jag är ju bara en liten flicka jue ...



Det var skönt att vara tillbaka på jobbet idag, och till min fasa blev jag glatt överraskad av en viss person som kom och gjorde mig sällskap på min rast. Hihi, nämligen min babybooo! Personallådan var nämligen slut idag när jag hade min rast (16.00) så jag fick välja vad jag ville i charken, så det blev nudlar med kycklingspett, muuuums! Hann inte ens ta bild på det innan det var uppätet!

Kände att kameran inte riktigt samarbetade idag :(



Imorgon jobbar jag från klockan 11.00 till 19.00, härligt pass, och jag hoppas på att få det nya schemat imorgon också, så jag vet hur jag jobbar nästa månad, gaah! Scary, hoppas innerligt att jag får bra tider och inte 06.00 pass, det tar ju trots allt ett tag att åka från bromma till danderyd, och inte så väldans kul att gå upp klockan 4 på morgonen! Så hoppas hoppas schemat blir bra!!!! :D

På lördag ska jag ordna en sådan här sallad :D ska bli mums! Hihihihi!!! TAGGAD!





shopping

Heeeej, efter mitt städande idag, ringande till medmera kundtjänst och efter jag varit nere vid brommaplan och lämnat tillbaka skorna kände jag för att åka in till vällingby för att belöna mig själv med lite shopping. Hittade lite småsaker och till min fasa såg jag att det var 30% på hela sortimentet på cubus, förutom smink (20%) underkläder (25%). Dock var det proppat med folk så orkade inte prova massa kläder i vimmlet ...

Visar bilder på det jag köpt idag:



Sommarskor + en bikiniöverdel




3 par trosor, foundation (testade en ny) + nipple covers, bra att ha när man inte har någon BH, som tex på min långklänning i sommar ;) blink!


Vitt baslinne + svart blus, har en likadan fast beige/vit


Sen en parfym. Kände att jag behövde en ny och denna perfym är en av de få som stannar kvar i doften och inte försvinner efter 30 minuter när man sprayat 5 sprut. Så det diggar jag, dessutom tycker jag faktiskt att den luktar riktigt gott och somrigt!


städat rummet

Nu har jag städat mitt rum sen klockan halv 11 imorse, jag har dvs städat i 3 timmar, OMG! Jag är sååå duktig. Jag har rensat garderoben och fixat i ornding den så att alla kläder inte ligger huller om buller längre, dock är min svarta kjol spårlöst försvunnen ... Sen har jag dammsugit och dammat av i stort stet allting och lagt allt i ordning på hyllorna etc ... Nåväl sitter för tillfället å äter blodpudding och ska strax bege mig in i duschen och tvätta håret. Sen ska jag ner till brommaplan och lämna tillbaka skorna, och kanske till och med tar en sväng in till stan (om jag orkar) fick ju en rabattkupongcheck av H&M som jag måste använda! ;)




















resumé

Jag har varit sämst på att uppdatera! Finns bara en orsak till det, att pappa tog med sig datorn till möja över helgen. Nåväl ... I lördags åkte jag ut till landet och var där under dagen och firade påsk, Robin och Christoffer tog årets första dopp (bilder kommer sen).

Jag tog sista bussen från landet och mötte upp Dagny vid galoppfältet, sorgligt nog var min buss så pass sen så jag missade tåget och även den andra bussen, men vad gör det när jag hade daimbollen vid min sida. Hon var hos mig tills igår och under dessa soliga dagar har vi legat och schtekt på gräsmattan och hoppat studsmatta, vilket jag tror var det roligaste Dagny gjort i sitt liv. Har aldrig sett henne så glad och hon gick till och med och studsade utan mig för att hon var så sugen.

Vi mötte även upp Westberg en av dagarna och tog en glass med honom och snackade en massa i flera timmar. Haha, den människan kan verkligen kläcka ur sig vad som helst, fick höra en hel del skvaller... Hahaha han kan verkligen inte hålla tyst om vissa saker, på både på gott och ont!

I söndags kväll åkte Dagny och jag på en liten tripp, som vi brukar göra ibland när vi inte har något bättre för oss och denna gång bar det av mot vaxholm, där det var stendött bokstavligt talat. Vi gick runt ett tag och tittade på alla små söta hus där och frös ihjäl, sen hoppade vi på bussen tillbaka mot täby igen. Skulle aldrig kunna tänka mig att bo i vaxholm året runt, usch! Ingen kommunikation/affärer, far away from the civilation. (?)

Juste måste berätta en sak som har gjort mig förbannad igen, hämtade ju ut mitt paket från ellos för ett par dagar sen och det visade sig att de lagt ner fel storlek dvs storlek 40 istället för 38, hur lyckas man på en skala? Så imorgon ska jag posta om paketet igen och göra en retur, skickade även med ett brev på 2 A4 där jag förklarade hur besviken jag är på dem. Etc ... Usch kan inte prata om det mer, blir bara sur ...

Btw käkade en as god cecarsallad nyss som mamma hade köpt hem till mig, mums.

Bilder kommer NU!!!!

Min goda cecarsallad


Lördags i täby


Bubblan gillade också att hoppa




Påsk på landet




Robin och Christoffer badade




Jessicas katt Joy




Robin fick upp en gädda








Dagny är i himelriket när hon studsar






Glass + snack med westberg




Påväg till vaxholm




Min söta lilla vovve



skärtorsdag



Ikväll ska jag på hemmafest med jobbet, ska bli galet roligt! Kommer inte ens ihåg sist jag var på en hemmafest. Det bästa är att det verkar som att det flesta tänker komma också, skillnad från när man gick i skolan och alla bangade på saker ...

Slutar jobbet klockan 18.00 idag så efter det ska jag träffa Westberg och äta något, kommer va dööö hungrig! Nåväl imorgon blire grill med Sofia och Tim också, det kommer bli underbart! :D haha! Älska detta väder och att man äntligen kan vara utomhus och sysselsätta sig. Thihi! Sen på lördag blir det att åka till landet som varje påsk, träffa släkten och ha det myys! :)


---

Jaha, undra om man är på smällen igen då ....

Laxis

Äter just nu världens godaste mat, Lax med stuvad potatis. Det är så jäääävla gott, kan äta hur mycket som helst! Finns ärligt talat inge bättre än det! <3 Grrr



Mums! ;)


finally


soommmar

Sommaren 2011 ska bli den bästa sommaren har jag bestämt, en sommar med pengar för en gångs skull, det måste ju firas. Vill åka till tylösand, hyra en stuga, sola, bada, gå på after beachen.... älska! Sen vill jag utomlands också, men funderar starkt på att köra en sverige sommar, med olika resemål. Bland annat, tylösand = bo i stuga och leeeva  livet, göteborg = tälta + liseberg, Skara sommarland, hahaha åååh 3 år sen jag var där nu. Blekinge = hälsa på min farfar + kusiner. Vill så mycket... Men tylösand + stuga är nog prioritet 1. Sen ska jag ju såklart ut i skärgården, men det är ju ett måste som kommer inträffa. Funtar på att ta en färja ut till någon ö, sandhamn, möja? å tälta och ha det myyys! Ååh jag vill ha sommar! 

Måste bara samla ihop ett litet tufft gäng å se till så att det blir av! :D


19 april

Heej bloggen, det var något jag skulle skriva ... men kommer inte riktigt ihåg vad.

För det första har jag bokat tid hos gyn, och den tidigaste tiden de hade var den 17 maj. Åååååh det var något jag skulle skriva, men eftersom jag inte kommer ihåg det nu, så lär det ju inte ha varit något viktigt, eller?

Puss på er!


Bildbomb

"sommaren är här" ... det är sjukt varmt och skönt ute!






Btw har träningsverk från studsmattan :O wiiiie

<3


maaaaaaaaaaat

Tjeeena, håller på att laga mat, är skiiiit hungrig, blir kött klyftisar å beasås, mums! Idag hade vi gratis B&J glass på jobbet så det var smarrigt! Imorgon ska jag på "kick off" i solna vid 17.00 tiden, så det blir en sovmorgon, vilket innebär att jag ska ha filmkväll ikväll, håller på att ladda ner någon skräckis, så hoppas på att den är bra.

Btw, jag har fått problem med att andas igen, eller jag fick det i fredags :/ Så det är mindre kul ... Det värsta som finns! "/


JAG LACKAR!!!!!!!

Seriöst jag blir så jäääävla förbannad. Jävla fitt ellos hemsidan ... Jag beställde mina saker dne 8 mars och det skulle levereras den 25, gjorde det de? NEJ! Har jag fått dom ännu?`NEJ! Jag har ringt i två dagar nu och skällt ut dom men ingenting händer!!!!!!!! Och nu får jag ett brev hem där de står att som inte kan skicka ut sakerna till mig för att "vi får inte godkänt att belasta ditt betalkort". Vafan är problemet, jag har redan betalat!!!!!!! Jag betalade direkt när jag beställde grejjerna. Nu är jag så jäääävlllllaaaaaaaaaa förbannad!!!!!! FINNS INTE ORD!!!! Imorgon ska jag ringa dom så fort jag vaknar och då jävlar kan dom förbereda sig på en arg tjej!!!!!!!!!!!! FYFAAAAAAAAAAAAAAN VAD SUR JAG ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


everything changes








RSS 2.0