midsommar

 
 

Natten

Godkäll, idag tog jag mitt sista minipiller på ett tag. Jag ska nämligen göra ett uppehåll (eftersom mi kropp inte mår bra av preventivmedel). Så jag hoppas det blir bättre under dessa dagar/veckor innan jag ska tillbaka till min doktor.

Imorgon hade jag tänkt att skriva en packlista på vad man ska ha med sig till midsommar så att man inte glömmer något, samt skriva en inköpslista på vad man ska köpa med sig för mat etc. Ska bli superkul, var taggad ett tag på att baka en jordgubbstårta, men den kanske inte håller hela färden fram? hum...

Aja, godnatt!!! :)

Shopping

Nu har jag shoppat fast inte till mig själv. Varför ska det vara så kul att köpa saker till andra för?

Lol...


Student

Igår tog Robin studenten, så vi var där på hans utspring. Sen blev det mottagning på söder med god mat och dryck. Vi gick iaf och kollade matchen på ett ställe på söder först sen drog jag och Sofia till medis. Riktig flopp!!!

Nu ska jag till Gyn, yummie!


Nya naglar

Har precis varit hos Yana och gjort mina naglar. Supernöjd! Hon är så extremt noggrann och hon gör allt från grunden. Hon använder alltså inga plastnaglar och bygger ifrån som många andra gör utan hon bygger direkt från den egna nagel. Jag tycker även det håller mycket bättre! :)))))


Grönalund

Jag var på Grönan igår med Louise. Haha, vi hade himla kul, åkte kärlekstunneln och kramades, åkte blå tåget och skrek av skräck och såklart insane och massa annat. Vid 5 tiden fick vi nog eftersom parkeringstiden gick ut så vi åkte hem till henne och chillade sönder.
Ps. Vann inte ett skit!!!! :((((


Grattis Älskling!

Världens finaste och underbaraste katt, min solstråle!


BIG BROTHER FINALEN!!!

Älskade Hanna vann!!!




RSS 2.0