Lördag

Är hemma hos Kim, ligger just nu i hans säng medan han står i köket och lagar mat till oss. Idag har vi storhandlat till honom och varit på Ikea och köpt lite saker. Och självklart var vi tvungna att köpa Ikeas 5 krs korv i sluter, standard! ;)

Igår grillade vi trots att det regnade men det blev så sjukt gott! Uppskattar verkligen grillat marinerat kött mer än något annat, haha!




ibland är det bara roligt ...


07.30

Är redan vaken, men är helt mör i kroppen så tänker inte gå upp än på ett tag. Först ska jag ta igen alla tv program jag har missat igår och i förrgår.

Började som sagt kvart i sju igår igen och slutade kvart över fyra. Mördarpass! Men det var nog bra eftersom jag lärde mig kassan hyfsat under den långa dagen. Dock är det fortfarande väldigt svåra saker, men har mitt fuskblock med steg för steg beskrivning. Juste, fick vara med och lära mig hur man räknar kassan efter dagens slut och vad man gör med alla kvitton och ordrar etc. Man ska rapportera allt i datorn men kan ärligt säga att jag inte förstod så mycket, var alldeles för trött efter dagen. Hoppas innerligt på hjälp nästa gång också!

Träffade Kim efter jobbet, vi åkte till kista och kollade bio, Jack and Jill. Det var vi och två till i salongen, haha!


Söndag

Oj, inte skrivit på länge nu...

Jag började iaf på ett nytt jobb i onsdags, väldigt spontant blev det. Har hunnit jobba två dagar och imorgon blir min tredje utbidlningsdag. Sen skulle de fixa ett schema till mig, så får förmodligen se hur det blir imorgon, om dom nu inte har glömt det. Verkar inte vara så bra framförhållning där, men jag tänker inte klaga just nu, för det enda jag tänker i huvudet är "peeengaaar". Min sommar blir räddad! ;)

I fredags ringde de från en annan skola jag har sökt och ville ha in mig på intervju på fredag och självklart tackade jag ja, då denna skola var nummer 1 på min lista. Intervjun skulle tydligen hålla på från halv 10 till 4 på eftermiddagen, så det blir en lång dag. Känner mig dock inte nervös nu, men det lär väl komma sen. Fick även hem mina papper från den andra skolan som jag kom in på och jag måste ringa upp dom imorgon och fråga när pengarna ska vara inbetalda då det inte framgick tydligt i brevet. För om de ska vara inne innan fredag så måste jag tyvärr tacka nej till den andra skolan, tänker inte ta några risker om jag nu inte kommer in på den. Men men, jag är iaf så sjukt glad att jag kom in på den ena skolan än så länge iaf, svävar typ på moln av lycka! Får försöka framföra på fredag att jag redan kommit in på en annan skola och behöver veta nu om jag har chans att komma in hos dom, annars får jag tacka nej. Hm, undra om dom kan göra ett undantag och berätta det på samma dag ... hehehe! Mycket snack om detta nu, men måste få ur mig alla tankar och funderingar, fast än att det blev väldigt luddigt.

I lördags träffade jag Louise, vi köpte med oss lunch och åkte och satte oss på en brygga vid vattnet och snackade och hade det allmänt trevligt. Sedan när vi var påväg hem till pappa igen så möts vi av Kim, så Kim stannade och Louise åkte iväg för att äta middag hos Jimmys mamma. 

Kim och jag satt i evigheter och snackade om otrohet/förhållande/raggning etc etc. Det var väldigt intressant att se hur han såg på saker och ting. Jag vet att han är en bra kille på den fronten så jag blev inte förvånad över något av dem svaren. Men dock var det en annan sak som överraskade mig som han sa. Jag tycker iaf om man har gjort slut och gått vidare och skaffat ett nytt liv och sedan träffar på sitt ex av en slump och börjar umgås, så tycker jag inte att man ska inleda ett förhållande igen. Jag tycker att man gjorde ju slut av en anledning och varför ska man gå tillbaka till det förflutna igen? Det finns ju en anledning till varför det tog slut. Nåväl, det var mycket sånt vi pratade om. Och om vart gränsen om otrohet går och vad som är rätt och fel att göra med det motsatta könet. Jag tror vi hade likadana värderingar vad gäller det. Som vi sa, i vissa förhållanden så kan tex killen ha en jättebra tjejkompis som han till och med brukar vara hemma hos och umgås med privat och detta var något vi kom fram till att det inte skulle fungera eller accepteras om Kim och jag hade det så. Men alla är vi olika vad som är acceptabelt och inte...

Nu ska jag snart äta middag iaf, klockan är ju trots allt halv 7 (sommartid). Jag ska upp halv 5 imorgon, halv 4 (vintertid) helt sjuk. Men jag slutar iaf 13.00, så det är skitskönt. Det osköna är att bussen inte tajmar alls, så kommer vara framme kvart över 6 imorgon bitti, när jag börjar kvart i 7 :( suck!

Juste, tjatade som tusan på att jag ville ha våfflor idag, då det är våffeldagen. Jag äter annars aldrig våfflor, vi har iofs inte ens ett våffeljärn. Men blev så sugen på det då det var reklam överallt. Sen till min fasa när vi åker igenom Bromma Blocks, så står det en skylt utanför en affär "kom in å smaka på våra våfflor på våffeldagen". Jag kubbade in och fick mig en fet våffla med grädde och jordgubbssylt. Så jävla gott!!! Nu är jag nöjd!

Långt inlägg, hejsvejs!





oturen har vänt

Nytt jobb imorgon, är supertaggad. Och jag börjar min utbildning i augusti. Det kan inte bli bättre just nu! 



Löpband

Någon som vet vad man kan sälja den här för? Hittar inget på nätet ...


Ensam

Ligger i sängen i Täby nu. Är inte trött alls, blir alltid så efter jag sminkat av mig. Det är iaf kolsvart i rummet (trivs) förutom min mobil som lyser upp. Hm...

Umgicks iaf med Lollo och karro idag, vi (dom) lagade tacos till middag till oss och sen satt vi och tittade på massa olika roliga klipp på nätet och försökte lära oss skaka rumpan på ett "hett" sett, gick Inge vidare :'(

Nåväl, fick en härlig uppfriskande nattpromenad från roslagsbanan också. Har aldrig känt mig bekväm med att åka det tåget, tror jag är för van med tunnelbanan, den känns inte lika läskig. Dock klarade jag oskadd hela vägen hit som tur var! :D


Puss på dig Sofia!

Bättre vän får man leta efter!

Förlåt för att du tog åt dig av inlägget nedan :(


Lycka

Inget kan beskriva min glädje just nu. Jag ser ljuset ...


!

Om jag hade Er, då hade jag stått med stadiga ben på jorden. Då hade Ni fått mig att tänka på annat. Ni hade fått mig att skratta istället för att gråta. Ni hade hittat på saker att göra för att få mig att må bättre. Ni hade ställt upp oavsett vad. Ni hade spenderat dag och natt tillsammans med mig. Ni hade inte gått ifrån mig förens jag bett er om det. Vart är Ni?



Bejbi <3


Godmorgon

Strax blir det träning, men vill ut och gå i det fina vädret också, kanske gör det efteråt!


Likisar

Hittade en katt där Kim bor som var väldigt lik min kisse till utseendet. Sköldpaddsfärgad och söt, visste ni förresten att det bara finns honkatter som kan ha den färgen? Nu vet ni! Kim märkte dock en till likhet mellan dom, båda var lika glupska! Haha!


jag är arg

Fyfan vad arg jag är nu. Vem kommer underhålla Big Brother nu då? Assåå ååh, kommer ju inte vara värt att titta på längre när Hanna är borta!!! :( Grymt besviken! Hmm......

Och Vafan ska den där jävla Rodney eller vad han nu heter in i huset å göra igen???ååååh blir så arg!!! Räcker det inte med att han var med förra året? Jag förstår inte!!! Usch! Röstade iaf Nej på att han ska in i huset igen! Shit, lev i nuet och inte i förra årets program, nu vill vi ha nya färska människor, inga rester!


Söndag

Tittade på melodifestivalen igår för en gångs skull. Det var riktigt bra tycker jag, Hejjade på Loreen, Danny och David, om man nu kan hejja på flera (?) :) ! Men det var en värdig vinnare, trots att jag tyckte att hennes frisyr var bland det gräsligaste jag sett? Skippa luggen hädanefter. Däremot så avgudade jag Molly Sandéns hår, sjukt fint och fin hårfärg! 

Snart blir det middag här hemma, mamma testar sig på en ny maträtt från något recept så ska bli spännande att se vad det bjuds på, är skiiit hungrig!

Big brother Live ikväll, hoppas innerligt att den där vidriga Mowgli åker ut (Lars). Vad gör han ens där?


Mysig lördags eftermiddag


fula namn

Satt nyss och sökte runt på olika trådar angående de fulaste tjejnamnen. Oj, säger jag bara vad alla har olika åsikter. Vissa tyckte att Linda och dessa vanliga tråkiga namn var gräsliga (förståeligt) medan andra tyckte britt och dessa "unika" var fula.

Tänkte nämna några namn som inte riktigt faller mig i smaken hade jag tänkt.

Desirée - Det låter som diarée
Emma - Alldeles för tråkigt och kort
Madeleine - Låter som en gammal tant
Cornelia - Finner inga ord

Ja det var väl typ dom än så länge, Hejdå! Hoppas ingen har något av dessa namnen som läser min blogg bara. Fast vem bryr sig, det är mina åsikter och jag står för dom! :)

studentskiva

Har precis köpt en middagsbiljett till Robins studentskiva. Helt sjuukt att han tar studenten i år, gud vad tiden går fort. Aja, kommer nog bli kul att gå på skiva i år, alla kommer vara jättesmå. Men men... Temat är "När jag var liten ville jag bli", antingen slår man på stort och driver till det eller så kör man på att man ville bli snygg, så stylar man upp sig lite extra. Haha, vilken fantasi! Orkar inte köpa värsta kläderna, det tål inte min ekonomi just nu, det får räcka med middagsbiljetten för 400 kr. Sedan lär väl alkoholen gå på ett par hundra också... gooosh!!!


Kattmånad

Min älskade katt har fått gos och uppmärksamhet fnatt. Hon vägrar att gå ut, trots att hon älskar det. Hon vill bara vara inne och gosa med mig och kliva på mig och göra allt för att få uppmärksamhet. Blir tvungen att tvinga ut henne så att hon blir av med lite energi, men nä då står hon och jamar utanför och vill in igen. Men när jag berättade detta för mamma så sa hon att det nog beror på att det är mars månad, katter blir tydligen lite annorlunda då. Brukar tydligen kallas kattmånaden, det förklarar ju en hel del! Haha!


bebe

Idag kommer min favorit hem till mig. Jag ska överraska honom med lite middag och förhoppningsvis mys, men man vet aldrig och det slår gnistor. Haha! Har iaf precis fixat med mitt hår, blev måånga lockar denna gång som jag slätade ut, hatar när det är föör lockigt. Nåväl... Puss!!!

<3


Söndag

Åkte hem till Kim i eftermiddags i Upplands Väsby, långt boort! Han lagade middag till oss och så satt vi och kolla lite på tv. Sen blev det snabba puckar för att hinna med mitt tåg. Och jag hann, så stod inne å värmde mig istället för att gå ut på perrongen, men då åker inte tåget ända fram till mig utan stannar långt långt borta, så blev bara att vända och hoppa in i hans bil igen och få skjuts till bussen i Solna.

Nu är jag hemma iaf och jag börjar känna mig lite småsjuk igen, jag hoppas innerligt att jag inte vaknar upp med världens halsont imorgon. Blev ju nyss frisk liksom? Dessutom MÅSTE jag träna imorgon!!! Så får hålla tummarna!

Ser ni skillnaderna?


...

Det gör så ont, vill bara falla och aldrig resa mig upp igen. Det gör så jävla ont, vet inte vad jag ska göra. Klumpen i magen bara växer och växer. Varför försvinner inte det onda? Varför kan man inte få känna lycka istället för smärta? Du betyder allt för mig, du är hela min värld. Men varför gör det så ont i hjärtat, varför varför! Jag är som vem som helst för dig, medan du är hela världen för mig...

---


En vacker dag ...

... och jag kommer bli så lycklig!









tillbaka till träningen på måndag

På måndag börjar träningen igen, har haft ett uppehåll på 3 veckor pga att jag har varit sjuk. Men nu känner jag mig helt frisk (tror jag). Och skulle faktiskt lika gärna kunna börja imorgon, men känner att jag vill börja på måndag, med en ny start och ny vecka. Herregud, kommer inte orka någonting på gymmet. Minns när jag hade varity borta en vecka och kom tillbaka och det var dubbelt så jobbigt som innan och jag plågades igenom hela passet. Men nu jävlar, finns ingen återvändo, nu ska jag få in rutinerna igen!!! :)

tankar

Nu ska jag öppna mitt hjärta i några rader.

Jag har tänkt mycket och bollad fram och tillbaka mellan olika tankar och idéer jag har fått upp i huvudet. Jag får inte ut något av denna stad, den ger mig enbart smärta, dåliga minnen och en osäker framtid. Jag älskar stockholm, men jag vill vandra vidare i mitt liv, vill börja om på nytt, glömma allt som varit och skapa nya bra minnen. Jag tror att det skulle vara nyttigt att ta steget att flytta härifrån till en mindre stad och se skillnaderna och framförallt se vad andra städer har att erbjuda vad gäller jobb och utbildningar. Jag är trött på mycket just nu och har i stort sett gett upp hoppet om allt och känner faktiskt ingen glädje till någonting längre. Är det meningen att man ska känna så när man bara är 20 år gammal? Ska man inte vara ute och resa jorden runt vid detta lag? Ska man inte ha hunnit flytta hemifrån och börjat skapa ett liv och tänka på framtiden? Jag saknar allt det, jag saknar att missa chansen att kunna åka dit jag vill, att få skapa minnen för livet och förmodligen ha den roligaste tiden i mitt liv. Jag saknar att kunna ha ett jobb att gå till när jag vaknar på morgonen och en egen lägenhet att komma hem till. Men vad har jag åstadkommit? Ingenting av det har ens varit i närheheten att inträffa i mitt liv. Just nu lever jag i en ständig ångest och oro. Jag kan inte med ord beskriva hur tragiskt det är att inte få något vettigt ut av livet. Är det inte vid den här åldern man ska upptäcka nya saker och blicka tillbaka på när man blir äldre. Vad ska jag kolla tillbaka på? Helt ärligt! Varje morgon är en plåga för mig, att se ljuset och att veta att det kommer en till meningslös dag som jag bara sumpar bort genom att göra precis ingenting! Den lättaste vägen kanske är att hitta en vänding i en annan stad... Jag hatar stockholm samtidigt som jag älskar denna stad så mycket. Jag vet inte vad jag ska göra längre, har inget hopp om någonting och jag lever ett liv med enbart murar runt omkring mig just nu.

Kattjakten

Mamma hittade en saga jag hade skrivit när jag var liten. Haha. Självklart handlade den om katter, förvånad?


RSS 2.0