Morsdag

Gav mamsen en orkidé idag och hon blev fruktansvärt glad. Sen åkte jag hon och Christoffer och beställde hämtmat hem och åt morsdag middag på balkongen.

Juste, har så fruktansvärt ont i magen, fick det igårkväll. Blir dags att ringa Gyn imorgon (inte för den sakens skull) men det gav mig en påminnelse.

 


ingenting varar föralltid

Ingen kan förstå, ingen kommer någonsin kunna förstå hur ledsen jag är. Tårarna rinner hela tiden, jag kan inte sova på nätterna, jag kan inte äta, jag kan inte leva. Jag vill inte fortsätta, jag har ingenting kvar. Jag är så tom på ord, det finns ingenting hos mig längre. Mitt liv har rasat samman. Jag gråter mig igenom nätterna, jag har ångest när jag vaknar klockan 4 varje morgon och önskar att allt bara vore en dum mardröm som jag brukar ha. Allt är så svårt just nu och jag vet ärligt talat inte vad jag ska ta mig till. Jag har ingenting kvar. Han var mitt liv i 3 år snart, han betydde hela världen för mig. Hur ska jag någonsin komma över detta? När ska jag få somna gott på natten igen? Just nu vill jag bara försvinna, försvinna långt bort ... Ingen kan förstå känslan att förlora en del av sig själv, att förlora den personen som funnits vid sin sida i snart 3 års tid. Jag kan inte förstå hur mitt liv ska se ut nu efter detta. Han var mitt liv, han var allt för mig, han är fortfarande det. Hur går man vidare med livet när ens andra halva inte finns kvar längre? Hur kommer man kunna glömma en person som gett än allt? Hur kommer man kunna förtränga sin första riktiga kärlek och inte bli påmind jämt och ständigt? Jag kommer aldrig klara detta. Han reste mig upp från marken för 3 år sen när jag mådde som sämst. Han bevisade hur mycket han älskade mig och brydde sig om mig. Han gjorde allt för mig, han gjorde allt för att jag skulle må bra och trivas. Hur kunde jag gång på gång döma honom och tro att han skulle såra mig? Hur kunde jag vara så extremt rädd jämt? Varför var jag så kontrollerande att han inte fick ha något liv kvar? Jag var så rädd hela tiden att han skulle såra mig. Hur kunde jag tro en sån sak om honom? Han är den godhjärtaste killen man kan hitta, han skulle aldrig göra någon skada mot någon, han skulle aldrig såra mig på det sättet som jag alltid varit rädd för. Varför kunde jag aldrig tro på hans ord? Varför var jag tvungen att överanalysera allt? Jag har inga ord för hur ledsen jag är. Jag kan inte se mig själv i ett liv utan honom. Han betyder allt för mig. Hur ska jag glömma killen som visade mig kärlek för första gången? Hur ska jag gå vidare med livet nu? Jag är inte stark nog.

Sommar

Är i svinninge just nu och jag älskar att vara här!

 


:)


Uppsala

Sitter i Uppsala just nu, varit här sen klockan 9. Jag njuter!


Gay


kristihimmel

Det var ett tag sen jag skrev nu.

I lördags var vi på bröllop, vi var på vigseln i stadshuset och sen åkte vi till långholmen och åt tre rättersmiddag och lite dryck. Sen vid 01.00 tiden drog vi vidare till Oxid och dansade tills halv tre tiden, sen blev det att ta taxi hem.
I veckan har jag inte gjort så mycket förutom att ha jobbat. Idag jobbade jag också, vilket innebar 100 % ob, jag älskar verkligen att jobba i butik. Men dock så var det den värsta dagen ever att jobba på, fick så ont i huvudet och i nacken och kände mig snurrig, så var tvungen att gå bort från kassan ett tag. Det bokstavligt talat svämmade över med folk och köerna tog aldrig slut, trots att vi hade 5 kassor öppna vid utgången + trädgårdskassan + sågkassan + drive in kassan + kassan i byggfollan + info 2 kassan och info 1 kassan. Ville bara försvinna därifrån och huvudet bara dunkade sönder och hade ingen energi kvar alls i slutet.

Sen så går ju inte pendeln heller mellan spånga och bålsta, vilket gjorde att jag fick ta ersättningsbuss till jobbet imorse, men som tur var så fick jag skjuts till spånga av therese och hennes morbror. supersnällt!
Just nu vill jag bara lägga mig ner och dö av trötthet, mamma har precis masserart mig och smörjt in min nacke med tigerbalsam. Men känns som jag måste vänta till solen gått ner innan jag kan få min efterlängtade sömn.


Min fina flicka


Tack mamma

Kolla vad min kära mor kom hem med. Älskar hallon, mums! Ps. Dom smakade gudomligt!


Klasslista

Fick precis ett mail av min rektor där hon hade skrivit ett dokument med alla nya elever. Så spännande, haha! 6 st var från Stockholm och de resterande 6 var från bland annat, Västerås, Luleå, Norrköping etc. Ska bli så jävla kul, Gud så jag längtar! :D


Godnatt

Äntligen ska jag få sova i min egna säng efter 5 nätter i vardagsrummet. Fast jag tänker inte klaga, för jag har sovit så fruktansvärt skönt i soffan, länge sedan jag hade sån bra sömn. Undrar vad det beror på ... Hm.
Har börjat få lite ordning i rummet, men det är extremt mycket kvar som ska fixas och införskaffas, får se när jag får tid att handla det resterande sakerna eller framförallt råd, haha!

Btw, min älskling tog hem en harunge härom natten. Mindre kul! Men men, har man en jägare i familjen så har man.


Lockar

Försökte ta en bild av mina nybörjarskills på lockarna, gick sådär!


Torsdag

Har precis lockat mitt hår nu med plattången. Funderar på att styla det så på bröllopet på lördag. Ska strax bege mig och hitta ett par skor tills dess också, var ju tvungen att skicka tillbaka dom jag hade beställt då de var lite för små. Hoppas jag hittar några idag, annars får jag panik.

Juste, bjöd mamma på middag igår också, myspys. "pengar är inga problem"


Big brother

Dags för big brother live och glass! :D


Före och efter

Såhär blev mitt nymålade rum. Dock svårt att se då jag hade ljusrosa väggar innan. Men men ...
Kunde aldrig ana att det skulle vara så jobbigt att måla. I början var det skit kul, men sen började svetten rinna och armarna värka. Men nu är det äntligen över och nu är det bara det roliga kvar, möblera rummet! :D ska bli sååå kul, har till och med gjort en ritning med exakta mått på paint så jag vet hur allt ska stå och få plats!!!

 

image description

 


Promenad

Gick en promenad idag efter jag blev klar med att måla mitt rum.
Var tvungen att testa denna fotoapp!


Surprise

Titta vem som fortfarande tror att han bor hemma hos oss, lilla tjockisen! <3


Måla

Nu är det dags att åka och köpa färg och börja måla!!!


Stress

Jobbet ringde nyss och sa att jag skulle ha börjat 11 istället för 16 idag. Men det är ingen som har meddelat mig om det, så nu är det stressigt, bläää!


RSS 2.0