LCHF

Hej bloggen!

Nu är jag inne på min andra dag av min bantning. Har precis gått en promenad och håller just nu på att laga frukost, bacon och ägg! Innan helgen är slut ska jag ha hunnit hitta några bra piller, så att dom kan komma tills nästa vecka.

Då blir det att köra LCHF, dvs att man inte får äta några kolhydrater. Det skulle nog inte vara några problem känner jag, äta sallad, kött, såser etc ... Sen en promenad varje dag samt bantningspiller. Jag hoppas att det kommer göra susen, för nu är jag så taggad! Och jag ska fan klara detta, oavsett om någon sitter å mumsar på en glass, chips, bakelser framför mig! Nu jäävlar kör vi!


25 maj

Hej bloggelibloggen, kom precis hem från jobbet å satan vad det regnar ute. Var tufft att gå upp imorse vid 5 tiden eftersom jag hade groteskt svårt att somna igår/inatt, trots att jag var supertrött. Dock var min lilla solstråle på jobbet och livade upp stämningen för mig! Dog lite åt honom idag! :D

Igår bjöd jag ut mamma på restaurang och jag åt pasta med muslor, scampi, bläkfisk och havskräfa, det var muuuums! Hihihi!



Juste, gaah, glömde nästan berätta att jag tittade på alla "rädda willy" filmerna häromdagen. Såå jävla underbara, föll några tårar under filmerna. Dom är verkligen bäst!



Sen igår såg jag en verklighetsbaserad film som var ganska bra faktiskt, rekomenderar. Den heter "boot camp". Skulle gärna behöva lite filmtips till denna tråkiga och regniga eftermiddag.



Btw, kommer nog aldrig att klara av att käka piller, men det kommer väl med tiden som en rutin ! :'(


Godnatt

  • Nu blire sängen, ska upp 5 inatt ... kuult! Min arm gör ont :( Ps, uttagningen gick fin fint, eller ? Ylade lite när dom tog bedövningen, den var noh värst, fy för sprutor!!!

resume av fredagen

I fredags jobbade jag till klockan 17 och då kom Dagny till mitt jobb och sedan drog vi till medis för att äta middag. Efter det var klockan ungerfär 19 och vi planerade att möta upp Jessica för att sätta oss och ta några drinkar med henne och någon vän. Men eftersom min mobil inte hade några batterier så beslöt ví oss för att gå in på sf för att ladda min telefon medan vi väntade på att möta upp Jessica.

Ungefär vid 20 tiden gick jag och Dagny vidare till Swedenhof och tog en drink, och kan säga att dom inte riktigt blandade den drinken väl, då den bara smakade sprit. haha! Iaf, vi drog vidare till tanto och träffade Robin, Jessica och deras vänner och satt där å chillade ett tag. Dock var det lite lamt, eftersom jag och Dagny inte hade någon dricka med oss. Men fick smaka lite smått av Jessica och Robin.

Därefter drog Jessica, jag, Dagny och Margarita och någon annan tjej vidare till Swedenhof igen och mötte upp massa andra människor och satt och drack och hade det trevligt. Dagnys och mina planer var att bara sitta där och dricka ett tag och sen dra vidare hem, men min kusin sa att vi skulle följa med ut till Café opera. Och min första kommentar var "vi kommer aldrig komma in där" För det första hade jag precis kommit från jobbet och var hur äcklig som helst. Men iaf, vi tog taxi till Cafét och IN kom vi!

Väl där inne började vi beställa ännu mer dricka och spanade runt på stället eftersom vi aldrig hade varit där tidigare. Hahaha, Dagny och jag gick in på en toalett för att hon skulle kissa och jag ramla ner på golvet och tydligen hade vi inte låst dörren, så in rusa någon tjej medan jag låg där på golvet och Dagny satt på toa. Juste, Dagny haffade en turk på burk som smsade henne på morgonen och skrev "dina läppar asså" dog nästan. Sen haffade hon en 37 årig kille som lurade in henne i en limo och låste dörrarna och bjöd på champage.

Vid 3 drog vi därifrån, när det stängde och mötte på en man i kanske 60 års åldern som ville hoppa i plurret i kungsan, så jag fick hans systemkamera och började filma när han badade. Sen sa han att han skulle adda oss på facebook, men det vi inte visste innan vi sa vad vi hette var att hans kamera fortfarande var igång på inspelning så han fick med namnen på filmen, vilket han blev väldigt glad över.

Vi vandrade iaf vidare till falafelkungen och påvägen mötte vi på en gammal turk i kanske 50 års åldern på en moppe som vi bad om skjuts, men han vägrade, sen såg vi honom glatt åka förbi oss och vinka. Käkade som sagt på falafel kungen, åååh gud så gott det var. Har nog aldrig käkat så fort i mitt liv innan, hade kramper hela dagen efter i magen. Det finns tydligen ett annat ställe vid odenplan som heter kebabkungen och dit sprang vi glatt och dom ville bjuda på gratis kebab, men vi tackade nej och hopsade vidare hem, med betoning på hopsade.














Dog nyss lite


Lördag

Åååh, hade så sjuukt kul igår! hahaha! Dock kommer jag inte skriva om der förens imorgon, för nu är jag alldeles för slö för det. Däremot kan jag lägga ut bilder på maten från när Kim och jag var ute och käkade nyss.




ONT

Jag är så klantig, stod å packade upp kattmatsburkar på jobbet idag. En hel kartong med såna där hårda burkar, sen kommer en gäst och frågar om hjälp och mitt i allting så tappar jag greppet å fick allt på min fot. Det gör så jääävla ont, kan inte gå och såg nyss till min fasa att jag har ett litet jack i tån! :( buuhuuu!!!


---

Detta kommer bli en rolig midsommar i år. Spenderas på coop, midsommarafton och midsommardagen, vilket skämt!


shopping








Jorden går under den 21 maj

Är lite orolig, jorden ska gå under på lördag kväll! Varför? Usch, hatar när det skrivs massa om sånt där, alla är så seriösa. Jag hoppas innerligt att det bara är en vild gissning från folks sida. Sägs tydligen att det ska komma en jordbävning på kvällen som ska väcka alla gravar så alla döda själar åker upp till himelen och massa. scary!

Herregud, dags att hitta på något roligt under dagen antar jag! :'(


17 maj

OjOj, hektisk dag ... eller ? Var hos gynekologen idag iaf och berättade om mina problem, fick göra ultraljud och det visade sig att jag hade en cysta, därav orsaken till varför jag har så extremt mycket mens. Hon tyckte att jag skulle ta ut min stav, vilket jag också ville. Så på tisdag fick jag en akuttid och ska ta ut den, och jag ser inte fram emot smärtan alls! Som tur är ska Dagny följa med mig. Måste komma på vad jag ska skaffa för annat preventivmedel. Spiral? Nej, det gjorde så satans ont sist jag försökte med det, dessutom verkar det obekvämt. Pring? Nej, verkar jobbigt att behöva byta den var tredje vecka och ett besvär med att få in den. Ppiller? Nej, tål dem inte, dessutom får jag inte röka om jag ska äta dem, vilket jag inte kan garantera. Pplåster? Lossnar lätt, inget att rekomendera sa även hon. Minipille? Något att tänka på, käkade ju det förut, nackdelen med det är att jag kan få oregelbundna blödningar.. Så jag får nog fundera lite till. Dom saknar ju trots allt ett hormon, vilket är ett plus.. så det lutar åt det. Hade serazette förra gången, får se om det finns något annat minipiller man kan testa kanske?
Btw Dagny skrämde skiten ur mig och sa att en cysta kan bli till cancer, synd att jag inte är vaccinerad mot livmoderhalscancer då!


Käkade på Vapiano med Dagny efter mitt läkarbesök, väldigt gott! Tog en ceasarsallad och en efterrätt, sen fick vi bråttom till UM för Dagnys ärenden, hon snodde även med sig lite broschyrer till mig. Shoppade lite smått på stan också, klänning, hörlurar (rosa med diamant), bikini, topp. Lägger upp bilder imorgon på sakerna jag köpte.
Men däremot lägger jag upp bilder på maten som jag åt idag, hehe ...





Sen gjorde jag och Dagny en egen tonfisksallad till middag hemma hos henne också



Juste, tittade på Jurasic Park också (VHS). Jag ska aldrig mer titta på film med Dagny, hon somnar jämt, spelar ingen roll vilken tidpunkt det är på dygnet.



Vaknar med den vanliga morgonfrillan






fuuucckkkkkk

Om detta är sant och är vad jag tror att det är, så vet jag fan inte vad jag ska göra. Det här var min största rädsla, det får inte vara sant! Men jag tror sorgligt nog att det är det, jag är körd, fyfan vad ledsen jag är. Jag vill inte leva om detta är sant, varfööööör!?!?!?!?! :'( :'( :'( Snälla, säg att det var något annat!


tisdag

Förlåt för dålig uppdatering. Idag ska jag träffa Dagny runt 12 tiden, så ska vi gå lite på stan och efter det ska hon följa med mig till gynen sen bär det av till hennes ärende, UM! nåväl ... hoppas innerligt att jag får en bra "doktor" som kan besvara mina frågor och hjälpa mig med allt.

Skitsamma, frågan är vad jag ska ha på mig? hmmm... måste verkligen shoppa idag också, lite fina linnen, leggings, klänningar, jaa vad vet jag! Hihi! En ny kjol definitivt, eftersom min gamla är spårlöst försvunnen!

Puss på er!


Myyyyysspyyyys



Poängtera mina favvochips Lays, dog när jag såg dom!


love

Jag är grym jag är bäst, jag ringde till en nätverkstekniker och mitt problem är LÖST! Jag är en lycklig flicka med internet, mitt liv är inte borta, åååh så jag saknat dig facebook! <3




10 maj

Heeeeejjjjjjj


Idag har jag jobbat, sovit och legat på ballen och schtekt i solen och ätit min favvorätt!!!
Ska snart bege mig ut igen och ringa Sofia hade jag tänkt, såg att hon bombat mig när jag låg och sov. Wie Wie!

Fläsket steeekeeer ;)

 
+ sparris och broccoli



.

"Ibland vill man bara bort från allting, bort från allt som en gång gjorde än glad. Man vill bara försvinna och vara för sig själv, för att kunna rensa tankarna och planera vad som kommer härnäst. Människor som man tycker om försvinner, försvinner bort och kommer aldrig tillbaka. Till en början är det jobbigt, det är oerhört jobbigt ett tag framöver. Men tiden går, och alla sår börjar läka och tillslut känns det inte längre. Men när det väl slutat att kännas, börjar det om på nytt. En människa som man inte känner, ska man inte heller lära känna heller. En människa som man inte vet hur den är, ska man hålla sig undan ifrån. Just bara för att inte riskera någonting, riskera att bli borttappad och inte återfunnen. Aldrig mer ska jag lita på någon, aldrig mer ska jag tro på ett ord en människa säger. Ord är meningslöst och betyder ingenting för mig. Man ska kunna bevisa utan ord vad man menar och vad man vill. Aldrig mer tänker jag gå in i en värld där jag känner mig omtyckt och lyckligast i världen, för att sedan bara bli lämnad och ensamast på jorden utan en förklaring. Aldrig mer" 2009-06-13 @ 12:04:16

"du har gjort mig så jävla förbannad nu att jag inte ens kan hantera mig själv. du är bara så jävla feg, du som påstår att du kan göra vad som helst, kan inte ens stå upp för det du gjort ! men fly du bara, gör det, vi får väl se vad som händer. och en sak är säker jag kommer inte gå på dina lögner något mer. du gjorde det värsta, fastän att du lovade och jag kommer aldrig någonsin kunna förlåta dig för det du gjort. det kommer alltid fnnas i bakhuvudet på mig oavsett vad som händer. trodde till en början att "nämen sånt händer, det ordnar sig, allt blir bra och som vanligt igen" men nu jävlar, det finns inget hopp ingen glädje eller någonting. du tog ifrån mig allting, när allt var som bäst. hurfan kunde du göra det. och jag tror inte ett skit på dina lögner om vad som har hänt med dig, det är bara skitsnack. allt är bara skitsnack, en ren jävla lögn" 2009-04-05 @ 14:23:32


Ge mig detta, så lovar jag att sluta klaga på mitt utseende









---

Så mycket lögner jag fått höra i mitt liv, så många gånger jag sagt till mig själv att denna gång ska jag tro på orden.  Så mycket hopp som tänds för mig när man i nästa sekund fått reda på att allt var bullshit. Så många människor jag sagt att jag aldrig kommer kunna lita på längre, att jag inte kommer kunna lita på något eller kunna prata med någon alls mer. Så mycket saker som förstört mig, så många som ljugit mig rakt upp i ansiktet för att det ska låta bra för studen. Jag har försökt lita på människor, jag har försökt tro att det dom sagt stämmer, jag har försökt, jag har velat tro att verenda ord var sanning ...

Jag trodde du var den människa jag kunde släppa bomben hos, jag trodde du förstod efter allt jag sagt hur mycket jag hatar lögnare. Så mycket som du märkt att jag inte kan prata med dig, så rädd jag varit för att träffa en till lögnare, som sviker mig. Jag började tro dig, saker du sa lät konstigt men jag trodde dig alltid, varenda ord du sa var sanning hos mig. Efter alla lögner i mitt liv, så började jag äntligen tro på någon, du var en sanning för mig. ... men jag visste det, än en gång hade jag träffat en kille som bara ljög mig rätt upp i ansiktet. Precis som alla andra, bara lögner hit å dit. Kommer aldrig låta någon komma in i mitt liv igen och hjärntvätta mig med lögner, å tro att jag verkligen ska tro på det.


sommar


Titta vad jag hitta!

Blir nästan lite rörd ...

Hyllningstal

 

Hela mitt 18 åriga liv har varit fyllt med människor. Alltid har de funnits runtomkring mig, och tillsammans delade vi på ordet vänskap. Hela mitt liv har jag trott mig veta vad ordet verkligen innebär, men det är nog inte fören nu som jag verkligen förstår det.

Vänskap är mer än att sitta och prata om skolan, om ett prov man ska ha imorgon. Vänskap är mer än att ses en gång i veckan.
Det handlar om att finnas där i vått och torrt oberoende på vad som hänt. Att veta att någon annan alltid ska finnas där för dig. Att veta att inga ord är meningslösa, och att klockan aldrig kan bli för mycket för ett samtal.

I 8:an började du i samma klass som mig och där gick vi tillsammans i två år. Redan då umgicks vi en del, men det var inte förrän efteråt som vi verkligen hittade varandra. Det var då du kom att bli min allra bästa vän.


Du blev den som fick ta del av mina hemligheter . Då allting bara kändes skit då fanns du där och tröstade. Jag beundrar dig för att du alltid hittar orden som får mig att se saker från ett helt annat perspektiv. Jag beundrar dig för den fantasiska och underbara människa du är.

Det finns ingen som har lämnat så många minnesvärda spår efter sig som just du gjort och allt som vi gjort tillsammans kommer för alltid att finnas kvar i mitt hjärta.

”Jag saknar Gotland så sjukt mycket. Var så jävla kul där nere och det hände så sjuka saker! Något som bara du och jag kan göra, för vi båda är precis lika störda och hittar på de mest knäppaste sakerna tillsammans!”. Det var exakt dessa ord du skrev till mig för två år sen, när jag var på Cypern. Och jag håller absolut med. Hur ofta låser man ett tält med ett dagbokslås? Hur ofta snor man en tältlapp för man egentligen inte har åldern inne att tälta där? Nej, det är bara med dig jag kan sånt!


Jag vet inte om du förstår att du är en av de viktigaste personerna jag har i mitt liv. Att du är en av de få som verkligen förstår mig. Den som får mig att känna glädje inuti och den som får mig att skratta genom att dra ett dåligt skämt.

 Jag har aldrig garvat så mycket med någon annan människa så som jag gör med dig, och du betyder sjukt mycket för mig. För du ställer alltid upp i alla lägen. Även fast du mår dåligt så finns du alltid där för mig. Och du anar inte hur tacksam jag är som har turen att ha en sån bra vän! Du anar inte. Varje dag tänker jag på det, det finns INGEN som du, INGEN som är så rolig, snäll, omtänksam och helt störd som DU!

Utan dig så skulle mitt liv vara något helt annorlunda. Du är en vän och syster som jag vet att jag alltid kan lita på.

 

 

 


bilder












Nu ska jag titta på film och sen åka till jobbet, hare bra!

RSS 2.0