Blockfärg

Idag färgade vi blockfärg med magma färger. Riktigt fränt. Har ju modell i det den 20 sep, någon frivillig? Finns såklart lite diskretare färger! Gratis, så passa på!


Klippmodell

Jag hade min första klippmodell idag, och fy så nervös jag var. Det jobbiga var att det var på eftermiddagen så man hann gå och bli ännu mer nervös under dagens gång. Jag hade Thereses (i klassen) ena tvillingsyster. Som tur var gick det ganska bra faktiskt, hon sa att hon blev jättenöjd och det kändes väldigt bra. Jag klippte topparna på henne sen klippte jag upp det fram vid luggen. Sen fönade jag henne och stylade. :) Efteråt följde jag med Therese och hennes tvillingsystrar och käkade vid olearys..
 
På fredag kommer Jessica till skolan för ett spapass. Jag hoppas det kommer att gå bra, blir ju inget klipp eller något sådant, bara massage, förning, tvättning, inpackning och styling. Imorgon har jag sovmorgon till 9, sen ska vi ha föreläsning med handels och sen åka till wella studion. 

Täby

Ligger i soffan hos pappa just nu med Jonathan som hoppar på mig. Ska snart äta lunch med pappa och Christoffer eftersom han drar till Lund på tisdag.

Imorgon har jag min första klippmodell, är lite nervös, speciellt för att jag inte känner personen, men ska hem och öva lite sen.


Lördag

Hejhej!

Igår var jag med min fina underbara världens bästa Karin och åt middag och myste. Vi gick en promenad från Sankt eriksplan till centralen och pratade om allt, tog en drink och fortsatte prata och mysa.

Tråkigt att jag inte kunde följa med och dricka lite hos Johanna idag med Karin och dom. Men det får bli en annan gång! Fina vän, så glad att jag har dig!


50 års fest

Påväg från åkersberga nu. Det var något evenemang där idag med bilar såklart, så följde med Kim och träffade hans bror och alla andra. Det bjöds på gratis korv och läsk. Träffade även Louise där! :))))

Men nu blir det full fart hemåt för att fira mamma. Ses i dimman amigos!!!

Sofias hår efter jag stylade henne i fredags i skolan, hade inte en aning att hon hade så långt hår!


Söndag

Ska till pappa nu och fika och ge fakturan till honom, höhö! ;) fast först stop i arninge för att köpa leggings och ögonbrynspenna.

Igår körde jag bil, eller det var snarare så att Kim hade druckit och jag behövde mjölk till kaffet eftersom vi skulle ha film maraton på kvällen / natten. Så jag fick ta bilen och köra till pris extra för att köpa mjölk och sen köra tillbaka. Gick galant, dock var jag sjukt nervös och nojig att jag skulle möta en polisbil. Men jag klarade mig och mjölk fick jag! :))


Skolan


Glömt bloggen

Hinner knappt med att blogga längre. Mina dagar består av att vara i skolan 8.30-17.00 och sen hem och göra läxor. Sen total däckar jag! Är så sjukt trött nu, är ju inte van att gå upp så tidigt varje dag. Men som tur är så tycker jag att det är jätteroligt att gå i skolan! :) Idag blir det teori på förmiddagen och sedan fönteknik. Shit, dagarna går så sjuuuukt fort i skolan, till skillnad från gymnasiet då mm enbart tittade på klockan och ville sluta. Men så är det inte här, skulle kunna sova över i skolan, allt är så roligt. Btw så fotades vi igår för bilderna som ska sitta i receptionen. Fy vad jag hatar det, men fotografen var rolig iaf! Det var han som ska foto till vår visning sen också tydligen.


Cruise

Nu bär det av inmot sveavägen för cruising!


Påväg till skolan

Sitter på tunnelbanan nu Påväg till skolan. Är fortfarande lite nervös, men inte som igår. Jag fick alla mina verktyg igår i en stor aluminium väska. Dvs, en fön, två plattänget, en locktång, 7 kammar, 3 saxar, hölster, ja massa mer! Så idag ska vi börja lite lätt. Tänk att om redan två veckor ska jag ha en modell och om 2 månader ska jag praktisera på en salong, det går fort nu, så det gäller att hänga med och fixa en praktikplats. Och jag tror att det var i november jag skulle ha min riktiga kund på Björn axen! Spännande!!!


RSS 2.0