Naglar

Fixade mina naglar för 2 månader sedan och dom är fortfarande kvar. Inga jävla pissplastnaglar som bara ramlar av som vissa nagelteknologer gör på sina kunder, just därför skulle jag aldrig kunna göra mina naglar någon annanstans, dock köpte jag ett eget kit där man fixar naglarna själv. Tycker det är så kul att fixa så det blir näst, fast måste först ta bort dessa.


skolstart imorgon

Dagen med ett stort D närmar sig imorgon. Är lite smått nervös faktiskt, eller snarare ganska mycket, blir mer och mer ju närmre kvällen det kommer. Hoppas bara att jag kommer kunna sova inatt. Jag är riktigt spänd, men ack så nervös, men jag antar att det hör till när man börjar i en helt ny skola, med nya klasskamrater och lärare. Kommer säkert vara kämpigt och lite jobbigt i början, men sen hoppas jag att det släpper lite. 
 
Ska läsa igenom alla mina papper strax så att jag kommer dit i rätt tid och har med mig det som behövs. Börjar 10.00 imorgon om jag nu läst rätt, bäst att dubbelkolla. Annars i vanliga fall ska jag gå mellan 8.30-17.00. Puuh, kommer vara helt utmattad under de första veckorna, men sen kommer man nog in i det. Hoppas i allafall jag får trevliga klasskamrater, insåg att jag kommer vara yngst i klassen, majoriteten är 25 år, sen finns det en till som är född 1991. Men men, ser det som något positivt! :)
 
 

Hej

Ska till stan nu och fika med Westberg sen ska jag träffa Karin och åka hem till henne och ta en liten titt på hennes missar. Vi ska nog försöka åka till en strand och sitta i solen, sen ska jag få känna på hennes körskills :)))


Riala

Druckit två dagar i rad nu och det fungerade förvånansvärt bra. Däckade klockan 12 igår dock och blev väckt vid 4 när alla hade dragit! Käkade hemmagjord Skagen till frukost, gudomligt gott och enkelt att göra och nu strax blir det kräftor och chill framför tusenbröder!


Räv

Kolla vilken sötnos som blockerade vägen, dog lite ...


Loket

Har nyss övningskört med Kim och per. Fick massa möten och en bil som nosade mig i röven, fick panik och höll på att köra ner i diket enligt dom. Körde väl runt i en halvtimme typ och glömde totalt bort att kolla i backspegeln och sidospeglarna så blev livrädd när en bil låg precis bredvid mig! Blev getingstucken idag för första gången i mitt liv. Den var innanför min klänning så började skrika så grannen till per kom förbi och undrade vad som hade hänt. Tänk att dom fortfarande kommer ihåg mig!


--/'

Vissa människors beteende är under all kritik. Bra vänskap är något vad det inte är, men det lossnar väl i huvudet på dig en vacker dag när du står där själv. Ta aldrig någon för givet! Det är något jag aaaldrig kommer kunna förstå, ta vara på det du har kvar för en dag står du där utan Det som du trodde skulle finnas med dig livet ut. Jag Är Värd Bättre Än En Påse Skit!


23 juli

Ska åka till söder och fira Jessica nu med fika sen ska jag åka direkt till Danderyd och vidare ut till landet till mormor och morfar. Inte lång tid kvar nu tills jag börjar skolan, ska bli jättespännande och superkul såklart! Bild från min mat när jag åt med Karin.


Soool

Sitter och väntar på tåget till åkersberga, ska träffa Louise och vad vi ska göra vet jag icke, dock är jag skithungrig! Var som sagt med Karin igår och åt middag i gamla stan och hade det mysigt. Sen drog vi till en sexbutik som hade öppet dygnet runt. Lite läskigt att tjejerna enbart gick i trosor och såg ut som horor.


Stan

Påväg in mot stan nu för att möta upp Karin och äta middag. Sen får vi se vart kvällen leder. Igår var jag på söder med Jessica Robin och Christoffer och åt kräftor. Sen rullade det in massa folk, blev kaos, Robin slängde glasflaskor från balkongen och Jessica deckade så blev ingen utgång för hennes del. Kände att jag fick nog så drog till Kungsholmen och mötte upp Sofia sen drog vi till sommar en snabbis. Kom väl hem runt 4 och nu är jag pigg igen, sov middag i 3 timmar.


Mariestad


Skara

Just nu är vi i allingsås Påväg till ett hotell i skara. Våran natt i tältet inatt var katastrofal. Jag låg bokstavligt talat i en vattenpöl och sov, det regnade in skit mycket, trots dubbeltält. Jag var iaf lat och trött och orkade inte gå därifrån in till bilen så vattnet droppade i pannan. Vi besökte Ullared gekås idag också, Gud vad mycket saker det fanns, det var såååå kul att shoppa där. Nu är jag drygt 1300 kr fattigare på det men det var det värt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2271352/images/2012/pic_50043152ddf2b3235a000d95.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2271352/images/2012/pic_50043152ddf2b3235a000d95.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2271352/images/2012/pic_50043152ddf2b3235a000d95.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2271352/images/2012/pic_50043152ddf2b3235a000d95.jpg" class="image">


cruise

Sitter i bilen just nu med datorn i knäet och lyssnar på snabba cash på en ljudbok. Nu börjar det äntligen klarna upp lite grann, hoppas det inte kommer regna allt för mycket. Vi har iaf åkt i 2 h nu ungefär och när vi är framme i Ullared återstår och ser. Vi hade tänkt att åka förbi High chaparall också. Sen ta en sväng förbi västkusten, förbi tylösand och andra fina platser. Och om vi har lust och känner sug så kanske det blir göteborg ocskså och möjligtvist kolmården. Men som sagt, vi tar det som det kommer...
 
 

Lunch

Nyponsoppa med mandelbiskvier, som back in the days. Mums!


Äntligen funkar appen


instagram

Vill någon vänlig själ tala om för mig hur instagram fungerar? Eller så är det så enkelt att det inte är mer komplicerat än det jag redan luskat ut, hmmm.... skittrist i såfall! Lägga upp bilder och följa andra, jomen det är kul! :/ Neggopeggo!
 
 
 

----


xlash

 
Tadaaa, beställde detta i fredags och fick hem det i måndags (?). Värt ett försök, dock måste man ha tålamod vilket jag saknar! Men men ;)
 
Strax ska jag bege mig i mot stan fast först dorren. Känner mig så gott som frisk nu, men som sagt ska överdriva massor, så kanske man får pencelin iaf, vill ju inte riskera att det kommer tillbaka nu när jag reser i väg på måndag! :)
 

bilder


onsdag

Eftersom blogg.se appen inte vill fungera så har jag inte kunnat lägga upp några bilder. Men funderae på att göra det i ett annat inlägg. 
 
Imorgon så har jag bokat tid hos läkaren, om jag får pencelin eller ej återstår att se. Men hoppas på det, dock börjar min sjukdom gå mot det bättre hållet. Men alltid skönt med pencellin, höhö. Bara att överdriva allt imorgon så blir det nog bra! ;)
 
Har precis pratat med Karin i telefon, vi pratade om allt mellan himmel och jord. Vips så hade det gått en timme och hon var tvungen att äta lunch på jobbet. Men det var supertrevligt att prata om allt med henne. Jag hoppas vi kan ses snart.
 
Juste igår var jag hos westberg och åt middag och efterrätt, snåljåååpen fick mig att betala hans mat. En Ove Sundberg på honom. Så funderar på att glida ner dit strax och äta upp min glass.
 
 
 

Landet

Segt att blogg.se appen strejkar. Men men...
 
I fredags åkte jag som sagt till landet och det var superskönt att komma bort från allt. Kom iaf hem igår, eller till pappa och insåg att dom inte kommer hem förens om en vecka. Så jag har inte orkat röra mig härifrån än. Dock är det ett stort bekymmer att det ej finns någon mat här. Är för lat för att gå och handla och dessutom vaknade jag med halsont i morse och känner mig inte riktigt på topp i kroppen. 
 
 

stan

Idag har jag varit i stan och shoppat lite, bland annat ett par jeans, ett par snygga/coola leggings och lite småsaker. Jo juste hårfärg också, vilken färg jag köpte får ni inte veta ;)
 
Imorgon ska jag träffa en fin person som betyder otroligt mycket för mig, det är en speciell dag imorgon!
 
På fredag åker jag ut till landet med en person och spenderar helgen där. Ska bli skönt att komma bort från civilisationen ett tag och bara få njuta av havet och känna sig fri. 
 
Nu ska jag planera vad jag ska ha på mig imorgon, det är som sagt inte vilken dag som helst för mig! Hihi!
 

RSS 2.0