<333333333333333333333

Jag älskar er jag älskar er Jag älskar er jag älskar er Jag älskar er jag älskar er Jag älskar er jag älskar er Jag älskar er jag älskar er Jag älskar er jag älskar er Jag älskar er jag älskar er


Jag drömde världens bästa dröm inatt, jag var sååå lycklig! Låt den slå in!
Nu är min bror antingen påväg till NYC eller redan framme och jag vill också vara där. Jag hatar Sverige, jag hatar Stockholm, jag hatar allt!

nightyyyy

Är sjuk, bra timing? Som vanligt dåra ... såfort det händer något, så pang boommm så smäller det!

Brorsan drar till New York inatt, så jävla avundsjuk, mitt drömresemål. Men är glad för hans skulle, men fysatan vad jag skulle skrika av glädje om jag fick åka dit, det finns inte ens ord!

Nu ska jag sova och försöka bli lite bättre tills imorgon, just nu ser det mörkt ut, min näsa rinner och är täppt etc etc etc ...
me love you big time




Hos pappa

Är hos pappa, har ätit massa mat här sen klockan ett. Är dömätt! Men det hör väl till julen! Brorsan har precis åkt härifrån men jag stannar kvar fast att jag är grymt sugen på utgång. Men får nöja mig med mina glas vin jag dricker nu. Btw har lärt mig gilla rödvin eftersom det är det enda alternativet som serveras, faktiskt riktigt gott!

Vi saknade dig idag farmor!


Julafton

Dags för Matrond nr 2 nu


<3

God Jul Farmor



Strålande jul , fast nä

Allt pyssel, granen och julgodiset klart. Förutom att Rocky roadsen är totalslut! Kunde inte hålla mig! :/


Nu är julklapparna till djuren också klara! Dvs jag är helt klar nu med mina julklappar till 15 personer! Svider men puuh så skönt att det är över.

Var kaos på city gross idag när jag och mamma skulle handla!!! 😔


ashton kutcher

Ashton kutcher är i stockholm ! ;) För alla fans därute liksom ... vore ju något att stöta på honom liksom eftersom man missade chansen med robban på cafét.

the human centipede

Ska strax titta på the human centipede 2. Den lär vara riktigt äcklig, läste att den var bannad i england osv. Jag menar ettan var ju inte speciellt smickrande att titta på. Men som sagt, jag är nog lite psykstörd, för det är bara såna här typer av filmer jag gillar.

arbete

Detta är sjukt, jag är så otroligt nervös. Jag har aldrig velat ha ett jobb så mycket som jag vill ha detta. Men det jobbiga är att konkurensen är så oerhört stor och tuff. Men detta var verkligen ett drömjobb för mig och förmodligen för många tjejer i min ålder. Det är därför det gör det hela så svårt.

Jag gjorde mitt bästa, trots att vissa saker gick fel och inte var helt korrekt och tydligt. Men jag fortsätter hålla tummarna och har hoppet uppe, för jag vill verkligen detta!!!

Mjau

Detta kan nog tolkas på helt fel sätt !


julklappar

Idag köpte jag mina sista två julklappar, förutom Kims dåra ;)... Det är så otroligt skönt att vara ute i så pss god tid i år! Så nu är jag överlycklig och kan pusta ut, puuhhhh! Julklappar till 12 personer hittils och jag kan säga att det svider i plånkan ... gaahhhh! Enbart Kims julklapp som återstår.. Tadaa, tror jag ska fixa lite med den nu! ;)

Rocky road

Gjorde nyss lite julgodis och kan tillägga att det inte var gratis att göra dessa skapelser! Men goda blev dom! Ska ätas med måtta och den som vill smaka får betala!!!! Arrrrrgh!


Blä

Går som om jag fått kuk i röven! Jävla spruta :( gör bajs ont!


Mojje

Mojje fick komma in å "värma" sig i bilen. Tycker verkligen synd om denna katt. Hussar/mattar som inte kan ta hand om sina djur borde inte få leva! Äckliga människor!!!! Köpte kattmat igår till både mojje och Simpis och Gud så dom glufsade i sig!


...

Hej alla glada, har mått Piss hela dagen och gör det fortfarande. Har legat sängliggandes med världens spännings huvudvärk. Har haft detta i 3 dygn nu och värst av allt är när jag ska sova och det inte går att slappna av utan känns som att huvudet exploderar av trycket! Åh älska detta!


full house

Nu: Dags för det eviga kvällstittandet av huset fullt, sen läggdags! Ciao bitches!!!



Onsdag

Idag var jag och tränade igen, gick galant! Var helt ensam i tjejgymmet, vilket var toppen!

Btw fick precis min mens för er som vill anteckna! :)


vila i frid världens finaste kille

1991-2011

Träning

Gjorde nyss mitt första träningspass på gymet. Haha totalmissade tjejgymmet och gled in där det enbart fanns killar. Tyckte det var lite brist på tjejer, men jag tränade glatt vidare. Det var inte förens jag skulle ut från gymmet jag ser en stor skylt på en dörr där det stod tjejgym. Jaja, blir nog att testa det imorgon!

Nu är det dags för det årliga pepparkaksbaket hos mormor och morfar med Jessica!


i want to live with the dolphins


i will remember the good times

Jag mår så sjukt illa, jag vill bara spy just nu. Har ätit som en kossa, proppat i mig mängder med lussebullar och annat skit. Vill egentligen bara sätta fingrarna i halsen nu. Men jag skyller på julen ... På julen får man faktiskt vara lite onyttig.

Hämtade som sagt ut mitt träningskort idag, dock blir det inte aktiverat förens 24 timmar efteråt, så imorgon ska jag kunna börja träna. Men jag vet inte om jag kommer att hinna det, ska åka och flänga som jag gjort idag. Men vi får se, om jag lyckats få ett brev imorgon eller ej, annars blir det full rulle på onsdag, torsdag och fredag med träning! Cant wait!

Fit for fight

Nu är jag redo och supertaggad på att börja träna! Ska bara hämta ut mitt träningskort imorgon, sen jääävlar ska det brännas fett!!!


Torsdag

Har nyss målat mina naglar julröda. Passande? Mjau!


födelsedagsfirande

Igår var det födelsedagsfirande för Robin. Vi var på söder med släkten (som vanligt) och åt mat och hade det trevligt. Sen senare mot kvällen så drog vi ut till Dovas först och sedan blev det Spy Bar eftersom inga ställen verkar ha öppet på onsdagar längre till dom som är 18 år. Kvällen var rolig och dum som jag är trodde jag att tuben fortfarande gick vid halv 4 på natten. Så helt plötsligt har jag sagt hejdå till alla för att bege mig mot tuben och inser att det är stängt och att nästa nattbuss inte skulle gå fören om en timme, så blev att hoppa in i en taxi hem. Sköööönt!

RSS 2.0