Vi visste redan att jag inte var normal ...

Svartsjukan kan leda till kontrollbeteenden som att läsa mejl, sms och titta i plånboken efter kvitton och dylikt.

 

Svartsjuka bottnar i rädsla för att bli bedragen, lämnad eller åsidosatt. Ofta handlar det om en egen, inre osäkerhet som får den som tvivlar och känner kontrollbehoven att agera som han/hon gör.

 

En person som är svartsjuk är hela tiden på sin vakt och letar efter tecken som tyder på att det han/hon är rädd för ska inträffa. Den förhöjda misstänksamheten resulterar ofta i att information tolkas på ett överdrivet eller felaktigt sätt


Ständiga utfrågningar av partnern är vanligt och den svartsjuke letar intensivt efter motsägelsefulla data i redogörelserna. Det är väldigt vanligt med kontroller av telefonsamtal, sms, mail, det förekommer även att den svartsjuke skuggar sin partner.


Rädslan föder i sin tur ofta en påtaglig ilska som riktas såväl mot den egna partnern som mot de personer man uppfattar som rivaler.


Svartsjuka består alltså av stark rädsla och ilska, överdriven misstänksamhet och kontrollbeteende.


Ofta upplever den svartsjuke att han eller hon inte är värd att älskas och har av den anledningen svårt att lita på att partnern önskar stanna i förhållandet på sikt. Detta kan resultera i en ständig rädsla för att bli lämnad och därmed överdrivet kontrollerande och starka svartsjukereaktioner.


Onsdag

Nu drar jag på intervju


humorn är på topp som vanligt








Åh, du gör mig så glad!


:(


...


Får jag gråta i din famn ...

.. och inbilla mig att allt kommer få en vändning


----


f u

Kan inte andas, känns som jag faller, kan inte komma upp, tiden läker ingenting
Skiten är oändlig, alltid är det mitt fel, aldrig nån förändring
Skämtar mig igenom det fastän det skär i mitt bröst, ensam i min ångest, ingen jävel till tröst
Lever i panik, jag gör allt för att bli lugnare, kunde aldrig tro att det skulle bli såhär, har tappat kraft
Allt jag gjorde, fick ingenting tillbaka, allt jag borde, klarar inte trycket, tar mig vidare, nu ger jag ingenting tillbaks, tillbaks på stigen som en krigare









-


svart spya?

Under en längre tid tillbaka, ungefär ett halvår kanske, så har jag haft en kolsvart spya när jag har spytt. Har länge reagerat på detta, men inte orkat bry mig mer om det. Förens igår när Jessica sa att det inte alls lät bra och googlade på det. Det vi fick fram var, att det var blod och kunde vara magsår och gallan och att man omdelebart måste åka till sjukan.

"vissa besvär kan tala för att man har blödande eller brustet magsår. Besvären kan också vara symtom på annan allvarlig sjukdom".

"Blödande magsår är ett akut livshotande tillstånd, men det finns flera effektiva behandlingsmetoder. Dessutom dör nära en fjärdedel av patienterna inom ett år efter att de har vårdats för blödande magsår."


Men jag orkar inte göra något åt problemet!
Hejdå!



----

Imorgon ska jag supa skallen av mig, ska dränka mina problem och sorger i alkohol. Det ska bli så jääääävla skönt!!! Det finns ändå ingen som vill hjälpa mig och ingen som tycker jag gör rätt val i livet ... Fuck er alla! Tack för stödet man får när man behöver det som mest!

bad dreams


fettisdagen

Imorgon gäller det, då ska jag skicka in ansökan till utbildningen i höst. Jag hoppas verkligen att jag kommer in, hoppas hoppas hoppas! Håller tummarna för mig själv. Men först en intervju innan dess såklart, bara den går vägen så är chanserna större! Gaahhhh!!! Har filat på det personliga brevet i ungefär 2 månader nu om inte mer och nu får det vara nog, kommer nog alltid hitta något småfel som jag vill ändra så lika bra att sluta nu och skriva ut och lägga på brevlådan! :)




-


Byta hårfärg?

Har funderat ett tag på att färga håret igen, och inte till brunt denna gång, utan rött. Låter kanske ganska sjukt, men har faktiskt börjat gilla den färgen på hår. Har alltid avskytt och tyckt det varit jätte gräsligt med rött hår, men man ändrar sig tydligen ... Nu menar jag såklart inte rött som i RÖTT, utan lite mer diskret.
Ungefär såhär




eller såhär



fast nu insåg jag att detta var ganska fränt också


eller detta...


Hmm, det är iaf stor skillnad mellan rött och oranget. Rött är hett och oranget är fult.

Får nog tänka igenom belsutet lite ...


big brother

Börjar känna mig lite friskare nu, fast inte helt frisk ännu. Jääädrans förkylning jag måste ha åkt på! Igår var det premiär för big brother 2012, och jag kan börja med att säga att de åren när Carolina Gynning, Linda Rosing och Jessica Lindgren var med var betydligt mycket bättre och inget går att jämföra med dem åren. Förra året var katastrof, enbart massa gamlingar och transor? Så jävla lamt att titta på. Helt ärligt, big brother ska vara underhållande och det tycker jag att det blir när för det första deltagarna är unga och dumma blondiner. No offense, men det är sanningen, inga jävla old schools. Så totalbojkottade förra årets med glädje! Detta året var bättre tycker jag, lite yngre människor, en blondin med stora tuttar och en dum knäpp fjortis. Detta kan bli underhållande. Men inget slår hur big brother var förr! Men ska ge det en chans ...

Bästa Big Brother tjejen!!! Från 2006

jgt


until my heart stops beating


sjuk

Lämge sen jag var såhär sjuk. Har bara legat i min säng dessa dagar och kommer även fortsätta med det, har ingen ork till att göra något. Ligger med toarullar bredvid mig och snyter mig konstant och min hals värker som aldrig förr. Det känns jättejobbigt, hosta kan jag knappt göra, det gör såfruktansvärt ont i halsen. Tänkte meddela att jag inte är social någonstans, varken på sms eller telefon. Vill bara ligga i sängen och sova bort dagarna.

glad alla hjärtans dag

Ligger i min säng och är dööösjuk, kan inte svälja och hostar slembollar. Usch! :(

Min söta mamma kom hem med chokladhjärtan till mig igår, åh blev så glad. Världens finaste mamma!


<3

Imorgon är det kalas för Jonathan som blir två år på måndag. Minns det som igår när han firades förra året, du var med oss då farmor. Du, jag och Kim åkte till svimningen för att kolla på loppisen du pratade om. Men vi sa att vi skulle åka dit på våren istället... Jag ångrar så mycket att jag aldrig följde med dig dit. Du och jag åkte och åt middag på sorbon, vi åt hamburgetallrik och vi blev så mätta att vi knappt kunde gå efteråt!

Jag berättade för pappa idag min dröm jag hade inatt. Den var så verklig och jag satt och grät i drömmen. Jag ville att den skulle vara sann men den gjorde bara så ont.
Du satt på din soffa i din lägenhet och jag satt på golvet, du log hela tiden. Sedan tog du fram dina kartonger med alla dina foton och sa "ta hand om dessa åt mig, det är väldigt gamla bilder". Jag förstod inte varför du sa så, men efter ett tag insåg jag och sen försvann du. Du finns med mig vart jag än befinner mig farmor och jag önskar du kunde komma tillbaka till mig. Att vi kunde rida ut på ängen som dom lyckliga dagar vi hade med varandra. Att få skratta och göra bort oss med varandra, som bara du och jag kunde. Det finns ingen som kommer förstå det vi hade farmor, hur mycket du hjälpte mig när livet tryckte ner mig.


Jag saknar dig varje dag


Nu ska det firas

Kan man dippa lantchips? Hm


Första jobbdagen på måndag

Har precis skrivit på anställnings papper för mitt nya jobb, heltidsjobb! Känns jättebra och jag börjar nu på måndag! Ska bli spännande att testa något nytt! Min bemanningskontakt är jättesnäll, så det känns jättebra! Hon kommer följa med mig första dagen också, så vi ska mötas upp innan och gå dit tillsammans!

Yayy, money money, kommer dock inte hinna med träningen något, om jag inte tränar på helger men då kommer jag inte få något liv. Visst, det är lite jobbigt med den långa resvägen, men fuck it, man kan inte få allt på ett silverfat här i livet! Jag är så spänd och nervös, fast mest nyfiken!!! :D


Nam nam godis


Mitt liv är räddat

Tack Gud för att du såg någon skönhet i mig trots allt!


Måndag

Strålande sol och klarblå himmel, dock svinkallt! Men just nu ärlskar jag vädret bortsätt från den kalla biten. Det märks verkligen att vi går mot ljusare tider nu, åååh så lycklig jag blir inombords.

Var oh tränade för ett tag sedan och det gick väl bra antar jag. Var skönt att komma iväg och röra på fläsket som har vuxit nu under helgen. Herregud, jag kommer aldrig få en drömkropp va? Jag tror att min kropp är menad för att se ut såhär... Livet är sjuk orättvist! Längtar inte till badsäsongen iaf ... eller mjaaa, om man ligger på en öde ö kanske det går an.


rullar fram ...

Just nu mår jag så sjukt illa över allt jag ätit denna helg, FYFAN! jag vill träna ett år framöver utan någon paus för att må bättre! Som tur är ska jag till gymmet imorgon och svettas!!! Ska bli så otroligt skönt!!! XD

Kim fyller 22 år idag, stora pojken. Bjöd honom på bio igår och vi såg "en gång i phuket" och den var så sjukt JÄVLA bra. Det var länge sen jag såg en sån grym film. Gapskrattade mig igenom hela filmen, fick inte nog och skulle vilja se om den nu på en gång. Den var så sjukt rolig, till och med bättre än "sommaren med göran". Jag rekomenderar den filmen stark iaf!

Eftersom Kim inte ville ha något speciellt i present eller någon middag (som jag hade planerat) så köpte jag ett par Björn Borg kalsonger och bakade en "tårta". Han tyckte den var jättegod och det tyckte mamma och Christoffer. Wiie, jag är såååå duktig! Sen bjöd jag honom på middag idag! :)


<3


just girly things


ShesMyEverythingMyBestFriendAndMySister


Solsidan

Ligger i baksätet och tittar på solsidan, ljudet är grymt, hörs både här bak hos mig och framme hos pappa så han också kan lyssna! Haha!

Har nyss klämt i mig en donken meny,

Donken: det går bra att beställa.
Pappa: en mc fest meny
Donken: va!?
Pappa: mc fest!
Donken: du menar mc feast
Pappa: det var ju det jag sa!!

Haha dog av garv!!! :D


Hejdå Karlshamn

Nu åker vi hem till Stockholm igen, fast innan så åkte vi ner till vägga och handlade med oss massa god fisk hem. Det är en butik vid hamnen som har massa olika fiskar som man får välja och vraka på.

Igår träffade jag Cecilia och caisa, det var fyra år sen jag träffade dom. Helt sjukt vad dom vuxit, speciellt caisa, hon hade blivit tok lång. Sist jag träffa henne var hon 12 och hade svart hår, och cecilia var nog 15. Gosh tiden går fort. Goa människor!!! Vi kollade bilder på när vi var små, Christoffer, jag, Cecilia och caisa. Sååå kul! Kommer sakna deras härliga dialekt, men ska försöka komma ner till sommaren! :)

Bjuder på en bild på mig och Cecilia. Snygg frilla!


Fina stad

Är just nu i Karlskrona. Pappa och jag har varit på marinmuseet, dock är pappa fortfarande kvar eftersom han är tokig i museum, så sitter och väntar på att få åka upp till shopping gatorna i Karlskrona. Igår var vi på stan i Karlshamn och det var inte en människa där, jag som haft kvar minnet att det var skit mkt folk sist vi var där. Dock var det sommar då, folk var lediga och det var någon festival... Haha och jag var väl 10 år. Vi konstaterade att det måste ha varit 10 år sen jag spydde ner farfars och Birgits sovrum och fick pajfobi. Tänk vad tiden går fort ...

Älskar denna lilla stad!!!

Huset som farmor växte upp i och som pappa också vuxit upp i. Så härligt, långt ute på landet. Har hört miljoner historier farmor berättat om det huset och hur hon hade det och cyklade till skolan. Låg precis vid vattnet med världens största tomt och hönshus.


Blekinge

Nu åker pappa och jag till farfar och resten av alla Goa människor! Puuh att vi har tv å dvd i bilen så man kan sysselsätta sig i 6 h!


RSS 2.0