31 januari

Har precis sökt lite jobb och ska väl snart ta mig upp ur sängen och göra mig i ordning och förbereda mig inför gruppintervjun som är idag, nervöst! Jag har lite ångest över vad jag ska göra med mitt liv fortfarande, men det ger sig ... ? Har ju trots allt tittat på lite utbildningar, och kan inte söka dem ännu eftersom de inte lagt ut dem. Nåväl, söker jobb som en tok iaf, så kan väl inte göra så mycket mer... Det är svårt att få jobb i dagens samhälle och det är nog ganska vanligt att man har lite ångest över att man inte vet vad man vill göra med sitt liv. Så jag antar att jag inte är  så ospeciell när jag känner så ...


30 januari

Heeeeeeeeej, jag sitter och tittar på "wallander hämnden" just nu, eller tittar lite då och då. Kom hem idag från Kim, och jag fick springa från brommaplan hem för att komma i tid till att solsidan skulle börja, satan vad jag var anfådd, hade håll och flåsade som bara den. Nåväl, myste framför solsidan med mamsen med kaffe och havreflarn som jag bakade idag hemma hos Kim.

Imorgon ska jag på intervju i solna på coop i danderyd, är sjukt nervös bara för att det är en gruppintervju. Kommer inte våga säga ett knyst, så blyg som jag är. Mycket lättare när man är ensam med intervjuaren för då behöver man inte skämmas lika mycket över vad man säger. Men nu kommer flera personer att sitta och lyssna på en, men men ... jag ska gå dit iaf och hoppas på att det inte blir lika farligt som jag tror! Ska göra mitt bästa, jag menar, de kan väl inte ställa sååå svåra frågor som man inte kommer på eller inte har något vettigt svar på? Usch, hoppas det går bra! :( hoppas de är snälla och att jag kan svara på frågorna på ett vettigt sätt så jag inte blir alldeles för nervös när det är flera där! Buuhuuu!!! Som tur är är inte intervjuen förens klockan 17.00 på eftermiddagen, så jag kan ta en lååång sovmorgon och öva mig lite grann och hitta vägen dit i lugn och ro.

Är sjukt trött, inte sovit så mycket denna helg/vecka. Gått upp tidigt på veckodagarna och varit med Louise och lagt mig sent på helgerna hemma hos Kim. Börjar känna mig lite krasslig i halsen igen, kan det bero på att Kim har så otroligt kallt hemma hhos sig, så att näsan och händerna nästan fryser till is och för att deras värmefläkt blåser iskall luft istället för varm? Hmm, ja kanske ...

På lördag fyller iaf Kim 21 år, så i veckan ska jag väl börja planera lite inför den dagen. Bra att vara ute i god tid så att säga.

Btw, såg att jag har ens kuld på 1562 kr :O inte okej och inte nice ... orka!!! känns sådär lagom kul faktiskt! Aja, nu ska jag avsluta detta inlägg. Kanske inte världens roligaste att läsa, men en liten uppdatering iaf! ;) Ciaao!


Torsdag kväll

Tjoo, sitter hemma hos Kim med han och hans gamla chef. De dricker öl och kims mun går inte att få tyst på, väldigt jobbigt. Men jag sitter här bredvid med datorn i knäet och lyssnar på deras samtal som överröstar tv.n. Herregud vad alkohol kan göra människor mer pratglada och högljudda. Inte klokt, fett jobbigt ...

Nåväl, imorgon ska jag träffa Lollo igen och vi ska färga hennes hår ljust, hoppas på att det blir bra, för om det blir det funderar jag också på att göra det. Hihi.

Nu tjatar de om att jag ska sätta på musik, haha!!!

Bläää, dags att ta en huvudvärkstablett snart, blir galen i huvudet av denna ljudnivån och stressen ..... kill me softly!

Min nya favvolåt


bilder

Tänkte bjussa på lite gamla bilder. Dock blev skärpan inte så bra när man tog kort på kort, men men ...

















smarr!!!

♥♥♥

Låtarna väcker minnen, för lääänge sen ...






my body telling him to stop but no one hears me

Ärligt talat, livet har sina upp och ner gångar. Man får acceptera hur människor är och beter sig. Men att bli sårad så djupt att man får kramper i magen och slut på tårar, att man bara vill försvinna, det är inte snällt. Det är inte okej, att gång på gång göra samma misstag, att inte lära sig att vissa saker bör man inte tala om eller öppna munnen och säga. Vissa människor tänker inte, det sårar mig, det sårar mig ännu mer hur tafatt jag blir, att jag inte gör någonting, att jag bara ligger och gråter, det finns inte ord, jag får ingen kraft, när jag tänker tillbaka på det mår jag illa, jag får ont i magen, min kropp bli öm. Vissa människor saknar respekt och förmågan att ta hänsyn. Hur många ord man än säger om att man inte vill höra, så hjälper det inte. Om en månad är skvallret tillbaka igen och jag får ännu mer ont ... Jag trodde jag skulle få slippa detta snack, efter allt jag lidit och vetat om. Trodde det var botten, men det finns tydligen mer att hämta ... Spotta upp alltihoppa så finns ingenting kvar av mig längre ...


Jag mår illa och jag mår ännu mer illa av att ingen förstår att jag menar allvar. Om ni hade förstått hade ni aldrig låtit mig må så dåligt ... och fortsatt snacka, eller fortsatt låta det pågå!

Respekten vart finns den?


24 januari

Förlåt för dålig uppdatering, men nu är jag tillbaka iaf! Jag har varit hos Kim hela helgen och igår åkte jag hem till Dagny och var med henne hela dagen, vi var i tvättstugan för hon skulle lära sig att tvätta, haha!

Idag ska jag till AF och få mina papper underkskrivna och inskickade, sen kanske jag tar en sväng förbi lite affärer när jag ändå är i närheten. Annars har jag inga andra planer, förutom att söka mera jobb som en galning...

Insett att livet är allt bra svårt, man vet inte vad man vill, eller iaf inte jag. Har ingen aning om vad jag vill jobba med eller vad jag vill utbilda mig som. Det enda jag vet är att jag vill flytta hemifrån och ha ett bra jobb, men vägen dit är det svåra och det krävs mycket tankar och funderingar för att hitta just det rätta, men låt tiden avgöra. Fast känns som jag har blivit så pass gammal nu att jag måste veta, allt är så stressande, känner en sådan press på att ta tag i mitt liv. Jag vill växa upp och flytta hemifrån men samtidigt vill jag vara ett litet barn igen som inte behöver tänka på de sakerna just nu. Life is hard!





Fredag!!!

Sitter hemma hos Kim just nu och har precis sökt 3 olika jobb, får se om de hör av sig ...
Kim slutar inte förens klockan 17.00, så jag ska väl ägna mig åt att titta på någon film eller liknande, kanske städa lite, haha! Vaknade inatt igen med att min näsa var helt fuckad, vet inte vad felet är, försökte beskriva för kim och han förstod precis vad jag menade när jag beskrev att näsan lät som en motor och som att något sitter fast där inne. Så imorse fick jag sms av honom där det stod " Är det motorn som har varit jobbig inatt?". Gulligt! Nejmen min hals gör fortfarande ont så jag vet inte vad som händer i helgen, är sugen på att shoppa imorgon, kliar liksom i fingrarna på mig! Men dock måste jag spara lite pengar eftersom jag ska göra en överraskning till Kim på hans födelsedag. Och det lär kosta en slant antar jag. Berättade om den för mamsen och hon tyckte det lät jättebra och jag sa att hon kunde få va hemma den dagen men hon blev så till sig av min överraskning så hon sa att hon skulle försöka vara borta just den dagen. Men för mig spelar det absolut ingen roll ... kommer ändå bli som jag tänkt mig! :)

Igår natt drömde jag om att jag bakade biskvier, jag är så sjukt sugen på att baka såna, måste göras snarast. Vill även baka macronas, velat det ett tag nu, får se om det inträffar i helgen. Kim har ju inget kort att handla mat på längre med tanke på att han tappade sin plånbok häromdagen och åkte hem och spärrade alla kort och direkt efter det så ringde de och sa att det hittat hans plånbok, så mina planer om att äta tacos och baka semlor, biskvier och macronas blir väl inte av? Fast det ska dom, får väl lägga ut en slant ...

Ååh, nu fick jag ett sms från honom där det stod att jag ska möta honom efter jobbet och handla i arninge, wiiie, dags att skriva lista och kolla recept! C-yaaaaa!!!

Kims och mitt söta barn! <3 GULL!!!

20 januari

Goddag, jag har precis duschat och städat lägenheten, duktig flicka! Ska strax klä på mig och sminka mig och sådana saker som tjejer gör. Vaknade miljoner gånger inatt av att min näsa var helt konstig, den var täppt på ett konstigt sätt som att en ärta satt fast där inne, så började näsan låta som en motor. Obehagligt och irriterande... hoppas "ärtan" kommer ut snart! Jag har fortfarande ont i halsen, men jag hoppas på att det går över snart, orkar inte vara sjuk något mera nu ...

Hade tänkt att jag skulle åka hem till Kim idag, han har ju fått jobb så han jobbar hela dagarna nu 8 - 17. Undrar bara när stackars lilla jag får ett jobb ... Allt är inte lätt här i världen, man får väl fortsätta kämpa på fast allt är som en motvind! Livet är hårt!

jag och simpe


Lilla söta mojje, hon tålde inte blixten :(


Min älskade babe som ville ha uppmärksamhet genom att sätta sig på datorn, hon tålde inte heller blixten


Jag och Kim sjunger





sjuk igen ...

Jag är trött på att vara sjuk, har fått ont i halsen igen, huvudvärken håller på att göra mig svimfärdig och näsan börjar täppas igen på nytt. Jag hinner knappt bli frisk innan jag blir sjuk igen... vad är felet? Samma sak gällde förra året, var sjuk konstant, det var då jag införskaffade mitt frikort hos läkaren för att jag var sjuk hela tiden. Vad är grejen med mitt jävla imunförsvar? Jag svär att det hade något att göra med ungen som nös mig i ansiktet igår. Jag får helt enkelt inte vistas runt människor kring vintertid, allt smittar!

Godnatt!!!


jobb, utbildning

Hej, jag lever, tror jag ... Jag har precis anmält mig på "citykids" och utifrån det försöka få ett jobb som barnflicka/barnvakt. Jag måste först posta iväg mitt belastningsregister till dem, sedan ska jag börja söka jobb där och vi får se hur det går. Dagny ska hjälpa mig med det och hon ska även hjälpa mig hitta en utbildning och visa hur man söker utbildning och skickar in anmälan för det har jag inte förstått. Jag hoppas på att få jobb som barnflicka vid sidan om än så länge och sedan efter sommaren börja plugga samtidigt som jag är det. Jag vet inte riktigt vad jag vill plugga för något, allt jag tycker verkar intressant är yrkesutbildningar och de kostar så sjukt mycket. Så jag får nog fokusera i andra banor, men jag vet inte vad ... vill ju göra något roligt och inte något pissigt som jag kommer att tröttna på och inte vilja göra.

Tack för mig, nu ska jag baka, sen ska jag åka och träffa Dagny och hon ska bjuda mig på kebab! =)


adriana lima

Adriana Lima, världens snyggaste tjej, enligt mig ...

Dag 7 – Min bästa vän

Jag har alltid velat haft en bästa vän, en vän som är precis som en själv och som man aldrig bråkar med och som förstår en till 100 %. Men jag har insett efter mycket om och men att man aldrig kommer att hitta den perfekta vännen som har alla dessa krav man söker. Därför är det för mig meningslöst att säga att jag har en bästa vän, istället har jag några vänner som är mina närmsta vänner och som i vissa lägen kan vara mina bästa vänner. Som med allt annat här i livet ska man inte ha för höga förväntningar om saker och ting för då blir man bara besviken och ledsen om det inte blir som man har tänkt sig, samma sak gäller vänner. Man ska inte ha för höga förväntningar om hur man vill att de ska vara och behandla en för i slutändan blir man bara besviken för att det inte blev som man trodde. För mig räcker det med att kunna säga att "du är en av mina närmsta vänner". Att kunna kalla någon ens bästa vän för mig är ett alldeles för stort ord och svårt att leva upp till, alla gör vi fel och vi är inte alltid den bästa vännen i alla lägen som jag tycker att man borde vara om man är en bästa vän. En bästa vän kommer alltid att finnas där vid ens sida oavsett vad. Man lämnar inte när det blir för svårt och för jobbigt, man går igenom allt det jobbiga tillsammans istället ...
Några av mina närmsta vänner som även är mina bästa vänner i vissa stunder är:

Dagny, en tjej som jag har upplevt väldigt mycket roliga saker med, som jag kan vara mig själv till 100 % med och i stort sett berätta allting för. Hon är en super bra vän och finns alltid vid min sida när något knasar!

Sofia, en tjej som är som min själsfrände. Man får alltid ett leende på läpparna när man umgås med henne. Dessutom känner jag mig trygg när jag är med henne, just för att hon och jag är så lika på många sett!
Louise, en tjej som jag har känt i hela mitt liv. Vi har en speciell relation till varandra och jag kan garantera att vi kommer att vara vänner livet ut fastän att vi inte träffas så ofta!

12 januari

Måste bara säga att fy tusan vad jag älskar nelly, så galet snabb leverans. Jag beställd kläder därifrån i går och fick ett sms från dem redan samma dag om att leveransen av paketet var påväg och idag fick jag hem sakerna. Sådant uppskattas! Idag ska jag försöka lugna ner min pojke och få honom mindre nervös, dock är jag lika nervös jag själv, eller kanske inte riktigt på samma nivå, men nervös är jag ... Drömt om detta två dagar i rad nu! Jag tror på honom i alla fall!
Nej nu ska jag duscha och fixa i ordning mig för snart kommer Kim hem!

kläder från nelly

beställde nyss hem lite kläder, eller snarare en skjorta och ett linne från nelly. Var ju ett tag sedan jag beställde något därifrån.
Flint Shirt SEK 79, Vila - NELLY.COM Tiered Top SEK 114, Vero Moda - NELLY.COM
Kim är iväg på intervju jusst nu så jag sitter själv hemma hos honom. Min hals ömmar och näsan flagnar sönder. På måndag börjar jag jobba på dagis i bromma. Inväntar brev från polisen först, hoppas verkligen på att det kommer nu i veckan, annars vet jag inte vad jag gör. De vill ju inte anställa om man inte visat sitt belastningsregister, vilket jag förstår. Men hon sa att det skulle ta 5 dagar tills jag skulle få det och jag skickade in det förra onsdagen, men enligt deras hemsida tar det 2 veckor :O ... Ja ja ...
Nu ska jag äta lite frukost och göra mig i ordning och se vad dagen har att komma med!

hahahaahhahaha


hej








sjuuuuuuuk

Jag förstår inte varför jag alltid ska ha en sådan otur att alltid bli sjuk jämt och ständigt. Har varit vaken till och från hela natten och snytit mig och nyst, inte okej. Dessutom har jag lite ont i halsen också. Jämt när man planerat att göra något roligt så blir man sjuk, typiskt! Men jag ska försöka åka hem till Kim ändå, vi skulle ju trots allt laga oxfilé och mysa. Men att åka hem till pappa får bli en annan dag, känner inte för att åka runt å flänga för mycket, ska ju trots allt jobba på måndag, så måste vila upp mig hemma hos Kim.

Jag som nallade två anti att bli sjuk tabletter hemma hos Dagny, de verkar inte ha någon effekt alls. Idag blir det mycket te drickande kan jag lova, eeeuuuuw! Hatar te, men skönt för halsen ...


daimbollen i ett nötskal

Hahahahaha föresten, appropå låtar! Igår när jag var hemma hos Dagny satt vi och snackade lite gamla minnen och om våra olika perioder med olika personligheter, bland annat "gangstertiden". Hahaha Dagny var tydligen jätteavundsjuk på mig när jag åkte runt i bilen hela tiden och dunkade musik. (dock förstår jag inte varför i dagsläget, men det var då). Sen hade jag tydligen lagt ifrån mig min mobil och då hade hon tagit den och letat igenom mina låtar och tagit dom "coola" låtarna och skickat över till sin mobil utan att jag visste om det, hahahahahaha, jag döööör! Sen så fort jag nämde en "cool" låt för henne av någon artist så andra sekunden hade hon laddat ner alla den där artistens låtar.

Sov ju över hos Dagny igår till idag och vi såg två sjukt bra filmer, den ena filmen hette "taken" tror jag och det var grymt bra, rekomenderar starkt. Den andra filmen hette "the human centipede" och den var väldigt obehaglig men bra. Dock började vi att kolla på den ganska sent och Dagny har en tendens att alltid somna till alla filmer hon och jag tittar på. Fast den här gången var hon vaken... eller var hon verkligen det. NEJ! Märker direkt när hon håller på att slumra till. Helt plötsligt blev hon sådär otålig och svarade på saker som inte alls hade med frågan att göra, och tillslut låg hon där och blunda medan jag fick se slutet själv! ;) 2 sekunder senare låg hon och snarka ... mums!


7 januari

Först ska jag meddela att Kim klarade teoriprovet, så duktigt! Inna jag visste om det hade jag köpt en tröja till honom för att ge i syfte med att jag "visste" att han skulle klara det. Så det var perfek och han blev jätteglad över tröjan. Imorgon ska jag hem till pappas nya lya och checka läget därefter blir det att åka vidare hem till Kim. Har förövrigt blivit sjuk igen ... inte okej!


Ååååh jag har fått en ny favoritlåt! LYSSNA!!!


Dag 6 – Min dag.

Min dag idag har bestått av att jag vaknade av att någon ringde på min mobil, hade nämligen glömt att stänga av ljudet på telefonen. Så efter det kunde jag inte somna om, utan låg i sängen och drog mig ett tag och satte på ett webbtv program och tittade på (familjen annorlunda), som förövrigt har börjat igen. Sen gick jag in i duschen och fixade i ordning mig och gick mot tuben samtidigt som jag ringde upp personen som hade sökt mig (dagiset). Åkte iaf hem till Dagny och på direkt när jag kom dit så började vi äta tacos och skriva ut mitt belastningsregister. Ungefär 45 minuter senare gick vi mot tuben igen och åkte tillbaka till bromma för att besöka dagiset och posta brevet till polisen. Slutade med att vi åkte in till stan tillslut iaf och shoppade lite, Dagny hade fått syn på en väska hon ville ha på rean och jag passade på att shoppa en bh för 50 kr, hittade även en jättesöt sommarklänning som jag provade och bestämde mig för att köpa när jag insåg att mitt presentkort var kvar hemma, så blev inget inköp. Efter att ha varit i stan en ganska snabb stund begav vi oss hem till Dagny igen och tittade på utbildningar till mig, vill nämligen plugga vidare nu efter sommaren, men vet inte riktigt till vad. Så vi satt och letade efter program och allt, men sen började hennes data krångla så vi gav upp det och jag begav mig till söder för att vara på middag hos min moster.

Såhär såg BH:N ut (tror jag), fast jag köpte i brun. Orkar inte ta bild på den jag köpte



Ja det var i stort sett hela min dag, och nu sitter jag här dödstrött och funderar på att gå och lägga mig. Kanske hinner med en dusch innan? Eller så skippar jag det ... Duschkåt!


5 januari

Precis hemkommen från middagen hemma hos min moster + släkt. Nu sitter jag här och har ångest över mitt liv, skämt å sido, eller? Nåväl, gick och hälsade på dagiset i bromma som jag ska börja jobba på (?) det var en jätte trevlig tjej där som tog emot mig och visade mig runt, även dagny fick följa med på en rundtur inne på dagiset. Ska på möte igen på måndag och diskutera löner och tider etc. Det ska bli kul att äntligen börja tjäna lite pengar. Dock är jag mindre glad över att jag börjar redan på måndag, med tanke på att jag verkligen hade sett fram emot att bo hos Kim dessa tre veckor då hans föräldrar är i thailand. Så jag har varit lite deppig över det och försökt komma på lösningar och allt, för jag vill verkligen bo hemma hos honom, bara han och jag. Dessutom har de köpt mat till mig också och det skulle vara så mysigt, så alla mina planer har förstörts känns det som, men lösningar finns väl alltid, right? Kanske belönar mig själv med en utlandssemester i sommar med honom istället i såfall, kroatien, no shit!


Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek är ett väldigt stort ord som kan defineras i många olika former. Kärlek har man till exempel till sina föräldrar och familj. Den kärleken är mer diskret och behövs inte bevisas lika mycket utan den finns alltid där och man vet om det. Sedan finns det kärlek till ens pojkvän/flickvän och den kärleken visas lite tydligare, genom både mer fysisk och psykisk kontakt. Man kan även ha kärlek till sina vänner, djur etc. Men all kärlek visas på olika sätt, viss typ av kärlek visas tydligare och kanske till och med är starkare, medan annan typ av kärlek behöver man inte visa så tydligt för att man vet så säkert att den redan finns där och inte behöver bevisas på samma sätt. Men såklart kan man ha kärlek till många andra saker också, som till exempel, kläder, och då talar jag om att man kan bli helt galen i ett klädesplagg, helt enkelt bli kär och inte kunna sluta tänka på plagget. Man dagdrömmer om det, hur snyggt det ska vara till "dom där skorna", man kan helt enkelt inte slita blicken ifrån det och blir helt tokig om man inte köper det.

Det finns så många olika slags former av just ordet kärlek. Men för mig när jag hör ordet kärlek tänker jag mest på kärleken till ens pojkvän/flickvän. Kärlek för mig i det syftet innebär att man blir helt varm och pirrig i kroppen när man är med personen. Att man känner sig glad och ser allt som händer i världen på ett positivt sätt just för att man känner sig så varm av lycka.


4 januari 2011

Kom precis hem, åkte hem från Kim lite tidigare än tänkt eftersom att han är sjuk och jag har världens sämsta imunförsvar. Var tvungen att köpa med mig Riesen upp till mamma och missade därför bussen, fick mig en promenad i denna kyla :/ buurrrr!!! Imorgon ska jag träffa Dagny och vad vi ska göra vet jag icke, föredrar nog om vi håller oss inne, orkar inte denna kyla något mer. Sen på kvällen ska jag på middag hos min moster + släkt, like always!

Lägger in lite nyårsbilder:














Dag 4 – Det här åt jag idag.

Dags att berätta vad jag ätit idag då ... Började dagen med att laga wook till middag vid 5 tiden sedan lite senare blev det en runda ner till brommaplan och då åt jag en cheesburgare och en paj. Handlade även lite godis på ICA som jag mumsat på. Ja det är väl de jag hunnit äta idag, om man inte räknar med kebaben jag åt precis efter tolvslaget ...


happy new year

Gott Nytt År allesammans! Hoppas ni hade en bra nyårsafton. Själv åkte jag Kim och Dagny hem till Sofia och Tim där det bjöds på middag (tacos) med massa människor, efter det åkte vi till söder och dit kom det ännu fler folk. Vid tolv slaget begav vi oss mot skansbron där det smälldes massa fyrverkerier, dock var det så in i helvete kallt! Haha, sen gick jag Kim och Swante och tog en varsin kebab mitt i allt, muuummss!!! Sen vart det tillbaka till den där snubben igen ... Vi tog tuben hem vid 3 ungefär och somnade som två stockar när vi kom hem!

Har precis lagat wook till oss, och snart ska vi ner till brommaplan för att införskaffa lite snacks och lite mer mat (kebab). Såååå sugen på det!


RSS 2.0