31.10.10

Hej bloggen och alla söta läsare! Igår åkte jag och Kim på kryssning, hans föräldrar hade nämligen en extra hytt över så vi passade på att ta den. Det var väldigt många som var utklädda på båten, fast inte till läskiga saker utan mer eehhh halvnakna tjejer som försökte vara sexiga i polisdräkter osv, vem fan vill se ut så liksom? Herregud säger jag bara! Själv skulle man kört något originellt som typ pumpa eller något liknande, passande och bra.

Hahaha, juste, när kim och jag stod i en gång så säger kim något som "akta spyan" men jag såg ingen spya så jag ignorerade det han sä och fortsatte gå, sen kommer en tjej mot oss och håller handen för munnen, sen precis när vi möter henne så släpper hon bomben med spya och både Kim och jag blir dränka av hennes spya. Det var det äckligaste jag varit med om, rusade till toan på än gång och tvättade av händerna och mina kläder! :(

Visar bild senare på pumpan han och jag gjorde också, så jävla läcker! ;)


28.10.10

Jag hade mardrömmar inatt igen. Jag vill inte ha tillbaka dem!

Jag hoppas det går bra imorgon, för jag vill så gärna! Jag hoppas jag klarar det, vill känna mig nöjd när jag går ut därifrån! Önska mig lycka till! :)


28.10.10

Jag orkar inte mer, orkar inte höra allt tjat, alla klagomål. Kan folk bara låta mig vara, jag sköter mig själv. Jag gör mitt bästa, jag tänker på framtiden, jag gör verkligen det. Jag behöver inga som bara tror negativt, att jag inte gör något och folk som säger "du vet tydligen inte hur man ska bete sig på en intervju eftersom du fortfarande inte lyckats få jobb". Jag är så jävla trött på att höra detta nu, seriöst det får räcka! Jag gör mitt bästa och det vet jag om själv! Låt mig bara vara!


28.10.10

Marabou Vinter Vit. Äntligen så hittade vi den och satan så god den var! Mumma!




28.10.10

Jag har ångest, vet inte hur jag ska göra imorgon. Ska på intervju klockan 13.00 i solna, sen ringde de från ett annat jobb och bad mig komma på intervju imorgon klockan 15.00 i solna, passande! Dock finns det en hake, jag har ingen aning om vad det är för jobb, vad företaget går ut på eller någonting, jag kommer inte kunna svara på några frågor alls känns det som, Hjälp! Ska jag gå dit eller inte? Jag vill ju, men jag vill samtidigt kunna svara på "vad vet du om företaget". Fattar inte varför jag har sökt jobb som är för svåra för mig. Helt ärligt skulle jag bara vilja ha ett deltids jobb, vilket gör att man bara behöver jobba några dagar i veckan. Livet är allt bra jobbigt ibland.


26.10.10

Jag ringde nyss upp dagiset och de sa att pengarna antingen kommer imorgon eller nästa månad beroende på lite olika saker. Dessutom ringde de upp från intervjun jag var på förra veckan och bad mig komma på en andra intervju nu på fredag, så det ska bli spännande. Är förstås väldigt nervös, hehe ! Hon skickade ett mail med saker man ska tänka på osv, vilket jag verkligen kommer gå efter, så får plugga in och skriva ner innan fredagen så jag är förberedd. Jag hoppas det går bra, för jag vill verkligen ha ett jobb nu och tjäna pengar. Dock är detta också bara ett deltidsjobb med flexibla tiden 1-5 dagar i veckan. Men bättre än inget och man måste ju alltid börja någonstans. Men jag ska inte ta ut glädjen i förskott ännu, men jag hoppas det går bra!


26.10.10

Jag vaknade precis och känner mig faktiskt lite bättre och piggare så det är skönt. Dock är jag väldigt arg för att jag fortfarande inte har fått in mina pengar från när jag vikarierade på dagiset för över en månad sedan. Ringde hon som jobbade där för ungefär en månad sen och frågade och då sa hon att jag skulle skriva ett mail till henne med mina personuppgifter etc och att pengarna skulle komma in den här månaden. Det är den 26 idag och borde de inte redan ha kommit in? Åååh att allt ska vara så besvärligt, får ringa till henne igen om ett tag och reda ut saken, för jag ska ha mina pengar. Varje liten krona är värt hur mycket som helst för mig nu när jag inte tjänar egna pengar.




25.10.10

Sitter och söker lite jobb, går väl helt okey. Vill helst inte ha provisionsbaserad lön och det flesta jag söker har det plus en grundlön. Så jag avstår från dem och tar bara de med fast lön. Fast om det skiter sig får jag väl ta ett sånt jobb. Men frågan är hur länge jag ska säga så innan jag verkligen tar ett jobb även fast det bara är provision? Hmm...Vill ju helst inte behöva känna någon press och stress. Sökte nyss ett jobb som hade 90-110 kr/ tim + provision, lät ju bra? Men jag har inga förväntningar på att de kommer höra av sig.

Jag känner mig lite piggare nu iaf, så ska snart ta en dusch och en kopp te och sen försöka sova lite och hoppas på att vakna upp piggare imorgon också. Mums, ska nog hämta lite glass innan och kyla ner halsen med, hihi! :)


25.10.10

Någon som vet vilken helg man firar halloween? Är det den här helgen som kommer eller nästa? Nåväl, jag är skit taggad på att klä ut mig, spåra totalt. Sånt är så kul, spexa järnet liksom. Kom ihåg för 2 år sedan när jag och Dagny spexade till oss och tuperade håret, hade lösögonfransar, kajal runt hela ögonen, klippte hål i strumpbxorna etc. Me like! Får klura vidare på vad man ska klä ut sig till, hihi!


25.10.10

Ska på intervju om en vecka, dock var det bara ett extrajobb, men som tur var hade de fast lön. Nåväl, är jättesugen på att se nya saw filmen i 3D, haha fyfan vad läskigt! Måste ta med mig min pojke och titta på den snart. Sen vill jag att den nya chokladen ska komma, är så sugen på den, spanar överallt i butikerna men den verkar inte ha kommit ännu.


25.10.10

Jag är glad, jag är lycklig och jag är stolt. Jag känner att vi är påväg någonstans, att vi inte står kvar på samma plats som förut. Något har hänt, något bra har hänt och det får mig att le, att se ett ljus framöver. För mig betyder det här mer än det mesta, då detta varit ett stort hinder för oss. Jag känner mig fri, jag känner mig inte rädd längre och jag är så glad över det. Det tog sin tid, men nu när den är här, så är allt detta värt det. Jag är så glad att du klarade det, så glad att du visade för mig att du kan. Som man brukar säga "Bättre sent än aldrig". Nu finns det så mycket möjligheter, så mycket högtider att se fram emot utan att behöva känna oro. Jag är så glad, det här var det jag hade önskat mig under en väldigt lång tid ...

 



Min prins & min bästavän! ♥


25.10.10

Godmorgon bloggen! Hoppas att allas natt varit bättre än min. Har inte kunnat sova alls pga min hosta som kittlas så mycket. Så har legat vaken i princip hela natten och snytit mig och hostat och sånt! "/ Ska strax gå upp och dricka te och äta en macka, sen blir det väl att dusch och titta på någon bra film. Får se om min pojke kommer idag eller inte, han vill ju inte bli sjuk liksom ...

 


24.10.10

Hej bloggen, måste meddela att jag blivit jättesjuk, kan inte svälja utan att det gör ont och börjar bli förkyld som ett as. Det här låter inte så bra eller skönt. Började känna av det igår kväll när vi satt och drack och hade oss. Men tänkte inte mer på det förens jag vaknade ett x antal gånger inatt av att halsen ömmade.
Förra veckan köpte jag ett par leggings från gina tricot dock hade jag ett likadant par sen innan fast från MQ men dessvärre glömde jag prova dem innan jag köpte dem så de har bara legat i min garderob och skräpat. Så jag köpte iaf ett nytt par som passar denna gång! :)
Idag ska jag bara ta det lungt och dricka te och äta halstabletter och hoppas på att bli frisk någon gång!

22.10.10

Vaknade först av att Sofia ringde mig, hade nämligen glömt att stänga av ljudet på mobilen. Fast kunde lätt somna om sen vaknade jag av sms från Kim då jag hörde vibrationen, ååh. Hade iaf massa missade samtal från både Kim och Sofia, antar att de ville berätta att det har kommit massa snö. Lite mysigt tycker jag faktiskt, dock är jag lite förvirrad angående vad jag ska ha för skor?!?! Måste införskaffa nya vinterskor, annars kommer jag frysa!


22.10.10

Klockan börjar snart närma sig 03.00, kanske dags för mig att nanna kudde strax? Ska till tandis imorgon och sedan hem till min bubbe. God natt allesammans! ♥


21.10.10

Sitter för tillfället och tittar på lyxfällan där vanita från bartenderskolan medverkar. Måste bara tilläga att jag tycker den bruden verkar så skön och härlig, haha kan inte sluta skratta åt hur gullig hon är.


21.10.10

Klädsel
Vad har du på dig idag: Mjukisar & linne. Vad använder du just nu för skor: Converse. Favoritfärg på kläder: Svart.

Senaste person som
Sov i din säng: Jag & Kim. Du pratade med: Dagny. Du delade en drink med: Ingen aning. Du gick på bio med: Kim. Du gick på stan med: Kim. Skällde på dig: ---

Senaste
Låt du hörde: Gubben i lådan. Film du såg: P.S I love you. Mat du åt: Chicken jr. Kram: Kim. Puss: Kim. Fest: Lääänge sen. Känslan: Frusen & trött. Ilska: Idag. Resa: Turkiet. Glädje: Igår. Dröm: Att få ett jobb och kunna flytta till ett eget boende. Boken du läste: Läser inte böcker. Personen du träffade: Kim. Personen du pratade i telefon med: Dagny. Personen du fick sms av: Dagny. Gången du åt en 7-eleven korv: Minns inte. Gången du var utomhus: Juni. Gången du sov: Inatt. Gången hela din familj åt middag tillsammans: Flera år sedan. Foundation och leggings.

Om dig
Namn: Isabelle Ålder: 19 om 1 månad. Smeknamn: Issa, Bells, Isa, Bellan Chanel, Nelsan etc. Syskon: Bror. Sysselsättning: Arbetssökande. Bra egenskaper: Ingen aning.  Dåliga egenskaper: Vet ej. Hårfärg: Mörkbrunt. Ögonfärg: Grön/Blå. Skostorlek: 38.


21.10.10

Har raderat min gamla blogg nu, varför vet jag ej, men känner att jag ska börja om på nytt istället! Råkade skapa ett konto på myshowroom och zoomin också, men de raderades ganska snabbt när jag insåg att allt var komplicerat där. Så nu är jag tillbaka på gamla vanliga blogg.se igen, och såklart har jag fått kapa ytterligare en ny mail adress eftersom det stod att mina andra redan används, trots att jag raderat de gamla kontona.


RSS 2.0