17 oktober

tjo! Idag har jag hunnit ringa och boka tid hos min gyn och även bokat tid hos en specialistläkare angående en viss sak. Det ska bli oerhört skönt att få detta gjort. Med tanke på att jag haft det i ett x antal månader och det är precis som beskrivningarna visar. Men jag hoppas att det inte är något allvarligt, men som sagt det ska blir skönt att få komma dit och bli undersökt. Hon sa att om man kör hela processen, dvs "går vidare" i alla moment, så kan det ta 4 timmar. Jag hoppas verkligen att det inte är något farligt. Men man vet aldrig och det är bättre att ta det säkra före det osäkra. Jag kan erkänna att jag redan nu är väldigt nervös. Och igår blev jag nästan gråtfärdig och tänkte det värsta.

I fredags var jag hemma hos Sofia med några andra tjejer och vi satt och drack lite och körde lite ölspel. Sedan drog vi ut ganska sent till Magenta och jag gillade verkligen inte stället, Litet och klibbigt, äsch föll inte mig i smaken iaf. Drog hem ganska tidigt därifrån, blev trött och dessutom hade jag inga pengar. Men fick skjuts hela vägen från hötorget hem till min port, jättesnällt!

I lördags var jag med Kim och vi chillade bara hela kvällen, tittade på film och tv och käkade en ny sorts chips, haha asgoda! Kim hjälpte mig även att söka lite jobb. :) Somnade rätt så tidigt på kvällen och dagen efter gjorde vi ingenting faktiskt. Kim somnade i min säng titt som tätt och jag satt och ritade typ.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0