<333333333333


lchf tips

Laddade nyss över massa bilder från mobilen till datorn, så tänkte bjuda på lite ointressanta bilder.

Btw, så gjorde jag en svampsoppa idag som blev riktigt god. Bra Lchf tips! ;) Dock gick det åt helvete när jag skulle använda mixern då den kokande soppan flög upp i mitt ansikte och gav mig brännskador!

Kanske inte ser så lockande ut på bilden. Men asgott med stekt bacon å svamp som garnering!


Duktig som jag är så gjorde jag Lchf Chips och jag älskade dom. Tror dom skulle vara extra goda om man hade lite lökpulver i också! :D



Ska strax iväg och handla med farmor så tjing!

Beck + Helgen!

Är sämst på att blogga. Sitter iaf och tittar på Beck just nu! :) och äter dipp med blomkål och gurka. Mums! Försökte mig på blomkålsmos idag, dock blev den misslyckad med för mycket grädde och smör så mådde bara illa så slängde allt! :(


I fredags var jag hemma med mamma och bara tog det lungt och tittade på Irene Huss och masserade varandra, himla trevligt! :D Tror det var den bästa fredagen i mamsens liv, hon var överlycklig över att få spendera en fredagskväll med bara mig. Fast iofs tyckte jag också att det var väldigt skönt och trevligt!


I lördags var jag och Kim med Sofia och Tim. Jag säga att det är oerthört jobbigt att g på LCHF när man ska dricka. Vitt torrt vin är verkligen inget jag gillar, men det fick gå ner, å satan i gatan vad full man blev. Sökte jobb på alla möjliga ställen, katastrof med andra ord. Sedan träffade jag på världens trevligaste polis och hon tyckte att jag skulle söka in till polishögskolan för att jag verkade så intresserad av polisyrket. Haha!
Sen skulle jag och Kim sova över hos Sofia och Tim, men det slutade inget bra alls. Deras kattunge terrade oss hela tiden, han bet oss i fötterna, hoppade på oss hela tiden, blev as irriterade. Och jag som är så känslig för ljud, ljus och allt som finns när jag ska sova. Så vi stängde in honom hos Sofia och Tim men han lyckades smita ut varje gång, så tillslut tog vi vårt pick och pack och drog när vi insåg av lukten att han hade bajsat på mattan. Mådde dessutom så sjuuuukt dåligt, hade världens huvudvärk och mådde allmänt dåligt. Jag är glad som klarade av att sitta kvar på tuben i 40 min utan att spy. Väl vid brommaplan så spydde jag upp allt äckligt vin som jag inte tålde. Vi kom iaf hem vid 7 tiden på morgonen!


I veckan ska jag söka massa jobb och sen ska jag träffa pappa någon dag i veckan för att titta på en iphone :D himlans glad! :D hihi! Sen blir det nog att sova där någon dag. Sen ville mamsen gå på bio med mig någon dag också! :D Juste, har fixat biljetter till nya twilight filmen till premiären, oerhört skönt att ha en kusin som jobbar på sf! :D Nu ska jag titta vidare .... hejs!





wihoo

Titta på dom tre prickarna ovanför näsan i tio sekunder och kolla sedan upp i taket och se vad som visas! :D



söndagsmys

Sitter i vardagsrummet och tittar på Arga Snickaren med mamma och brorsan. Om ni ville veta!
I fredags träffade jag Jessica och Robin i stan och tog en fika, sedan åkte vi och handlade mat och alkohol och åkte hem till Jessica och åt middag och tog en drink. Efter det åkte vi tre hem till Lisa och började dricka lite och köra lite ölspel. Tillslut tog jag Lisa, Jessica och Sofia en taxi till Collage och stannade där under kvällsisen. Det var grymt kul! Dock hade jag inga pengar så Jessica bjöd på förkrök och taxin och Sofia bjöd på en shot och en cider där inne, man tackarrr! Juste, träffade även på phille där inne, men han kände inte igen mig. Hahaha, det roligaste på länge när han upptäckte att det var jag, gud så han skämdes! 
Nåväl, drog till max sen och käkade och det var länge sen jag såg Sofia så packad, haha! Hon beställde mat för öve hundra kronor och åt inte ett smack. Slutade med att jag och Jessica smaskade i oss det!

I lördags var jag med Kim, vi var bara hemma och chillade framför irene huss och sen gick vi och la oss. Idag åkte vi till Infra City för att lämna in min mobil. Dock blev den aldrig inlämnad, slutad med att han bara uppgraderade den typ å började babbla om massa annat. Sen åkte jag och Kim till hans brorsa i Sigtuna (?) och hälsade på. Jamen de va typ allt typ,, mmmm....
Hejhej!!!

fredag

Några dagar sen jag bloggade nu. Var hos Gyn i onsdags och jag hade kvar mina cystor på 25 milimieter, dock sa hon att jag skulle besöka en annan doktor angående mina kramper jag får, för hon kunde inte hitta något gynekologiskt som var fel.

Det börjar krisa en hel del på pengafronten just nu, måste verkligen få tag i ett jobb snarast. Min arbetsförmedlare ringde mig igår och tipsade om att dom sökte julhjälp på Br i gallerian. "ååhnej" tänkte jag. Men jag menar det kan väl inte vara värre där än i SKHLM:en. Tvivlar starkt, så jag sökte det iaf.

Idag ska jag täffa Jessica, ska bara fixa i ordning mig och så. Jag har ingen aning om vad vi ska göra. Förmodligen blir det väl stan eller något liknande. Imorgon ska jag vara med Kim och vi kanske ska på en dagskryssning på söndag :)


Puss!

memories

Kollade igenom massa fotoalbum här hemma idag. Ibland vill jag tillbaka till vissa stunder ...

Moster, Farmor, Morfar, Jessica, Christoffer, Jag, Pappa, Mamma, Robin


Jag har loppis på gatan


Christoffer, Jessica, Jag och Robin


Fina morbror och jag


Christoffer, Jessica och jag


Jag och bror


Fina mamma


Christoffer och Robin i Thailand


Christoffer och jag


Christoffer, Jessica och Morgan


Morgan som ung


Mamma 


Farmor! <3


Bror och jag


besök hos farmor

Har varit nere och besökt min fina farmor idag, gjorde henne lite glad. Vi satt och pratade och åt lite glass. mys! Hon är den enda personen jag kan öppna mig för och säga vad jag tycker och känner, det känns så bra. Tack för du aldrig dömmer mig!

Sitter just nu och äter lite skaldjurssoppa, muuums!!!!!

17 oktober

tjo! Idag har jag hunnit ringa och boka tid hos min gyn och även bokat tid hos en specialistläkare angående en viss sak. Det ska bli oerhört skönt att få detta gjort. Med tanke på att jag haft det i ett x antal månader och det är precis som beskrivningarna visar. Men jag hoppas att det inte är något allvarligt, men som sagt det ska blir skönt att få komma dit och bli undersökt. Hon sa att om man kör hela processen, dvs "går vidare" i alla moment, så kan det ta 4 timmar. Jag hoppas verkligen att det inte är något farligt. Men man vet aldrig och det är bättre att ta det säkra före det osäkra. Jag kan erkänna att jag redan nu är väldigt nervös. Och igår blev jag nästan gråtfärdig och tänkte det värsta.

I fredags var jag hemma hos Sofia med några andra tjejer och vi satt och drack lite och körde lite ölspel. Sedan drog vi ut ganska sent till Magenta och jag gillade verkligen inte stället, Litet och klibbigt, äsch föll inte mig i smaken iaf. Drog hem ganska tidigt därifrån, blev trött och dessutom hade jag inga pengar. Men fick skjuts hela vägen från hötorget hem till min port, jättesnällt!

I lördags var jag med Kim och vi chillade bara hela kvällen, tittade på film och tv och käkade en ny sorts chips, haha asgoda! Kim hjälpte mig även att söka lite jobb. :) Somnade rätt så tidigt på kvällen och dagen efter gjorde vi ingenting faktiskt. Kim somnade i min säng titt som tätt och jag satt och ritade typ.


bilder

Mina naglar

min babe


Sofias katt

13 oktober

Ååh jag mår så sjukt illa, har precis ätit en hel portion mat. Usch! Men äta bör man annars dör man. Idag ska jag fixa mina nagler, men den här gången ska jag göra glitternaglar. Har inte riktigt bestämt mig för vilken färg på glittret jag vill ha och vilken storlek på glittret. Men tror att jag tar litet och kanske silver? Får se vad hon har att erbjuda! :)

dröm









+



=


10 okt

Har sökt lite jobb nu på morgonkvisten, 2 styckna om jag ska vara mer specifik. Vill verkligen ha ett jobb, det är så segt och långtråkigt att sitta hemma dag ut och dag in. Dessutom börjar jag bli "gammal" att jag vill flytta hemifrån och inte inkräkta på mammas revir mer. Jag hoppas att jag snart får ett jobb och kan hitta en lägenhet. Det vore så skönt och jag skulle bli såååå glad. Då får jag ett liv igen, haha skämt å sido. Nej men ärligt, det är inte ett dugg kul att sitta hemma, jag blir så rastlös.

Btw så har jag nog hittat vart jag ska ringa angående min mobil. Så får ta och göra det när jag går ner och postar brevet. Måste verkligen få mobilen lagad, den är helt sönder. Både invändigt och utvändigt. Håll tummarna att dom vill hjälpa mig! :D


helgen

Måste först säga att jag älskar söndagar så mycket. Speciellt nu när det börjar bli lite mörkare ute och man kan ha tända ljus och mysigt. Min brorsa åkte precis härifrån, han var här och åt söndagsmiddag med mig och mamma.

I fredags träffade jag sofia efter hennes jobb. Vi åkte hem till henne och käkade lite mat och jag fick träffa kissemissen :) Efter det drog vi till arken och satt där och chillade och drack lite smått. Vid 22 tiden åkte vi hem (om inte tidigare) och jag gick och la mig på en gång. 

I lördags träffade jag Jessica och Robin och vi drog hem till Christoffer och åt lite middag och drack. Vi körde lite ölspel och satt och chillade. Sen vid 22 tiden drog jag och Jessica därifrån för att åka in till stan och möta upp Sofia och Margarita. Vi drog till Amba och besökte även Red Room. Väl inne på Amba så träffar vi på Ramin (han som hade en crush på Jessica på min skiva). Så jag presenterar henne för honom och han började ragga och frågade vad hon skulle göra dagen därpå. Hahah! Men då svarade hon att hon inte planerar i förväg och då rusade han där ifrån. Juste, sen började jag fråga varför han brukade vistas på Hugo Rosas blogg. Dock kom jag inte ihåg vad han svarade förutom att han sagt att han inte vill synas där något mer.
Träffade även på Mange inne på Amba (igen). Det första han säger till mig var "vart har du micke då?" "han är väl hos sina hästar" sa jag. Då började han asgarva. hahaha! Sen undrade han hur jag hade råd att vara ute. Det är en jävligt bra fråga. Det har jag ju inte! :( blööö!


Imorgon ska jag köpa frimärke och kuvert så att jag kan posta iväg ett papper och få lite pengar! :D


min 18 årsdag! woopp

vill dra en kryssning snart!

7 oktober

Hej! Om en halvtimme ska jag börja rulla mot sofias jobb för att sedan åka hem till henne och äta en utsökt middag (korv med bröd) hahaha! Måste ju hälsa på hennes kissemiss också, har ju inte träffat honom sen jag var med henne på "visningen" eller vad man nu kallar det.
Köpte nya örhängen igår och ett av dom inviger jag idag! :D
Sen det andra paret <3 löööve it.

hur många lingon finns det i skogen

Jag har världens mensvääärk, vet inte vart jag ska ta vägen. Det gör så ont, jäävla skit. Ska inte ens ha min mens nu så vettefan vad det är som spökar.

Aja, fredag idag! :D Ska hem till Sofia idag och bara chilla och kanske ta något glas vin. Kommer bli jätteskönt faktiskt. Men innan dess ska jag städa lägenheten här hemma, duscha och möjligtvis sticka till något centrum (vällingby, solna, bromma blocks) och titta efter jeans. På lördag blir det att åka hem till min bror och äta middag med honom Jessica och Robin och sitta och dricka lite och sen förmodligen dra ut. Måste därför ha någon som kan köpa ut lite smått och gott till mig. Vem ska man fråga? Jess? Brorsan? eller mamsen kanske. hmmm

bio med tjejligan

Idag har jag varit i stan med Jessica. Vi satt och fikade, shoppade, fikade, åt och tittade på bio med mamma och mormor. Inte alls min typ av film, följde bara med för att Jessica "tjatade" så mycket. Vi såg iaf Jane Eyre. Alla tyckte att den var bra förutom jag som enbart tittade på klockan på mobilen. Haha!
Juste, köpte ett linne idag från ZARA också, dock har jag inte provat det ännu men får hoppas på att det sitter bra!

4 oktober

I had a dream since I was 8 years and I hope it come true one day




i love you


3 oktober

Har just hämtat min jacka jag beställde i fredags fån Nelly. Hahaha, tror att jag ska skippa att använda skärpet till den, det såg rent av förjävligt ut. Sen måste jag sprätta upp fickorna så att de går att använda också. Men annars var den helt okej, tänker inte skicka tillbaka, så får nöja mig med resultatet helt enkelt :) Den var ganska "stor pluffsig", men jag antar att pälsjackor ska vara det. Som sagt, den var helt klart snyggare utan skärpet.

RSS 2.0