hur annorlunda man kan se ut genom att gå ner i vikt. Jag har full respekt för dem som lyckas med sina mål!
vs

insett att jag har rasat en del ...

Skickade nyss miljontals bilder till min käre pojkvän och bad honom välja ut den snyggaste bilden på mig. Och såklart väljer han 2 bilder där jag är typ 15 år och har litervis med smink. Men antar att det var pga ögonen, han är nämligen ögonkåt.

Tadaaaa, söt som socker!

"ojjj faaan va smal du ser ut där"
"vad menar du????"
"asså, eeeh, du e ju smal, men eeeh hehee, lite smalare"


Gymmet

Är på gymmet och har snart bränt mina 500 kalorier som är mitt mål med varje pass. Känns asskönt och svettet rinner! Blötlägg!


you are my angel

Jag saknar dig så att det gör ont farmor

Varför finns det ingen rättvisa i världen? Varför tar Gud ifrån oss dig? Du som gett världen så mycket, varför behövde du ge dig av? Saknade Gud den finaste ängeln i himlen? Vet du farmor, jag tror det och jag tror att Gud behöver någon som dig däruppe, någon som kan läka allas sår i himlen.

Jag vill till dig nu, jag vill krama om dig och säga att vi aldrig ska försvinna från varandra igen. Du får inte lämna mig. Varför hände det som hände? Jag har så många frågor. Varför fick inte världens bästa farmor stanna kvar på jorden?

 

 

 


Trettondagsaftonsmiddag

Nu ska jag och mamsen strax bege oss till söder för en traditionell trettonaftsmiddag med släkten.



Nya blusen som va på rean


1 januari 2012

Vill bara meddela att jag lever ... har spytt hela natten. Med betoning på hela! Länge sen jag mådde såhär dåligt, förstår inte vad det var som gick snett??? Är öm i hela kroppen och har skrapsår på knäna, haha gahh orkar inte!

Nu har äntligen illamåendet börjat försvinna, som tur är.

Kim och jag var hos Sofia och Tim igår och åt världens godaste mat. Oxfilé med klyftpotatis, proppade i mig hela fyra köttbitar. Mums. Sen åkte vi vidare till tyresö där Kims lillasyrra skulle ha fest. Och det var proppat med människor, det gick inte ens att komma in. Började tjaffsa med en kille där, (tydligen kims andra lillasyrras pojkvän). Han puttade omkull mig och jag blev förbannad för att han var en djurplågare, gahh. Nog om det!
Hjälpte även en annan stackars kille att hitta hans sko som han hade tappat bort. Han hade stått ute och frysit med en sko i en och en halvtimme. Stackars människa! Sen kom polisen ett X antal gånger, superskönt! Tror minsann att det var Sofia som hade ringt dom, vilket var det bästa som kunnat hänt. Var kaos där inne!
Juste, rullade ner från ett berg också, som en stock. Så en kille fick hjälpa mig upp. Det kan nog vara en orsak till varför jag har ont i hela jävla kroppen!

Sist men inte minst så pussade tydligen ett mongo mig i pannan så Kim sprang fram och puttade omkull honom. Suck! Skönt att slippa hemmafester numera.... Längtar inte tillbaks, enbart rörigt!

Jaja, jag är nöjd med kvällen trots mycket strul, men det hör väl nyår till! Är glad att jag fick vara med dom bästa människorna iaf! :)

Ikväll blir det tidigt läggning och filmtittande!

Gott nytt år!!!

RSS 2.0