Det var inte igår

Länge sen jag bloggade nu men nu får det vara dags att skriva ett inlägg medan jag sitter på bussen Påväg till skolan. Har sjukt mycket i skolan just nu, är typ gråtfärdig varje dag pga all stress och allt som måste göras. Det i sin tur gör att jag får min mens varje vecka nu.

I lördags åkte min kära vän till Thailand. Lite smått skönt för henne :) jag spenderade min lördag med Lollo, vi åkte till Täby centrum och shoppade lite där vi mötte våra barndomsvänner Max och Hampus som bjöd över oss på deras pappas 50 års fest som pappa och Lasse skulle på bland annat. Sen drog vi hem till mig och åt mat som Kim hade lagat till oss och började korka upp lollos mousserande vin och spela spel. Sen framåt kvällen kom Nicklas över ett tag och vi hade matkrig i lägenheten. Sååå kul men äckligt! Tillslut beslöt vi oss framåt 21.30 att vi skulle hem till lollos syster karro och fortsätta dricka eftersom vårt tog slut så hemma hos henne bjöds det på drinkar och Singstar. Tillslut ringde Max och ville att vi skulle komma över till dom, och lockade med att dom hade hur mkt sprit som helst. Så vi beställde en taxi och drog dit. Alla var lite på lyset när vi kom vid typ 2 tiden, inte så konstigt kanske. Stannade inte alls så länge innan jag tog en taxi hem till Kim. Inte hade jag en aning om att vi bodde så nära varandra, haha!
I söndags var jag helt död iaf, men efter lite mat och en dusch kunde jag börja leva igen och åkte till arninge med Kim för att strosa runt lite på hm, servera och chilli. Pricken över i:et så mötte jag på Simon också, hur stora är oddsen. Han berättade iaf att han låg å spydde hela lördagen på festen, det förklarar ju varför man aldrig såg röken av honom.

Aja nu är det nya tag i skolan, mycket som händer just nu! Be strong be strong be strong!!!


RSS 2.0